Batsas Batsenios 26 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Γεια σας παιδιά, Χρόνια πολλά! Χρειάζομαι την βοήθεια σας! έχω ένα red cap oranda μέσα σε ενυδρείο 7-8 λίτρων με χρωματιστές πετρουλες(αποφεύγω τα ψευτικα φυτά γι αυτο το εχω άδειο) ....προχθές έβλεπα το ψαράκι να κάθεται κάτω στις πέτρες... σκεφτόμουν μάλλον θα είναι κουρασμένο....όμως σήμερα πρόσεξα ότι η ουρά του(το ένα μέρος) ήταν σχισμένο....σκεφτόμουν πως γινεται να χτύπησε στα χαλίκια η από μονο του... δεν ξέρω είχα βάλει την μητέρα μου να του αλλάξει νερο΄(οκ...ξερει να το αλλαζει) αλλά μηπως την ωρα που το εβαζε στην γυαλα το ειχε τραυματισει;;;....τελος πάντων τώρα το ψαράκι μου δεν μπορεί να φτάσει την επιφάνεια η να κολυμπήσει! κάθεται ακίνητο κάτω στον πάτο....!! 1. υπάρχει λύση η φάρμακο και αν ναι ποιο είναι και που μπορώ να το βρω; 2.πόσο καιρό θα πάρει η λέτε να μην αντέξει και να τα κακαρώσει; ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων Αλέξανδρος Έγινε επεξεργασία 27 Δεκεμβρίου 2013 - Tzokal Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 27 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν οι πιο έμπειροι κάνε τον κόπο να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα: http://www.aquazone.gr/forums/topic/25739-oeunia-aeeuaiuoco-aoeyiaaeao/ Καλως όρισες και καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 27 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδιά, Χρόνια πολλά! Χρειάζομαι την βοήθεια σας! έχω ένα red cap oranda μέσα σε ενυδρείο 7-8 λίτρων με χρωματιστές πετρουλες(αποφεύγω τα ψευτικα φυτά γι αυτο το εχω άδειο) ....προχθές έβλεπα το ψαράκι να κάθεται κάτω στις πέτρες... σκεφτόμουν μάλλον θα είναι κουρασμένο....όμως σήμερα πρόσεξα ότι η ουρά του(το ένα μέρος) ήταν σχισμένο....σκεφτόμουν πως γινεται να χτύπησε στα χαλίκια η από μονο του... δεν ξέρω είχα βάλει την μητέρα μου να του αλλάξει νερο΄(οκ...ξερει να το αλλαζει) αλλά μηπως την ωρα που το εβαζε στην γυαλα το ειχε τραυματισει;;;....τελος πάντων τώρα το ψαράκι μου δεν μπορεί να φτάσει την επιφάνεια η να κολυμπήσει! κάθεται ακίνητο κάτω στον πάτο....!! 1. υπάρχει λύση η φάρμακο και αν ναι ποιο είναι και που μπορώ να το βρω; 2.πόσο καιρό θα πάρει η λέτε να μην αντέξει και να τα κακαρώσει; ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων Αλέξανδρος Καλημέρα και χρόνια πολλά . Διάβασε το ακόλουθο link http://www.aquazone.gr/forums/topic/77238-noouoeana/ και είμαι σίγουρος ότι θα βρείς από μόνος σου τα λάθη . Όσον αφορά την σκισμένη ουρά εμένα το μυαλό μου πάει αλλού , αλλά αν δεν δώσεις σαφείς πληροφορίες με φωτογραφίες κανείς δεν θα καταφέρει να σου δώσει μια σωστή απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
araXne 27 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 άντε πάλι red cap oranda προβληματικό...:/ όλη η φουρνιά πάει άκλαφτη μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος