manoswoolf 24 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα φίλοι μου.Όταν πάω τον κέρσορα του ποντικιού πάνω στο ονομά μου με δείχνει ότι είμαι ΕΚΤΟΣ και δίπλα έχει Ιδιωτικά.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει και να μου πει σε ποιά ρύθμιση έχω κάνει πατάτα? Σας ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ : Εάν το θέμα μου είναι σε λάθος μέρος παρακαλώ να μεταφερθεί γιατί δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Οταν συνδεθηκες πατησες και τικαρησες το κατω νταμακι που ειναι η επιλογη να σε δειχνει εκτος συνδεσης.Βγες,και ξανακανε συνδεση και ξετικαρησε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 24 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Kάνε logout και δες μήπως έχεις επιλέξει "σύνδεση ως ανώνυμος" ή τουλάχιστον ξανακάνε login χωρίς να είναι τσεκαρισμένη αυτή η επιλογή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 8 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 8 Ιανουαρίου 2014 (edited) Καλησπέρα, από χτες και σε μένα συμβαίνει το ίδιο! Δεν έχω πατήσει κανένα κουτάκι ώστε να συνδέομαι ανώνυμα, αντιθέτως μόλις πάρω χαμπάρι ότι με δείχνει εκτός, αποσυνδέομαι και ξανασυνδέομαι. Μετά από λίγο, πάλι με δείχνει εκτός στα καλά καθούμενα χωρίς να έχω κάνει κάτι! Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2014 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 10 Ιανουαρίου 2014 Author #5 Share 10 Ιανουαρίου 2014 (edited) Καλησπέρα, από χτες και σε μένα συμβαίνει το ίδιο! Δεν έχω πατήσει κανένα κουτάκι ώστε να συνδέομαι ανώνυμα, αντιθέτως μόλις πάρω χαμπάρι ότι με δείχνει εκτός, αποσυνδέομαι και ξανασυνδέομαι. Μετά από λίγο, πάλι με δείχνει εκτός στα καλά καθούμενα χωρίς να έχω κάνει κάτι! Και σε εμένα το ίδιο κάνει ακόμη κάποιες φορές αν και ποτέ μου δεν έχω τικάρει το κουτάκι να συνδέομαι ανώνυμα.Και το χειρότερο είναι ότι όταν αποσυνδέομαι και ξανασυνδέομαι μου λέει ότι δεν υπάρχει νέο περιεχόμενο (έχω επιλέξει να διαβάζω το τελευταίο περιεχόμενο από την τελευταία επίσκεψη). Πριν δύο μέρες έκανα μια διαγραφή του ιστορικού στον Browser που χρησιμοποιώ και μέχρι στιγμής δεν το έχει ξανακάνει. Ίδωμεν....... Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2014 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος