thodoris1984 25 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 καλημέρα παιδιά και καλά Χριστούγεννα.Την περασμένη παρασκευή το ένα απο το δυο κλοουν μου είναι χιονισμενο και έχει μεταφερθει στην γωνια του ενυδρείου είναι σε κάθετη θέση σχεδόν συνεχεια η αναπνοες του εχουν αυξηθει και προσπαθει να πάρει αερα απο την επιφανεια του νερου,τι μπορει να συμβαινει??? έχω ανεβασει θερμοκρασια περιπου στους 30.Σασ παρακαλω εαν γνωριζει καποιος να με βοηθησει αμεσσα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris1984 25 Δεκεμβρίου 2013 Author #2 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 καλημέρα παιδιά και καλά Χριστούγεννα.Την περασμένη παρασκευή το ένα απο το δυο κλοουν μου είναι χιονισμενο και έχει μεταφερθει στην γωνια του ενυδρείου είναι σε κάθετη θέση σχεδόν συνεχεια η αναπνοες του εχουν αυξηθει και προσπαθει να πάρει αερα απο την επιφανεια του νερου,τι μπορει να συμβαινει??? έχω ανεβασει θερμοκρασια περιπου στους 30.Σασ παρακαλω εαν γνωριζει καποιος να με βοηθησει αμεσσα !!!! Επισης εχω κανει λιγο σκουπα βυθου για να ριξω λιγο τα νιτρικα αν και δεν εχω υψηλα ώστε να κατεβει και η σταθμη τις εξαγωγης νερου ωστε να υπαρχει κινηση στην επιφανεια του νερου,νομιζα πως ηταν ick εχω ριξει φαρμακο (exit) 3 μερα σημερα αλλα καμια βελτιωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Κανε ενα κοπο αδερφε και συμπληρωσε αυτη τη φορμα! Αν μπορεις λιγο πιο καθαρες φωτογραφιες γιατι δεν φαινετα καλα σε αυτη που εβαλες! Χρονια πολλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος