rastafarian 8 Ιανουαρίου 2014 #76 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Καλα πες του,εχει δικιο,η βιβλιογραφια ειναι λαθος..τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 8 Ιανουαρίου 2014 Author #77 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξερω αν ηθελε να προσβαλλει την βιβλιογραφια,απλα μαλλον την σκεψη του διατυπωσε.....οπως και να χει του ειπα οτι αν τα χασω θα μου δωσει αλλα και μου ειπε οκ αρα ισως να λεει αληθεια τουλαχιστον για τα νερα στα ενυδρεια του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Ιανουαρίου 2014 #78 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Απλά επιβαιώνει αυτό που λένε όλοι για τις συνθήκες "διατήρησης" των ζωντανών στα pet shop. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 11 Ιανουαρίου 2014 Author #79 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Φωτογραφια απο το φυτο μου που βγαζει αρκετα νεα φυλλα.....αν καποιος ξερει και τι φυτο ειναι???? αλλη φωτο με την θαμπαδα που υποθετω πως ειναι αλγη...και μια γενικη φωτο....τελικα το φιλτρο μυ ειχε τρυπες απο πισω στην πλατη του και εκανε αναροφηση απο εκει,,,,τα νεον το βραδυ αραζουν απο κατω απτο φιλτρο που εχει λιγοτερη ροη....και τα τραβουσε απο πισω ...ακολουθησα την συμβοθυλη του βαγγελη και βρηκα αφρωδες υλικο το οποιο εκοψα και καλυψα ολο το κενο πισω απτο φιλτρο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Ιανουαρίου 2014 #80 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Το κατω κατω αν ενννοεις, νομιζω ειναι καποιο ειδος hygrophilia νομιζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 11 Ιανουαρίου 2014 Author #81 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Ισως....τωρα που το λες νομιζω καπως ετσι μου το ειχε πει αυτος στο pet city....τωρα που γυρισα ρε παιδια απο ενα καφεδακι....στο ενυδρειο με τον μονομαχο ειχε πολες φουσκες σε μια γωνια δεν ξερω τι εγινε???τις ξεκολλησα ....δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε πριν φυγω κατα τις 7 τα ειδα τα ενυδρειακια και ηταν καθαρο.... :wacko: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Ιανουαρίου 2014 #82 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι τιποτα μαλλον ο μονομαχος εφτιαξε φωλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 12 Ιανουαρίου 2014 Author #83 Share 12 Ιανουαρίου 2014 χαχαχα καλο ειναι αυτο η κακο ??? :lolu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Ιανουαρίου 2014 #84 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Καλό είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος