drull 2 Μαρτίου 2007 #1 Share 2 Μαρτίου 2007 Η τρέλα μου με τον υδάτινο κόσμο άρχισε από τον κολλητό μου.Έχει τρέλα με τα ενυδρεία και μου την κόλλησε!Η γνώσεις μου είναι λίγες,όπως και η εμπειρία μου,αλλά ένας γνωστός μου είπε να δώ το aquazone και να 'μαι!Ελπίζω να αποκομήσω αρκετά από όλους τους λάτρεις των ενυδρείων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vth 2 Μαρτίου 2007 #2 Share 2 Μαρτίου 2007 στο Aquazone. Nομίζω οτι εδω θα βρείς ότι χρειάζεσαι για το χόμπυ, καλό διάβασμα και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_SerZ 2 Μαρτίου 2007 #3 Share 2 Μαρτίου 2007 , kali arxi kai kali epitixia sto proto sou enydreio Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 2 Μαρτίου 2007 #4 Share 2 Μαρτίου 2007 Καλωςηρθες & καλο διαβασμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 2 Μαρτίου 2007 #5 Share 2 Μαρτίου 2007 Kαλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 2 Μαρτίου 2007 #6 Share 2 Μαρτίου 2007 Καλώς τον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Μαρτίου 2007 #7 Share 2 Μαρτίου 2007 στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 3 Μαρτίου 2007 #8 Share 3 Μαρτίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 4 Μαρτίου 2007 #9 Share 4 Μαρτίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος