nickpate 24 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 24 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Όμορφο αλλά του λείπει κάτι φίλε μου . Λίγο πράσινο . Πιστεύω ότι με λίγα φυτάκια θα ήταν ακόμα ομορφότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 24 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε μου καλώς ήρθες στην παρέα μας. Μπες εδώ www.aquazone.gr/forums/topic/50683-oeunia-dhanioossaoco/ και κάνε μας μια παρουσίαση του ενυδρείου σου συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα γιατί το θέμα αυτό σε λίγες μέρες κλειδώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickpate 24 Δεκεμβρίου 2013 Author #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Το θεμα μεταφερικε στη σωστη κατηγορια, Αν θελεις φιλε μου,κανε μας μια ολοκληρωμενη παρουσιαση του ενυδρειου χρησιμοποιοντας την φορμα παρουσιασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 24 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Όμορφο, απλό (με την καλή έννοια) και χαλαρωτικό setup....Μακροχρόνια να δείς τί θα κάνεις με τα SAE και CAE γιατί και δέν "ταιριάζουν" αλλά και θα μεγαλώσουν πολύ.... Στα λίτρα σου θα ήταν καλύτερα ένα τρίο (1 αρσενικό + 2 θηλυκά) Ancistrus ή ένα κοπάδι από Otocinclus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 24 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης τα Corydoras καλύτερα θα ήταν άν είχες μιά ομάδα από 5-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος