giorgosmarios 30 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Αγαπητοί φίλοι και φίλες συνχομπίστες! Θέλω να σας ευχαριστήσω από βάθος καρδιάς γι αυτό το χρόνο που περάσαμε παρέα, μέσα σε αυτό το δικτυακό χώρο. Με τα καλά του και τα ευτράπελα του. Πιστεύω όλοι βγήκαμε κερδισμένοι είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε συνολικό επίπεδο. Γίναμε μια μεγάλη παρέα με παλιούς και καινούργιους φίλους. Οι αποστάσεις πολλές φορές δεν μας ήταν εμπόδιο. Ελπίζω ο καινούργιος χρόνος να μας δώσει περισσότερες χαρές. Με εκτίμηση Δημήτρης Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2013 - giorgosmarios 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλη χρονια να εχουμε Δημητρη,με υγεια για μας και τις οικεγενεειες μας και φυσικα τα ψαρακια μας. ΥΓ. Οταν αρχισα να το διαβαζω νομιζα οτι φευγεις ρε φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Να έχεις καλή χρόνια εσύ και η οικογένειά σου Δημήτρη. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει ακόμα κανέναν από εδώ μέσα αλλά μέσω των συζητήσεων και του τρόπου με τον οποίο ο κάθε ένας γράφει, μπόρεσα και σχημάτισα το προφίλ του κάθε ενός (με το δικό μου μυαλό). Ετσι λοιπόν σου λέω ότι είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος Δημήτρη και αυτό φανησε ΚΑΙ μέσα από αυτό το μήνυμά σου. Σου εύχομαι ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία φίλε! ......Κωστή, κι εγώ στην αρχή πετάχτηκα απ' τον καναπέ για τον ίδιο λόγο! Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 30 Δεκεμβρίου 2013 Author #4 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλη χρονια να εχουμε Δημητρη,με υγεια για μας και τις οικεγενεειες μας και φυσικα τα ψαρακια μας. ΥΓ. Οταν αρχισα να το διαβαζω νομιζα οτι φευγεις ρε φιλε! Όχι Κωστή μου. Θα με τρώτε για πολύ καιρό ακόμα!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 30 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημήτρη, με ένα κουτί μελομακάρονα θα με συγκινούσες περισσότερο.... Καλή χρονιά να έχεις και εσύ και η οικογένεια σου!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 30 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλη Χρονια με υγεια Δημητρη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Όχι Κωστή μου. Θα με τρώτε για πολύ καιρό ακόμα!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχ ετσι μπραβο,τωρα μιλας σωστα! Δημήτρη, με ένα κουτί μελομακάρονα θα με συγκινούσες περισσότερο.... Καλή χρονιά να έχεις και εσύ και η οικογένεια σου!!!! Αμαν ρε παιδι μου εσυ με τα γλυκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 30 Δεκεμβρίου 2013 #8 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημήτρη να σου ευχηθώ χρόνια πολλά καλή χρονιά καθώς προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Και φυσικά πάντα με υγεία !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 30 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Μας τρόμαξες ρε Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά, άντε να φωτίσει κάτι παραπάνω ο καινούριος χρόνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 30 Δεκεμβρίου 2013 #10 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Kαλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια συνονοματε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Δεκεμβρίου 2013 #11 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Όχι Κωστή μου. Θα με τρώτε για πολύ καιρό ακόμα!!!!!!!! Φτουυυυυυυυ !!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Καλη χρονια σου ευχομαι φιλαρακι Καλη χρονια με υγεια σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 30 Δεκεμβρίου 2013 #12 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 καλη χρονια Δημητρη. τα γλυκα ο Φωτης εγω το κρεας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Δεκεμβρίου 2013 #13 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλή χρονιά Δημήτρη , με υγεία για εσένα και την οικογένειά σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Δεκεμβρίου 2013 #14 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλη χρονια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 30 Δεκεμβρίου 2013 #15 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλη Χρονια με υγεια σε ολους! Καλη Χρονια με υγεια Δημητρη και ο,τι επιθυμεις! Εγω προσωπικα ειμαι πολυ χαρουμενος που σας γνωρισα μεσα στον χρονο αυτον και φυσικα απο τον τροπο που με δεχτηκατε απο την πρωτη στιγμη! Ηθελα καποια στιγμη να το πω! Εσυ ειδικα Δημητρη εισαι ενας απο αυτους που εχω εκτιμησει και οχι αδικα,πιστεψε με! Σας ευχαριστω και εγω λοιπον με την σειρα μου με αφορμη αυτο το post του φιλου Δημητρη!!!! Υ.Γ. Πανο(Safarpn).......ελα σε μια συναντηση Αθηνα ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 31 Δεκεμβρίου 2013 Author #16 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Φίλοι μου καλοί! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω. Αυτό το ποστ δεν ανοίχτηκε για να πάρω εγώ προσωπικά τα εύσημα. Αλλά όλοι εμείς που απαρτίζουμε αυτό το χώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 31 Δεκεμβρίου 2013 #17 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλή χρονιά και σε εσένα φίλε και σε όλους και εύχομαι αυτός ο χρόνος να ειναι καλύτερος απο αυτόν που μας πέρασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 31 Δεκεμβρίου 2013 #18 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημήτρη, με ένα κουτί μελομακάρονα θα με συγκινούσες περισσότερο.... Καλή χρονιά να έχεις και εσύ και η οικογένεια σου!!!! Σωστοοοοοσσς......σσσωωραιοοοοσσσσσς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 31 Δεκεμβρίου 2013 #19 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Τρεις μήνες στο forum. . . Τρεις συναντήσεις παρών . . . Χάλια χάλια χάλια . . . Σκέφτομαι να συνεχίσω να ακολουθώ όμως το κύμα του AZ γιατί χάλιας είμαι και εγώ . . . Είναι λοιπόν μια από τις ευχάριστες αναμνήσεις για την χρονιά που φεύγει όχι τόσο το καινούριο μου χόμπι όσο οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΦΙΛΟΙ που γνώρισα και γνωρίζω μέσα από αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Ιανουαρίου 2014 #20 Share 1 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά Δημήτρη σε σένα και σε όλο το φόρουμ!χαρα και υγεία σε όλους και στις οικογένειές σας παιδιά!Ευτυχισμένο το 2014!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 1 Ιανουαρίου 2014 Author #21 Share 1 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά σε όλους παιδειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 1 Ιανουαρίου 2014 #22 Share 1 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά σε όλους!!! Πάντα με υγεία και αισιοδοξία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Ιανουαρίου 2014 #23 Share 1 Ιανουαρίου 2014 Καλη χρονια παιδες.....οτι καλητερο σε ολους τους τομοις..... Εγω παντως με καμια μπυριτσα καλα ειμαι....και δυο μην σου πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 1 Ιανουαρίου 2014 #24 Share 1 Ιανουαρίου 2014 ΈφτασεεεεεεεεεΜε ρέγουλα όμως γιατί . . . Kαλή Χρονιά με υγεία φιλαράκια μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 1 Ιανουαρίου 2014 #25 Share 1 Ιανουαρίου 2014 Χρόνια πολλά σε όλη την οικογένεια του AZ!!! Για εμάς ο χρόνος που πέρασε μας έφερε σε μία ωραία οικογένεια, με τις διαφωνίες , τις εντάσεις αλλά και τις συμβουλές και την συμπαράσταση στα προβλήματα μας ... (Τι παραπάνω μπορεί να έχουν οι σαπουνόπερες δηλαδή? χαχαχαχα....) Ευχόμαστε σε όλους πάνω από όλα υγεία και όλα τα άλλα θα τα βρούμε στην πορεία.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος