Jin Kazama 30 Δεκεμβρίου 2013 #26 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Ενναλακτικά http://www.tropica.com/dk/planter/de-rigtige-planter/easy.aspx . Προσωπικά έχω αυτή την λίστα γιατί αν δείς καλύτερα έχει και προτάσεις από set up σε κάθε ένα από τα φυτά αυτά ( Διάταξη ) . Επίσης τα φυτά της Tropica είναι τα καλύτερα στην αγορά αλλά και τα πιο ακριβά . Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2013 - Jin Kazama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 30 Δεκεμβρίου 2013 #27 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Its your call λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas-78 30 Δεκεμβρίου 2013 Author #28 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Με χαροποιεί το γεγονός οτι απο εδώ μέσα εχω μάθει πάρα πολλά πράγματα σε οτι αφορά τα ψάρια και τα ενυδρεία γενικά, αλλα και η προθυμία και η όρεξη να σε βοηθήσουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν, αλλα απο την άλλη.. δυστυχώς.. εχω ήδη προχωρήσει στην κατασκευή του ενυδρείου και την αγορά του εξοπλισμού του! Απο τα τζάμια μέχρι τον εξοπλισμό του, μέχρι το επιπλάκι του, μέχρι τα πάντα! Επειδή λοιπόν "έμαθα" κάποια πράγματα και άλλαξα όλο το στήσιμο του ενυδρείου και των αρχικών μου σκέψεων και ιδεών, βρέθηκα στο σημείο που είμαι τώρα, δηλαδή στην μέση του ωκεανού αλλα ευτυχώς με σωσίβιο!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas-78 30 Δεκεμβρίου 2013 Author #29 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για την βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 30 Δεκεμβρίου 2013 #30 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά είναι αμοιβαία Κώστα , ο κάθε ένας βοηθά όπως μπορεί και ξέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 30 Δεκεμβρίου 2013 #31 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά είναι αμοιβαία Κώστα , ο κάθε ένας βοηθά όπως μπορεί και ξέρει Ακριβως! Δεν κανουμε κατι φοβερο,απλες συμβουλες σε πραγματακια που εχουμε μαθει και γνωριζουμε και το λεω αυτο εγω που σε σχεση με αλλους φιλους εδω μεσα δεν ξερω ακομα τιποτα! Να 'σαι καλα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas-78 30 Δεκεμβρίου 2013 Author #32 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλά δεν ειναι επίσης κανένας υποχρεωμένος να ασχολείται με τους προβληματισμούς σου και τα διάφορα "θεματάκια" σου! Και εδω βλέπω μια σημαντική βοήθεια με διάφορα link που σε παραπέμπουν σε σελίδες που δεν ήξερα και δεν είχα βρει μέχρι σήμερα, καθώς επίσης ανθρώπους πρόθυμους για να σε βοηθήσουν! Μην το λέτε λοιπόν αυτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 31 Δεκεμβρίου 2013 #33 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Ναι αλλά δεν ειναι επίσης κανένας υποχρεωμένος να ασχολείται με τους προβληματισμούς σου και τα διάφορα "θεματάκια" σου! Και εδω βλέπω μια σημαντική βοήθεια με διάφορα link που σε παραπέμπουν σε σελίδες που δεν ήξερα και δεν είχα βρει μέχρι σήμερα, καθώς επίσης ανθρώπους πρόθυμους για να σε βοηθήσουν! Μην το λέτε λοιπόν αυτο!! Κώστα θα σου πώ το εξής . Υποχρεωμένος δεν είναι κανείς όπως πολύ καλά το είπες . Εγώ διαβάζω ένα θέμα , άλλοτε απαντώ και άλλοτε απλά φεύγω και πάω στο επόμενο . Αν είναι όμως κάτι που γνωρίζω και μπορώ να σε διαφωτίσω γιατί να μην το κάνω ; Όφελος μου ; Κανένα απολύτως και ούτε θέλησα ποτέ όφελος . Απλά από την αγάπη , το ενδιαφέρον αλλά και το κάψιμο που έχω με τα ενυδρεία , απαντώ και δίνω link ώστε να γλυτώσεις εσύ και ο καθένας από λάθη που έκανα εγώ για παράδειγμα στο παρελθόν από επιπολαιότητα ή από άγνοια . Καλό είναι να υπάρχουν κάποιοι να μας κατευθύνουν ώστε ούτε ψάρια να χάνουμε , ούτε ενυδρεία να πετάμε , μα ούτε και να απογοητευόμαστε . Είμαστε φίλοι του ενυδρείου εδώ Οτιδήποτε λοιπόν θελήσεις , απορείς ή δεν ξέρεις , γράψε , γράψε όσα θέματα θές και όλο και κάποιος θα σου απαντήσει - βοηθήσει . Να στο πώ και διαφορετικά ; Για ένα ενυδρείο , από 20 λίτρα μέχρι μισό τόννο , δίνουμε και χρήματα . Γιατί λοιπόν να πηγαίνουν στα σκουπίδια τα χρήματα μας ; Υ.Γ : Η λίστα ασθενειών της Api είναι κατατοπιστικότατη Έγινε επεξεργασία 31 Δεκεμβρίου 2013 - Jin Kazama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futurized 31 Δεκεμβρίου 2013 #34 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Κώστα θα σου πώ το εξής . Υποχρεωμένος δεν είναι κανείς όπως πολύ καλά το είπες . Εγώ διαβάζω ένα θέμα , άλλοτε απαντώ και άλλοτε απλά φεύγω και πάω στο επόμενο . Αν είναι όμως κάτι που γνωρίζω και μπορώ να σε διαφωτίσω γιατί να μην το κάνω ; Όφελος μου ; Κανένα απολύτως και ούτε θέλησα ποτέ όφελος . Απλά από την αγάπη , το ενδιαφέρον αλλά και το κάψιμο που έχω με τα ενυδρεία , απαντώ και δίνω link ώστε να γλυτώσεις εσύ και ο καθένας από λάθη που έκανα εγώ για παράδειγμα στο παρελθόν από επιπολαιότητα ή από άγνοια . Καλό είναι να υπάρχουν κάποιοι να μας κατευθύνουν ώστε ούτε ψάρια να χάνουμε , ούτε ενυδρεία να πετάμε , μα ούτε και να απογοητευόμαστε . Είμαστε φίλοι του ενυδρείου εδώ Οτιδήποτε λοιπόν θελήσεις , απορείς ή δεν ξέρεις , γράψε , γράψε όσα θέματα θές και όλο και κάποιος θα σου απαντήσει - βοηθήσει . +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 31 Δεκεμβρίου 2013 #35 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης Κώστα αν πατήσεις www.tropica.com θα δείς και άλλα φυτά , medium , advanced . Εγώ επέλεξα την κατηγορία easy μια και με εύκολα φυτά θα ασχοληθώ . Έχω ήδη δύο anubies nana barteri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 31 Δεκεμβρίου 2013 #36 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης Κώστα αν πατήσεις www.tropica.com θα δείς και άλλα φυτά , medium , advanced . Εγώ επέλεξα την κατηγορία easy μια και με εύκολα φυτά θα ασχοληθώ . Έχω ήδη δύο anubies nana barteri . Δώσε και το δικό μας Link Βαγγέλη , έχει γίνει καλή δουλειά. Φυτά Με Βάση Το Βαθμό Δυσκολίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 31 Δεκεμβρίου 2013 #37 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Δώσε και το δικό μας Link Βαγγέλη , έχει γίνει καλή δουλειά. Φυτά Με Βάση Το Βαθμό Δυσκολίας Συμφωνώ Δημήτρη , άλλωστε πιο πάνω το έδωσα ενναλακτικά μια και ο georocks έδωσε το link που λές . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 31 Δεκεμβρίου 2013 #38 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις δίκιο Βαγγέλη , απλώς έδωσα το link που τα έχει ήδη ταξινομημένα κατά δυσκολία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 31 Δεκεμβρίου 2013 #39 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Να σου πώ την αλήθεια Δημήτρη από χθές διαβάζω την Tropica και παρακολουθώ τις διατάξεις της για να πάρω ιδέες για μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 31 Δεκεμβρίου 2013 #40 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Βαγγελη σιγα τις διαταξεις τις τροπικα ρε συ,μπορεις να κανεις καλυτερες δικες σου.Επισης καλο ειναι να δινουμε δικα λινκ αφου τα εχουμε,ειναι κριμα γι αυτους που δουλεψαν και δουλευουν ακομη να μη τα χρησιμοποιουμε.Και να σου πω και κατι αλλο που μπορει να μην εχεις δει,τα δικα μας προφιλ εχουν περισσοτερες πληροφοριες απο αυτα τις τροπικα,εχουν και διαταξεις,που παει το καθε φυτο. Φιλε Κωστα,εδω βρησκομαστε ολοι για να βοηθαμε οποιον εχει προβλημα,οπως μας βοηθησαν καποιοι οταν μπηκαμε εδω,ετσι κανουμε και εμεις το ιδιο σ αυτους που μπαινουν τωρα.Μην αγχωνεσε,ολα θα τα φτιαξουμε.Εγω παντως σου ξαναλεω να κοιταξει προς Τανγκανικα μερια και σιγουρα θα φτιαξεις ενα ενυδρειο που θα ευχαρηστιθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 31 Δεκεμβρίου 2013 #41 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα και παλι! Ανοιξε αμα θες ενα καινουριο θεματακι στον τομεα Κιχλιδες Αφρικης να σου πουν εκει και οι Αφρικανοι την γνωμη τους για το ενυδρειο σου και κατα ποσο ειναι συμβατο.... Εννοω για τις διαστασεις που λεγαμε,παντως,ναι,για κιχλιδες ταγκανικα εισαι μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος