kakouras 27 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Δεν βοηθανε πολυ οι φωτο, το ξερω, παντως εχει ουρα και κεραιες και πηγαινε σχετικα γρηγορα (τουλαχιστον 0,15χλ/ω) Έγινε επεξεργασία 27 Δεκεμβρίου 2013 - kakouras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futurized 27 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 εγώ λέω να φωνάξεις την τροχαία να του πάρουν της πινακίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 27 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 εγώ λέω να φωνάξεις την τροχαία να του πάρουν της πινακίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakouras 27 Δεκεμβρίου 2013 Author #4 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Η τροχαια δεν το πιανει με τιποτα, ειναι πολυ γρηγορο σου λεω. Το μονο που θα προλαβουν να δουν αν το κυνηγησουν ειναι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 27 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Δεν βοηθανε πολυ οι φωτο, το ξερω, παντως εχει ουρα και κεραιες και πηγαινε σχετικα γρηγορα (τουλαχιστον 0,15χλ/ω) Φίλε μου σε παρακαλώ να προσέχεις τι στέλνεις...(εννοώ τον τρόπο έκφρασης) διότι κάπως έτσι ξεκινάνε οι φήμες για επισκέψεις εξωγήινων. Και μετά βλέπεις χιλιάδες να ετομάζονται για το τέλος του κόσμου και άλλα τέτοια. Έχεις υπόψη σου τη ραδιοφωνική φάρσα που έκανε κάποτε ο Ορσον Γουέλς και δημιουργησε πανικό στη Αμερική; Μην κάνεις το αντίστοιχο σε φόρουμς. Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά! (Σε σένα και τα εξωγήινα ταχύτατα "σαλιγκάρια") :xmas_laugh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Φεβρουαρίου 2014 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 τελικα καποια καλυτερη φωτο υπαρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος