Costantinos 22 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Οπως λέει και ο τίτλος θέλω να δημιουργήσω μια απλή ιστοσελίδα. Εχει κάποιος κάποια εμπειρία να μου δώσει κάποιες κστευθυντήριες? Απο που να ξεκινήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 22 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Το πιο εύκολο είναι να δημιουργήσεις μία ιστοσελίδα στο wordpress ή στο blogger και να αγοράσεις το domain για να μην είναι istoselida.wordpress.com αλλά istoselida.gr για παράδειγμα. Έτσι δεν χρειάζεσαι γνώσεις κάποιου κώδικα. Αν θέλεις να φτιάξεις μόνος σου την σελίδα με κώδικα και να την ανεβάσεις κάπου, μπορείς να ξεκινήσεις εδώ, εγώ εκεί έμαθα να φτιάχνω μόνη μου τις σελίδες μου με html. Σελίδες τύπου flash, java και άλλα παρόμοια δε γνωρίζω, αν κι έχω δει κατά καιρούς να διαφημίζουν "φτιάξε τη δική σου flash ιστοσελίδα" αλλά μου φαίνονται δύσκολα. Με html μια χαρά σελιδούλες έχω φτιάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 καλλιρόι σε ευχαριστώ πολύ. πολύ ωραίο το λινκ σου. τώρα θα το ρίξω στη μελέτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος