kalmichalis 25 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν απαιτείται να βάλω κάποια έξτρα κόντρα στο rio 300 που έχω από εχτές στην κατοχή μου... Έχει μόνο μία στη μέση σαν πλαστικό σκληρό... Απλά ρωτάω γιατί βλέπω κουρμπιτσα 1-2 χιλιοστά... Η κουρμπιτσα ρώτησα και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό απλά δεν ξέρω πόσες κόντρες κανονικά πρέπει από έχει το ενυδρείο γιατί έχω διαβάσει πολλά... Τα φώτα σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Δεν χρειαζεται τιποτα, μην τα φοβασαι τα juwel Ο κατασκευαστης το εχει μελετησει Σου μιλω απο προσωπικη εμπειρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 25 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Βρε θηρίο μπόρεσες και τη μέτρησες. Προτ απ όλα καλημέρα και χρόνια πολλά! Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Γιατί εκτός τις κόντρας που έχει στη μέση έχει και το πλαίσιο γύρω - γύρω που το κρατάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 25 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Με πρόλαβαν οι προλαλήσαντες!! Εργοστασιακό ενυδρείο και μάλιστα Juwel και αγχώνεσαι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 25 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν απαιτείται να βάλω κάποια έξτρα κόντρα στο rio 300 που έχω από εχτές στην κατοχή μου... Έχει μόνο μία στη μέση σαν πλαστικό σκληρό... Απλά ρωτάω γιατί βλέπω κουρμπιτσα 1-2 χιλιοστά... Η κουρμπιτσα ρώτησα και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό απλά δεν ξέρω πόσες κόντρες κανονικά πρέπει από έχει το ενυδρείο γιατί έχω διαβάσει πολλά... Τα φώτα σας? Ο φίλος εδώ μαλον αναφέρεται για το κατασκευεις που τα κολαμε εμείς. Εκεί θέλει κόντρες ( ανάλογα τα λίτρα ) γιατί συνήθως δεν έχουν πλαίσιο επάνω να το κρατάει σαν κόντρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 25 Δεκεμβρίου 2013 Author #6 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ακούσει πολλά και μόλις είδα την κουρμπιτσα έπαθα λίγο αμοκ από εχθές και το σκέφτομαι... Όχι έτσι.. Απλά αν ταρακουνηθει σε περίπτωση σεισμού μήπως έχω θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 25 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Αν αγχώνεσαι έχω χώρο στο σαλόνι μου και . . . τα μεταφορικά δικά μου :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 25 Δεκεμβρίου 2013 #8 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Όχι παλικάρι μου! Σε περίπτωση σεισμού όπως λες ( και ανάλογα το μέγεθος του ) όλοι θα έχουμε θέμα όχι μόνο τα ενυδρεία μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Το τελαρωμα που εχει το Rio300,οπως θυληκωνει μεσα στα τζαμια,παιζει το ρολο περιμετρικων κοντρων.Και η μεσαια πλαστικια κοντρα περιοριζει κατα πολυ την καμπυλη στη μεση. Εχοντας για πολυ καιρο στην κατοχη μου το συγκεκριμενο ενυδρειο,σου λεω πως δεν πρεπει να ανησυχεις για τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 26 Δεκεμβρίου 2013 Author #10 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας με καθησυχάσατε Απλά επειδή το ενυδρείο είναι 4ετιας το ειπα... Και άλλες δύο ερωτήσεις Να το βάλω να πατήσει είναι φελιζολ? Χρειάζεται το μαμισιο έπιπλο ενίσχυση με σίδερο? Το κόβω λίγο μουφια το ξύλο για τόσο βάρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Δεκεμβρίου 2013 #11 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Στα ενυδρεία με τελάρο δεν μπαίνει φελιζολ απο κάτω. Στο δικο μου , μάλιστα το ανέφεραν οι οδηγίες και μάλιστα ως απαγορευτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 26 Δεκεμβρίου 2013 #12 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Εχω το RIO 300 και εχει δυο κοντρες. Το εχω με το επιπλο του και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 26 Δεκεμβρίου 2013 Author #13 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί εσένα έχει δύο κι εμένα μια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hlias21 27 Δεκεμβρίου 2013 #14 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Και το δικό μου,δυο έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 27 Δεκεμβρίου 2013 #15 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Τέτοια να του λέτε να ιδρώνει!! ΥΓ.Πλάκα κάνω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 27 Δεκεμβρίου 2013 #16 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρα ειναι το ενυδρειο σου μην αγχωνεσαι και προπαντως μην βαλεις φελιζολ σε εργοστασιακο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 27 Δεκεμβρίου 2013 Author #17 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Ιδρωνω λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 27 Δεκεμβρίου 2013 Author #18 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Να αγοράσω από ίντερνετ μια της juwel και να τη βάλω? Η να φτιάξω μια γυάλινη μόνος μου? Η τίποτα από τα παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 27 Δεκεμβρίου 2013 #19 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα και απο μενα! και χρονια πολλα! ειμαι κατοχος του 240 (juwel) εχει μια κοντρα στο κεντρο , και το δικο μου κανει λιγο κουρμπα, οποτε μην ανησυχεις ως ενα σημειο ειναι φυσιολογικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Δεκεμβρίου 2013 #20 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Να αγοράσω από ίντερνετ μια της juwel και να τη βάλω? Η να φτιάξω μια γυάλινη μόνος μου? Η τίποτα από τα παραπάνω? Ασε ησυχο το ενυδρειο.ΜΗΝ το πειραξεις.ΔΕΝ εχεις κανενα απολυτως θεμα ανησυχιας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 27 Δεκεμβρίου 2013 Author #21 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία θα το αφήσω ως έχει ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Τελευταία Απορία.... Στο ενυδρειο έχω δύο φίλτρα ένα eheim 2215 κι ένα fluval 405. Τις οι είσοδοι είναι στα δεξιά μέσα και οι έξοδοι κι αυτοί από την δεξιά μεριά είναι καλή η κυκλοφορία? Θα χρειαστώ κυκλοφορητη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 14 Ιανουαρίου 2014 #22 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να τα βάλεις και αντίθετα! Δηλ από την μια το ένα να ρουφάει και να βγάζει και το ίδιο από την άλλη το δεύτερο! Εγώ τουλάχιστον έτσι έχω κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος