kalmichalis 23 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 ξερεις κανεις που μπορω να βρω την cara6 και σε τι τιμη κυκλοφορει? επισης ξερει κανεις καμια αλλη παρομοια με αυτη σε ποιο οικονομικη τιμη? ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Η αμμο που ψαχνεις ειναι ακριβουτσικη! Νομιζω 17 ευρω το 5κιλο! Αρκετα μαγαζια την φερνουν αλλα και καπου πηρε το ματι μου εδω στις αγγελιες! Για ριξε μια ματια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 καμια καλη αμμο σαν αυτη αλλα πιο οικονομικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnck 23 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 καλημέρα, πριν λίγο καιρό είχε ο υδάτινος κόσμος στον Πειραιά !!!και αν δεν κάνω λάθος την είχε 16,50€ το 5κιλο!!!!1 Αν υπάρχει κάτι παρεμφερές σε λευκή άμμο και έχει περάσει κάποιο τεστ από κάποιον άλλον καλό θα ήταν να μας πείτε διότι 16,50€ το 5κιλο είναι πολλά για τις σημερινές εποχές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #5 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 σκεψου να θες 30 κιλα.... με τα ιδια λεφτα παιρνεις ενυδρειο...... για εδω εχω ακουσει καλα λογια αλλα σε παλια ποστ... οποτε δε γνωριζω.... http://www.votsalo.net/Home.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnck 23 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 σκεψου να θες 30 κιλα.... με τα ιδια λεφτα παιρνεις ενυδρειο...... τοσα θελω εγω!!! για εδω εχω ακουσει καλα λογια αλλα σε παλια ποστ... οποτε δε γνωριζω.... http://www.votsalo.net/Home.aspx και εγω για τον Ερμή ξέρω αλλά δεν εχω δει σε κανένα ποστ τα κατά που εχει του Ερμη!!!! Σε σχέση με την carad6 . Πετρώνει (το εχω ακούσει αλλα δεν ξερω πως γίνεται) Αν την αναδέψουμε σηκώνει σύννεφο?? Κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ………… Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #7 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 τι εννοεις πετρωνει? κοιτα εγω μια που ειχα παρει απο petcity ασπρη φθηνη ηταν ωραια αλλα οχι αλευρι.... τωρα... δεν ξερω.... ελπιζω καποιος φιλος να μας πει καμια γνωμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnck 23 Δεκεμβρίου 2013 #8 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 τι εννοεις πετρωνει? Έγραψα τι έχω ακούσει!! Όταν ρώτησα μου είπαν ότι υπάρχει κάποια άσπρη στην αγορά (δεν μου είπαν ποια μάρκα η από πού) η οποία γίνεται σαν λάσπη !!!! δηλαδή κάπου είναι ομοιόμορφη κάπου είναι σαν να έχει σβολιάσει !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Αν η αμμος ειναι πολυ ψιλη σαν πουδρα και αν εχεις και μεγαλο παχος βυθου τοτε πετρωνει η αμμος. Επισης η carat6 δεν θελει πλυσιμο και οσο και αν την ανακατεψεις δεν θολωνει..οι υπολοιπες θελουν πολυ καλο πλυσιμο αλλα και προσοχη στο ανακατεμα του βυθου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 23 Δεκεμβρίου 2013 #10 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Στο συγκεκριμένο ισχύει το 'οτι πληρώσεις - παίρνεις'.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 23 Δεκεμβρίου 2013 #11 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Σημερα πριν λιγο αγορασα carat 6 16 euro το 5κιλο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 23 Δεκεμβρίου 2013 #12 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Για δες και εδώ..αλλά με κάθε επιφύλαξη! http://xomatexniki.gr/%CF%87%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%8C%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%B1.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 23 Δεκεμβρίου 2013 #13 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Carat 6 εχει ο υδατινος κοσμος Πειραια Αν θες κατι πιο οικονομικο κοιτα εδω http://aquario.gr/aksesouar/ypostromata/gravel/5kg.html#.UriBgPthHuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 23 Δεκεμβρίου 2013 #14 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Προσέχετε τι ποιότητα άμμου αγοράζετε, κυρίως όταν είναι λεπτόκοκκη. Πολλά προβλήματα έχουν ξεκινήσει από εκεί.Προσωπικά επιλέγω με κοκκομετρία από 0,6mm και πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #15 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Carat 6 εχει ο υδατινος κοσμος Πειραια Αν θες κατι πιο οικονομικο κοιτα εδω http://aquario.gr/aksesouar/ypostromata/gravel/5kg.html#.UriBgPthHuk ειναι δοκιμασμενη? κοκομετρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 23 Δεκεμβρίου 2013 #16 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 11,5 ευρώ το 5κιλο από πετσοπάδικο στην Αλεξανδρούπολη! Δεν είναι carat αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα καλύτερο από αυτήν που πήρα! Θεωρώ πως ήταν η πιο πετυχημένη μου κίνηση στο ενυδρείο! Δυστυχώς δεν έγραφε τίποτα το σακουλάκι από έξω! Αν σε ενδιαφέρει.. μπορώ να ρωτήσω ποιος είναι ο προμηθευτής του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #17 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 γιατι ολα τα καλα ειναι εκτος αττικης σε αυτη τη χωρα???????????? στειλε πμ αν μαθεις , ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 23 Δεκεμβρίου 2013 #18 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Μιχάλη.. είμαστε πολύ καλά εδω που είμαστε αλλά όταν θέλω να αγοράσω κάτι απλό και δεν το βρίσκω νομίζω πως ζω στην Ουγκάντα! Άσε γιατί έφαγα πολύ ταλαιπωρία μέχρι να το στήσω! Μία άμμος μου έκατσε καλά και έχω να το λέω... Θα ρωτήσω αύριο τον πετσοπά μήπως και μου πει που μπορείς να τη βρεις στην Αθήνα και θα σου πω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnck 24 Δεκεμβρίου 2013 #19 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 στειλε πμ αν μαθεις , ευχαριστω καλημερα , Χρονια Πολλα εδω να κανεις ποστ για να το μαθουμε και εμεις!!!! :xmas_laugh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 24 Δεκεμβρίου 2013 Author #20 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 24 Δεκεμβρίου 2013 #21 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 http://www.petline.gr/ Ρώτησα σήμερα τον πετσοπά και μου είπε πως την αγόρασε από εκεί και όποιος θέλει μπορεί να μπει στο site και να πάρει τα στοιχεία επικοινωνίας! Φυσικά δεν παίρνω κανέναν στον λαιμό μου.. απλά γράφω αυτό που μου είπε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Δεκεμβρίου 2013 #22 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 ειναι δοκιμασμενη? κοκομετρια? Απο μενα οχι, μιλα με το μαγαζι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος