\/ag 26 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους... Αρκετό καιρό τώρα έτρεχα το nano reef μου σε μία 65λ γυάλα και αφού βρήκα έναν ωραίο κύβο ~90λ είπα να κάνω την αναβάθμιση μου!!Μέρες που είναι και αφού είχα κ χρόνο έκανα την μετακόμιση..και αυτή την φορά είπα να κάνω και μία πρόχειρη παρουσίαση.. Θαλασσινό ενυδρείο Reef Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 48x47x40 Λίτρα: ~90 Διαστάσεις Sump (ΜxΠxΥ): - Λίτρα Sump: - Οργανισμοί Κοράλλια: Αρκετά zoa, caulastrea, ephyllia, star και button polyps, μανιτάρια πράσινα και κόκκινα , bubble tip anemone , κόκκινη μεσογειακή ανεμώνη ,κ.α Ψάρια: 2 clown , 2 damsel , 1 wrasse Ασπόνδυλα:1 Banded Coral Shrimp Βράχος (είδος κιλά): 9-10 κιλα περιπου Άμμος (είδος κιλά): Αραγωνίτης κάμποσα κιλά Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 2x24w (1 ATI Blue Plus , 1 Aqua Medic Reef White 10k ) Διάρκεια φωτισμού: 11ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση (Βράχος - Φίλτρο): Βραχος και hang-on filter Eheim 2042 με αντιφος-ανθρακα ,κόκκινη άλγη και chaeto Θέρμανση/ Ψύξη: 75w heater προς το παρόν..υπάρχει και ένα chiller που κάθεται Skimmer: Aqua Medic skimmer miniflotor Κυκλοφορία (Αριθμός αντλιών / ισχύς): 1x2000l/h resun , 1x900l/h nano koralia , 760l/h eheim filter Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: - Συντήρηση Αλλαγές νερού: καθε βδομαδα ~15λ.. Νερό (Όσμωση - βρύση): βρύση Φωτογραφίες: Ξεκινώντας το στήσιμο του νέου Έχοντας τον βράχο να περιμένει μέσα στην λεκάνη Και έχοντας αφήσει πίσω ένα κουφάρι Ξεκινάω το στήσιμο που τελικά μου πήρε μόνο 5 λεπτά... Περιμένοντας να δω το αποτέλεσμα Μερικές φωτος απο ζωντανά Και μερικές του ενυδρείου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 26 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 στολιδι το εκανες μπραβο σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 26 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 πολύ όμορφο...και εξαιρετικές φωτογραφίες που το αναδεικνύουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 26 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Φανταστικο Βαγγελη, να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futurized 26 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Συγχαρητήρια, πολύ όμορφο να το χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 26 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 απο τα ποιο ομορφα που εχω δει..να το χαιρεσαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 26 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Πανέμορφοοοοοοοοοοοοοο!!!!Πόσο μπορεί να μοιάζουμε λέμε!!!!Καλά μιλάμε σε ένα χρόνο από τώρα δεν θα βλέπεις τίποτε άλλο εκτός από zoas και lps!φτου φτου φτου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 26 Δεκεμβρίου 2013 #8 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Από τα πιο όμορφα "μικρά" που έχω δει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Σα ψεύτικο φίλε μου. Μπράβο σου και μπράβο για τις ωραίες φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Δεκεμβρίου 2013 #10 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Βαγγελη πολυ ομορφο η συλλογη απο ζωας ειναι πανεμορφη και αναδεικνυουν το ενυδρειο η μοντι ειναι πανεμορφη η κοκκινη ανεμωνη δειχνει τα χρωματατης ανενα και ολοκληρωνει την ομορφια του συστηματος,θα σου πρωτεινα να εβαζες ενα μικρο clam ,πολλα μπραβο να το χαιρεσεΑπο τιμες πως εισαι?δουλευεις χειροκινητα?υπεροχες φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 26 Δεκεμβρίου 2013 #11 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 πολυ ομορφο και πεντακαθαρο να το χαιρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 26 Δεκεμβρίου 2013 #12 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Βαγγέλη "πέτα" μέσα καμιά δεκαριά nassarius να αλωνίζουν στο υπόστρωμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Δεκεμβρίου 2013 #13 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Βαγγέλη "πέτα" μέσα καμιά δεκαριά nassarius να αλωνίζουν στο υπόστρωμα! +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 26 Δεκεμβρίου 2013 Author #14 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Να στε ολοι καλα παιδια να χαίρεστε τα καμάρια σας...για τις φωτο εχω τον αδερφό μου που το κατέχει κ του έβαλα δουλεια.. Κωστα μου ειχε δωσει ο Φωτης πιο παλια κανα 2 nassarius αλλα τωρα δεν νομιζω να υπαρχει κανενα μεσα.. Nik ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια..αν εξαιρέσεις την αλατοτητα κ την θερμοκρασία δεν μετράω κάτι αλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Δεκεμβρίου 2013 #15 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίος.... Κουκλί έγινε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Δεκεμβρίου 2013 #16 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Ωπο πω πω πωωωω!!!! Κουκλι λεμε!!! Την χαετο και την κοκκινη αλγη που λες, που τις εχεις; γιατι δεν καταλαβα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 27 Δεκεμβρίου 2013 Author #17 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω ρε Φωταρα.. Akrida να σαι καλα!!Τις αλγες τις εχω μεσα στο eheim, εχω βγάλει το καπάκι του κ έχω προσαρμόσει ενα 'φωτιστικό' απο πανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 28 Δεκεμβρίου 2013 #18 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 28 Δεκεμβρίου 2013 #19 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο ειναι το Reef in a sec!? Απιθανο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christos07 29 Δεκεμβρίου 2013 #20 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο και πάρα πολύ καλή παρουσίαση. Ο αδερφός όντως το κατέχει με τις φώτο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Δεκεμβρίου 2013 #21 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 Να εισαι καλα δου δειχνει το δρομο για το επομενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Ιανουαρίου 2014 #22 Share 15 Ιανουαρίου 2014 Πανεμορφο το ενυδρειο σου φιλε vag! Τελειες φωτο,κοραλια και στησιμο βραχου! Να'σαι καλα να το χαιρεσαι και ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 15 Ιανουαρίου 2014 #23 Share 15 Ιανουαρίου 2014 φιλε μου vag πολυ ομορφο το ενυδρειο σου με ζωντανα γεματα υγεια!και κατι αλλο που μου αρεσε το εχεις πολυ καθαρο μπραβο καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κρίστοφερ 31 Μαρτίου 2014 #24 Share 31 Μαρτίου 2014 Πολύ ωραίο και "καθαρό¨ στήσιμο , συνέχισε την καλή δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 31 Μαρτίου 2014 #25 Share 31 Μαρτίου 2014 Μπράβο... δείχνει μεράκι και αγάπη σ αυτό που κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος