giorgos magas 28 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα και χρονια πολλα θα ηθελα να μου δωσετε μερικες απαντησεις σχετικα με την αναπαραγωγη των tiger barbs (tigrakia) . πριν 3 μερες παρατηρησα μια αναμπουμπουλα μεσα στο ενυδρειο μου μολις πηγα κοντα και παρατηρησα ειδα δυο τιγρακια να ζευγαρωνουν αλλα ηταν ενα πρασινο και ενα κλασικο . και για αυτόν ακριβώς τον λόγο ανοιξα αυτο το θεμα υπαρχει περιπτοδη να εχω μωρα και αν ναι τι πρεπει να κανω κατι για να τα προφιλαξω απο τα αλα τιγρακια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 28 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ. Στην παράγραφο για την αναπαραγωγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos magas 28 Δεκεμβρίου 2013 Author #3 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 28 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως ήταν αρσενικά και "μάλωναν" ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos magas 28 Δεκεμβρίου 2013 Author #5 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 οχι φιλε ειναι 100% αρσενικο και θυληκο γι αυτο μου εχει κανει εντυπωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos magas 29 Δεκεμβρίου 2013 Author #6 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 μηπως ξερει κανενας αμα γινεται να ζευγαρωσουν πρασινο με κανονικο tiber barbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 μηπως ξερει κανενας αμα γινεται να ζευγαρωσουν πρασινο με κανονικο tiber barbs Ναί γίνετε αναπαραγωγή.Το μεγάλωμα των μικρών είναι άλλη υπόθεση και εξαρτάται από πολλούς παράγωντες. Το ενυδρείο σου πώς είναι?Τί άλλα ψάρια έχεις μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos magas 30 Δεκεμβρίου 2013 Author #8 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 ειναι 80λιτρα και εχω μονο 5 τιγρακια 3 πρασινα και 2 καφε με μαυρο . πως 8α καταλαβω ποτε ενα ψαρι ειναι εγκυος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος