Jin Kazama 28 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 Βρήκα αυτό τον κύβο της fluval http://www.petsupermarket.gr/4187/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/fluval-ebi-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF-30lt.html και σκέφτηκα γιατί όχι στην δημιουργία ενός ενυδρείου με γαρίδες . Ωστόσο υπάρχει και αυτό http://www.petsupermarket.gr/4188/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/fluval-flora-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF-30lt.html με δέκα ευρώ διαφορά μιά και σε αυτό δίνει και σετάκι co2 . Ποιά η διαφορά όμως των υποστρωμάτων ; Και στα δύο δίνει το stratum απλά στην πρώτη έκδοση λέει πώς είναι ειδικό για γαρίδες . Έχει να κάνει με τα στοιχεία που υπάρχουν στα δύο υποστρώματα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το ξερω το υποστρωμα,αυτο που ξερω ομως ειναι οτι για να βαλεις γαριδες θα πρεπει να περιμενεις 2 μηνες για να στρωσει ο βυθος σου. Οσο για το σετακι του co2,μιας και το εχω χρησιμοποιησει εχω να σου πω οτι δεν συμφερει οικονομικα αλλα θα πρεπει να εισαι και απο πανω για να το ανοιγοκλεινεις καθημερινα.Ασε που οσο τελειωνει ριχνει και λιγοτερο co2,δηλαδη οχι σταθερη παροχη που σημαινει αλγες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 28 Δεκεμβρίου 2013 Author #3 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 Κώστα δεν υπάρχει τρόπος να ανοιγοκλείνει αυτόματα ; Κάτι έχω ακούσει αλλά δεν θυμάμαι τώρα πώς το λένε . Το Co2 είναι βλαβερό για τις γαρίδες τις νυχτερινές ώρες , έτσι δεν είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 Σ αυτα τα μικρα συστηματα οχι δεν υπαρχει.Το θεμα ειναι οτι και να το αφησεις ανοιχτο μερα-νυχτα θα τελειωνει πολυ γρηγορα αλλα οπως σου ειπα οσο τελειωνει τοσο πιο λιγο ριχνει και μετα αρχιζουν τα προβληματα με αλγες.Ασε που οι ανταλακτικες μπουκαλιτσες ειναι ακριβες..δεν συμφερει οικονομικα,με τα λεφτα που θα δωσεις σε 3-4 μηνες παιρνεις ολοκληρομενο συστημα με μπουκαλα μεταχειρισμενο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 28 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 Παρε το πρωτο....ετσι κι αλλιως μπορεις να παιξεις με ευκολα φυτα στην αρχη και μετα βλεπεις! Εξαλλου αυτο το συστηματακι CO2 δεν συμφερει οικονομικα..... Για το υποστρωμα που λεει ουτε κι εγω το ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος