bouboulas 13 Ιανουαρίου 2014 #26 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Εγώ βάζω ελαφρόπετρα. Άνθρακας δεν χρειάζεται, σφουγγάρι έχει είδη το φίλτρο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 13 Ιανουαρίου 2014 Author #27 Share 13 Ιανουαρίου 2014 αυτο λεω οταν θα χρειαστει αλλαγη τι να βαλω?εχει 4 θηκες,επισεις πως καταλαβαινω ποτε θα χρειαστει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Ιανουαρίου 2014 #28 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν θα το καταλάβεις. Εγώ αλλάζω προληπτικά συνήθως το 1/3 του υλικού κάθε 6 με 8 μήνες. Λέω πάντα για ελαφρόπετρα, για τα άλλα υλικά δεν ξέρω να σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 13 Ιανουαρίου 2014 #29 Share 13 Ιανουαρίου 2014 αν δεν εχεις φυτα ,τις πρωτες 15 μερες ασε μεσα τον ανθρακα μετα βγαλτον.............αν εχεις φυτα τις μερες καντες 3-4.Τωρα σε ολες τις θηκες ,θα βαλεις βιολογικο υλικο ,το οποιο στο εξαμηνο(παιζει αυτο ,αναλογα με την μπιχλα που εχεις) θα τα πλενεις εναλαξ μια την μια θηκη μια την αλλη.Η μαρκα δεν παιζει ρολο,αλλα καλα θα ειναι να εχεις δυο-τρεις τυπους υλικων(μακαρονι,ελαφροπετρα,ζεολιθο,πλαστικο μακαρονι Η καποια σφουγγαρι κτλ)ωστε να πετυχεις καλυτερη ποικιλια βιολογιας.Μην ξεχασεις οτι στην εισοδο του νερου στο φιλτρο πρεπει να μπει καποιο υλικο(συνηθως σφουγγαρι) ,το οποιο θα κανει μηχανικο καθαρισμο νερου,δηλαδη θα παιρνει τα χοντραδια!!!!!,υστερα ολη την βιολογια με οποια σειρα θελεις ,και τελος καλα θα ειναι να μπει καποιο ειδος υαλοβαμβακα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 13 Ιανουαρίου 2014 Author #30 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Οκ ευχαριστω προς το παρων εχω τα αρχικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Ιανουαρίου 2014 #31 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Ενυδρειακό βαμβάκι και ένα βιολογικό υλικό θα χρειαστείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος