mpouf 22 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Ετοιμαζομαι ν αλλαξω ψαροσυνθεση και θελω τη βοηθεια σας.Το ενυδρειο ειναι 500 λιτρα με διαστασεις 180-50-60.Εχω ξεχωρισει μερικα ειδη που μου αρεσουν και θελω να πειτε την γνωμη σας. -iodotropheus sprengrae -pseudotropheus demasoni -pseudotropheus acei yellow tail -labidochromis hongi super red -labidochromis caereleus -pseudotropheus elongatus mphanga -cynotilapia afra white top galilereya reef και οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη και συζητησιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 22 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Ετοιμαζομαι ν αλλαξω ψαροσυνθεση και θελω τη βοηθεια σας.Το ενυδρειο ειναι 500 λιτρα με διαστασεις 180-50-60.Εχω ξεχωρισει μερικα ειδη που μου αρεσουν και θελω να πειτε την γνωμη σας. -iodotropheus sprengrae -pseudotropheus demasoni -pseudotropheus acei yellow tail -labidochromis hongi super red -labidochromis caereleus -pseudotropheus elongatus mphanga -cynotilapia afra white top galilereya reef και οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη και συζητησιμη. Απλά δυνατά και ωραία ,αν θέλεις mbuna γιατί σε αυτές τις διαστάσεις υπάρχουν και άλλες προτάσεις πάντα σε malawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #3 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως θα μπορουσες να προτεινεις καμια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως θα μπορουσες να προτεινεις καμια? σου εχει τονισει με μαυρο 4 ειδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #5 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Τα υπογραμμισμενα τα ειδα αλλα ειδα κι αυτο γιατί σε αυτές τις διαστάσεις υπάρχουν και άλλες προτάσεις πάντα σε malawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 22 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Από Haplochromis , όπως τρία ψάρια Copadichromis ,τρία mylochromis και τρία protomelas για παράδειγμα, όταν λέω τρια εννοώ ενα αρσ. και 2 θηλυκά , http://www.cichlid-forum.com/profiles/category.php?cat=1 Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2013 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 31 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Αν ενδιαφέρεσαι ακόμη δες την αγγελία μου,ζευγάρι protomelas και astatotilapia latifasiata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 1 Φεβρουαρίου 2014 #8 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία λίτρα αυτά! Αχ αχ αχ Εγώ θα εβαζα και μια ομάδα ντεμασονι μαζί με λαμπιντο και Ιωδια! Σε μπουνα πάντα μιλάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 1 Φεβρουαρίου 2014 Author #9 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Τα πραγματα παιρνουν το δρομο τους σιγα σιγα.Η συνθεση που θα μπει θα ειναι demasoni , labido , iodotropheus και acei yellow tail.Απλα υπομονη .......μεχρι να ερθουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 1 Φεβρουαρίου 2014 #10 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Χαίρομαι διότι κάπως έτσι θα το έφτιαχνα κ εγώ! Καμία φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 2 Φεβρουαρίου 2014 Author #11 Share 2 Φεβρουαρίου 2014 Το ενυδρειο οπως ειναι τωρα.Μεσα υπαρχουν 11 μικρα ντεμαζονι και 5 σαλιγκαρακιa nerite .Στο κενο αναμεσα στα δυο συμπλεγματα θα μπουν μερικες βαλισνεριες αν την παλεψουν με τα mbuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 3 Φεβρουαρίου 2014 #12 Share 3 Φεβρουαρίου 2014 Όμορφα πράγματα και νοικοκυρεμένα! Άντε με το καλό.να μπούνε και τα υπόλοιπα και να μας γεμίσεις φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 3 Φεβρουαρίου 2014 #13 Share 3 Φεβρουαρίου 2014 Το ενυδρειο οπως ειναι τωρα.Μεσα υπαρχουν 11 μικρα ντεμαζονι και 5 σαλιγκαρακιa nerite .Στο κενο αναμεσα στα δυο συμπλεγματα θα μπουν μερικες βαλισνεριες αν την παλεψουν με τα mbuna. Πολύ όμορφο ενυδρείο....η πρόταση μου θα ήταν 11-12 demasoni μαζί με μια 5-6 Labido Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Φεβρουαρίου 2014 #14 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 πολυ ομορφα στημενα ολα φιλε μου να το χαιρεσαι Αν θελεις βγαλε τα σαλιγγαρια αυτα,γιατι δεν αναπαραγονται ,και τα αυγα που αφηνουν παντου,ξερενονται σαν τσιμεντο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Φεβρουαρίου 2014 #15 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 Μ αρεσει πολυ το στησιμο αν και ισως να ηταν ακομα καλυτερο με μερικες μεγαλυτερες σε μεγεθος πετρες. Ευχομαι ολα να πανε καλα και να γεμισει χρωμα φιλε μου! Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 18 Φεβρουαρίου 2014 #16 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Κατι πολυ καλο προδιαγραφεται...Εγω θα εβαζα κ ενα ζευγαρι χαπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 18 Φεβρουαρίου 2014 Author #17 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Θα κρατησω μονο mbuna.Δεν θελω να μπερδεψω τα ειδη.Τωρα εχω μεσα demasoni , acei , iodotropheus και καποια στιγμη θα μπει κι ενα κοπαδακι απο labido caeruleus.Παρτε και καμια φωτο πως ειναι τωρα το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 18 Φεβρουαρίου 2014 #18 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ καλα τα πας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 19 Φεβρουαρίου 2014 #19 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ ομορφο και με πολυ χρωμα. Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 19 Φεβρουαρίου 2014 #20 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 Κατι πολυ καλο προδιαγραφεται...Εγω θα εβαζα κ ενα ζευγαρι χαπ. Παράδειγμα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 19 Φεβρουαρίου 2014 #21 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 Ζηλευωωωωω Χαχα καλοπροαίρετα πάντα μιλαω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 19 Φεβρουαρίου 2014 #22 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 Παράδειγμα ;borleyi ή venustus ή livingstnii ή taeniolatus ή aulonacara που φερνουν συχνα τα πετσοπ στη χωρα μας.Πιστευω οτι δεν θα εχει ιδιαιτερο προβλημα με τις διατροφικες συνηθειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20 Φεβρουαρίου 2014 #23 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 borleyi ή venustus ή livingstnii ή taeniolatus ή aulonacara που φερνουν συχνα τα πετσοπ στη χωρα μας.Πιστευω οτι δεν θα εχει ιδιαιτερο προβλημα με τις διατροφικες συνηθειες. Δυστυχώς αλλά κάποια στιγμή κάποιοι τύποι σαν τα copadichromis borleyi θα σκοτώνανε για πλάκα mbuna και βέβαια τα venustus σαν haps αλλά και ψάρια που ανήκουν στην ομάδα των λεγόμενων μεγάλων θηρευτών θα τις τρώγανε αφού είναι η τροφή τους ,απο την άλλη δεν διαφωνώ για τα να aulonacara αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα να ήταν μικρότερος ο πληθυσμός των mbuna γιατί οι αυλονοκαραίοι είναι πιο χαλαρά ψάρια και είναι καλό όταν συγκατοικούν με mbuna αφενός οι τελευταίες να είναι σχετικά ήσυχα είδη και βέβαια να μην είναι μεγάλος ο πληθυσμός τους Αυτά τα λίγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 20 Φεβρουαρίου 2014 #24 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Εχεις δικιο βαση των εμπειριων των περισσοτερων αλλα φιλοξενω Copadichromis Borleyi ενα ζευγαρι 15 εκ.και 5 "μικρα"(ειναι πλεον σε μεγεθος σαν μεγαλα mbuna) και μπορω να πω οτι περισσοτερο ζοριζοντε αυτα παρα τα mbuna.Επισης αν καποιο νεογεννητο επιβιωσει κρυμμενο το πρωτο 2μηνο και το συνηθεισουν τα μεγαλα σπανια το πειραζουν,αλλα αρκετα επιθετικα ειναι και τα μπουνα προς τα μικρα.Επισης οταν προσθεσω καποιο μικρο που ειναι διαφορετικου ειδους (χρωματος) απο τα ειδα συγκατοικουντα οι επιθεσεις που δεχετε ειναι πολυ περισσοτερες.Δεν νομιζω σε συνθηκες ενυδρειου χαπ να φαει μπουνα.Αν ομως μου πει καποιος οτι εχει συμβει δεν θα πεσω κ απ τα συννεφα.Επισης καλυτερα θα ειναι αν θελησεις να βαλεις και χαπς να ειναι διαφορετικου χρωματος απ τα μπουνα που φιλοξενεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 21 Φεβρουαρίου 2014 #25 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Ο καθένας αγαπητέ φίλε κάνει οτι νομίζει σωστό ,εγώ έγραψα πιο πάνω βασιζόμενος στη εμπειρία και στη βιβλιογραφία τίποτα άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος