giannisss 23 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Πολλες φορες τα ψαρια που φιλοξενουμε στο ενυδρειο μας , μας εχουν εντυπωσιασει με τον υψηλο δεικτη νοημοσύνης τους ...πιο ψαρι ηταν αυτο που ξεχωρισε για σας και γιατι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 ειχα στο στρατο εναν ψαρακα απο θηβα που στροφαρε πολυ..καλο παιδι και δεν κακοπερασε μαζι μου. παρα την πλακιτσα μου,υπαρχουν παρα πολλα ψαρια εξυπνοτατα σκετοι,διαολοι.χαρακτηριστικα θυμαμαι εναν ξανθομετωπο που κρατησα για λιγο,απιστευτο πετ. υπαρχουν ομως και πολλα αλλα,τοοσα, που βαριεμαι να τα γραφω τωρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 23 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Eγω μεχρι στιγμής απο τα λίγα ειδη ψαριών που εχω προσωπική εμπειρια ψηφίζω όλους τους μονομάχους που είχα. Κάθε ένας διαφορετική συμπεριφορά που κάποιες στιγμές θυμίζουν σκύλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Ενα απο τα bolivian ram που βρισκεται αυτη την στιγμη στο ενυδρειο μου! Ο τυπακος δεν παιζεται! Καταρχην ειναι κολλητος με την κορη μου! Οποτε παει η μικρη εκει παει κι αυτος εκει και καθεται! Οταν παω εγω χτυπαει το τζαμι! Υποθετω πως ειναι αρσενικος ( αυτο εχουν δειξει τα σημαδια ) αλλα δεν ειναι ο κυριαρχος και εχει απομακρυνθει μονος του σε μια γωνια που την φυλαει σαν κερβερος! Την πεφτει σε οτιδηποτε πλησιαζει! Αν μπορεσω θα βαλω ενα βιντεο να δειτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 25 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Ο Χαβανέζος μου.....πλέον όχι απλά με καταλαβαίνει,αλλά ξέρει το τι θα κάνω πριν καν το ξεκινήσω! Όταν με βλέπει κάνει κυριολεκτικά σαν τρελός!Από τα καλύτερα pet που είχα ποτέ μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος