giannisss 31 Δεκεμβρίου 2013 #26 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλή αρχή και από εμένα και πολύ υπομονή! Αργά και σταθερά βήματα και θα τα πας πολύ καλά! Το 40αρι βάθος όντως είναι κάπως περιοριστικό αλλά αυτό είναι σχετικό με το aquascape που θες... Αν το πας σε πιο στενό και μακρύ aquascape θα γίνει φοβερό, είναι νωρίς αλλά εγώ θα πρότεινα τρία διαφορετικά νησάκια να κάνεις με τον βράχο! Και πάλι καλή επιτυχία και χαρούμενος ο καινούριος χρόνος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Ιανουαρίου 2014 #27 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Καλη αρχη και απο μενα φιλε μου και ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας Προχωρησαν καθολου τα πραγματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonza 23 Ιανουαρίου 2014 Author #28 Share 23 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ, σιγά σιγά προχωρήσαμε στην κατασκευή του sump διαστάσεων 1.30 χ 30 χ 30. Θα αναρωτηθείτε γιατί είναι τόσο χαμηλό ( δεν μπορούσε να γίνει κάπως αλλιώς γιατί μας περιόριζε η βάση). Το sump έχει τρία διαμερίσματα, το πρώτο για το skimmer, το δευτερο για το βράχο και το τρίτο για την επιστροφή και άλλο ένα διαμέρισμα το οποίο θα είναι η αναπλήρωση και οι ρουτίνες. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα συνδεθούν όλα, θα λειτουργήσει κανονικά να δώ για τυχόν προβλήματα και αρχή της επόμενης εβδομάδας θα τοποθετηθεί ο βράχος και το αλάτι. Σας παραθέτω και μερικές φωτογραφίες από την κατασκευή του sump και να ευχαριστήσω το Aquamasters.gr για την κατασκευή αυτού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 23 Ιανουαρίου 2014 #29 Share 23 Ιανουαρίου 2014 Έλα το καλό πράμα!!!Περιμένω πως και πως φίλε μου να δω το στολίδι σου στην τελική του μορφή προν αρχίσει το στοκάρισμα!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonza 23 Ιανουαρίου 2014 Author #30 Share 23 Ιανουαρίου 2014 Θελει λίγο υπομονή ακόμα...Περιμένω πως και πως να ετοιμαστούν όλα να δώ ότι είναι ΟΚ και να αρχίσω σιγά σιγά τη διαδικασία του στρωσίματος. Εν τω μεταξύ πρίν μπεί το οτιδήποτε περιμένω και την κατασκευή του φωτιστικού όπου είναι από τους κυριότερους παράγοντες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 23 Ιανουαρίου 2014 #31 Share 23 Ιανουαρίου 2014 Αυτό που είχε στον πάγκο ο roberto το δικό σου είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonza 23 Ιανουαρίου 2014 Author #32 Share 23 Ιανουαρίου 2014 Όχι, δεν είναι κανένα απο αύτα και δε θα είναι και αυτής της μορφής. Θα είναι ένα καινούριο project που ετοιμάζουν τα παιδιά αυτή τη στιγμή. Θα μπορώ να πω περισσότερα σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 23 Ιανουαρίου 2014 #33 Share 23 Ιανουαρίου 2014 Άντε παλικάρι μου καλή αρχή να έχεις....που είμαι σίγουρος πως θα γίνει πολύ όμορφο...έχεις και τους κατάλληλους ανθρώπους να σε βοηθούν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonza 23 Ιανουαρίου 2014 Author #34 Share 23 Ιανουαρίου 2014 Σ'ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά Κώστα. Να κανονίσουμε κάποια στιγμή να σε πετύχω στο Ρομπέρτο να πιούμε καφέ να τα πούμε και από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Ιανουαρίου 2014 #35 Share 24 Ιανουαρίου 2014 Ολα καλα να πανε φιλε sonza και καλη επιτυχια-υπομονη το σ/κ με τις εργασιες! Ευχαριστουμε που μοιραζεσαι τη διαδικασια μαζι μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonza 24 Ιανουαρίου 2014 Author #36 Share 24 Ιανουαρίου 2014 Είναι χαρά μου να μοιράζομαι και να συζητάμε προβλήματα, απορίες, και τα λοιπά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonza 11 Μαρτίου 2014 Author #37 Share 11 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας, μετά από καιρό καταφέραμε να στήσουμε το ενυδρείο και να βάλουμε και τους πρώτους κάτοικούς του. Τοποθετήθηκε περίπου 30 κιλά ζωντανός βράχος και 10 κιλά νεκρός, νεκρός αραγωνίτης, οι κυκλοφορητές και κυρίως ένας Κλόουν, ένας Καρδινάλιος και ένα Veliferum. Κάθε παρατήρηση και σχόλιο δεκτά! Σας παραθέτω και μερικές φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Μαρτίου 2014 #38 Share 11 Μαρτίου 2014 Ενα ρετουσαρισμα στο βραχο θα βοηθησει.πιστευω οτι εβαλες αρκετα κιλα. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 11 Μαρτίου 2014 #39 Share 11 Μαρτίου 2014 πολυ ομορφα συνφωνω και εγω για το βραχο οτι ειναι αρκετος επισης νομιζω οτι το δεξι νησι ειναι αρκετα ψηλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Μαρτίου 2014 #40 Share 11 Μαρτίου 2014 Το ενυδρείο να φανταστώ ότι έστρωσε πρώτα και μετά μπήκαν τα ζωντανά ε; Βγάλε ρε συ λόγο βράχο και χαμήλωσε λιγάκι την σύνθεσή σου ώστε να έχουν χώρο τα κοράλλια να θεριέψουν στο μέλλον! Φοβερό το sump!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonza 11 Μαρτίου 2014 Author #41 Share 11 Μαρτίου 2014 Εννοείται πως το ενυδρείο στρώθηκε και μετά μπήκαν τα ψάρια.Όσο για το βράχο, δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του μορφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Μαρτίου 2014 #42 Share 11 Μαρτίου 2014 Έτσι τέτοια θέλω! Σηκωμένα μανίκια, μάσκες κλπ και aquascaping! Καλή αρχή και πάλι και σύντομα πολύχρωμο φίλος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Μαρτίου 2014 #43 Share 23 Μαρτίου 2014 Καλησπερα φιλε sonza Τι εκανες τελικα με το aquascape? Tου εκανες καποιες αλλαγες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος