harris samos 21 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 γεια χαρα παιδια μια ερωτηση εχω πηρα ενα σκιμερ μεταχηρισμενο και κανει πολυ θορυβο σα κατι να βαραει το κυταξα δεν εχει κατι αλλα η φτερωτη μου φενετε εχει τζογο το εχει ξανα παθει κανεις με το συγκεκριμενο εκανε κατι για να μη ακουγετε τοσο ???????????? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 21 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Έχω εγώ αυτό το σκιμμερ, η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει κάνει ποτέ θόρυβο αρκετό αλλά αυτό είναι σχετικό.... Συνήθως μου κάνει όταν κλείνω εντελώς τον αέρα όταν έχω ανοιχτό δεν κάνει τόσο επίσης συχνά όταν βρίσκει η αντλία πάνω στο σώμα του σκιμμερ μου κάνει λίγο Δεν νομίζω όμως να σε βοήθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #3 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 εμενα παλι το αντιθετο αν κλεινο τον αερα σταματαει και οταν τον ανοιγω κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #4 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 βρηκα αυτο http://www.shop-meeresaquaristik.de/product_info.php?products_id=11099&XTCsid=2th1sj5biugu8n24plsglm3t81 ειναι για ολα τα mc αλλα διαβασα για το 600 - 500 για το 300 δε λεει κατι λετε να κανει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 22 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 για το 300 αυτές οι βάσεις δεν κάνουν, μιας και έχει διαφορετικό "σώμα" από τα 3 μεγαλύτερα "αδέρφια" του.... Η εταιρεία λέει ότι η στρόφυγκα του αέρα πρέπει να είναι ανοιχτή περίπου στην μέση.... δοκίμασέ μήπως και κάνει διαφορά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #6 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 για το 300 αυτές οι βάσεις δεν κάνουν, μιας και έχει διαφορετικό "σώμα" από τα 3 μεγαλύτερα "αδέρφια" του.... Η εταιρεία λέει ότι η στρόφυγκα του αέρα πρέπει να είναι ανοιχτή περίπου στην μέση.... δοκίμασέ μήπως και κάνει διαφορά.... το βρηκα ευχαριστω !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 23 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Το ίδιο συμβαίνει συχνά και με τα τρία μεγαλύτερα "αδέρφια" του, και μιά φορά μου έτυχε στο mce 300 του κολλητού μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 19 Ιανουαρίου 2014 Author #8 Share 19 Ιανουαρίου 2014 τελικα το δικο μου ειχε θεμα στην αντλια εκοψε φτεροτη και ηρεμησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 19 Ιανουαρίου 2014 #9 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Συμβαίνουν και αυτά, μέσα στο πρόγραμμα είναι..... Ελπίζω να το επισκευάσεις γρήγορα και να είναι το τελευταίο του θέμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 20 Ιανουαρίου 2014 Author #10 Share 20 Ιανουαρίου 2014 Συμβαίνουν και αυτά, μέσα στο πρόγραμμα είναι..... Ελπίζω να το επισκευάσεις γρήγορα και να είναι το τελευταίο του θέμα.... λογο οτι ειμαι νευρικος λιγο οταν ειδα τη ζημια μου επεσε με μεγιστη ταχυτητα στον τοιχο και εσπασε παει η αντλια αλλα ερχεται καινουρια ολοκληρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 20 Ιανουαρίου 2014 #11 Share 20 Ιανουαρίου 2014 χαχα, μου αρέσεις.....μισές δουλειές θα κάνουμε, ή ολική καταστροφή ή τίποτα..... Τουλάχιστον το συμπαντικό, που απ όσο καταλαβαίνω λύθηκε, είναι ότι βρήκες ανταπόκριση από μαγαζί που να σε εξυπηρετήσει άμεσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Ιανουαρίου 2014 #12 Share 20 Ιανουαρίου 2014 ...ευτυχως βρηκε τοιχο και οχι παραθυρο Καλως να σου ερθει η καινουργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 27 Ιανουαρίου 2014 Author #13 Share 27 Ιανουαρίου 2014 ηρθε και δουλευει αψογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Ιανουαρίου 2014 #14 Share 27 Ιανουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος