Jump to content

Kρεμαστό Sump

omilos heraklion

Recommended Posts

καλησπερα φίλοι μου και χρονια πολλα ηθελα να ρωτήσω ενδιαφερομαι για κρεμαστό sump για την πίσω μεριά του ενυδρείου λόγο χώρου υπαρχη στην αγορά κάτι ετοιμο?? πιστευω θα με διευκολύνει πολύ ,αν θυμαμαι καλά πρέπει να υπάρχει κάτι αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω αν μπορείτε να μου πείτε κάτι ευχαριστώ!!!!!!!!!! το ενυδρείο έχει μήκος 70 πόντους και 40 πλάτος :xmas_smile: !!!

Στο εξωτερικό κυκλοφορούν κάποια μοντέλα, εδώ Ελλάδα δεν τα έχω δει... Όταν ήθελα εγώ κάτι παρόμοιο (τυπικά αυτά τα κρεμαστά είναι refugium), έκανα ένα diy.... Μέτα είδα κάποιους που σε 60πόντους μήκος ενυδρείου, χρεισημοποιούσαν κάποια κρεμαστά φιλτράκι με μεγάλο χώρο υλικών, κα εκεί μέσα έβαζαν κομμάτια βράχου και λίγη άλγη....

χρονια πολλα καταρχην,το θελεις για αλγες;

αν οχι και απλα θελεις ενα σαμπ για σκιμμερ και θερμοστατη παρε ενα versamax της aquael το μεγαλο που χωραει ενα wave nano scum 100 η ενα tmc v2 120 και ενα θερμοστατη και κανεις την δουλεια σου!τωρα αν το θες για αλγες δες αυτο post-39804-0-96040000-1388085549_thumb.jpg

δες λιγο ακουαριστικ η παρε τηλ σε καταστηματα να σου το φερουν,αν και θα συμφωνησω με τον γιωργο να κανεις ενα diy θα σου βγει κατα πολυ φθηνοτερο και θα το κανεις ακριβως στις διαστασεις που θες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...