vales_red 20 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα! Εχω εδω και πολλα χρονια ενα ζευγαρι clowns, τα οποια εχουν κανει σπιτι τους ενα πολυ μεγαλο σαρκοφυτο εδω και χρονια. Εδω και δυο - τρεις μερες εχω δει καποια μαυρα στιγματα. Ειναι σαν στιγματα εσωτερικα κι οχι μαυρα εξωγκοματα. Διαβασα απο δω διαβασα απο κει οτι ισως τα τσιμπησε καποιο αλλο κοραλλι που πηγαν να κανουν host. Η αληθεια ειναι οτι ακριβως απενταντι ειναι μια ephylia στα 7cm απο το σαρκοφυτο... Για πειτε μου τη γνωμη σας...θα την παλεψουν? Εχουν και τα 2 τα κλοουνακια τα ιδια στιγματα, ενω τρωνε και κολυμπανε κανονικοτατα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Αφού τρώνε κανονικά γιατί φοβάσαι; Έχεις καμιά γαρίδα cleaner μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 λογικα δεν πρεπει να ανυσηχεις γερνοντας σιγα σιγα βγαζουν ευαισθησιες η απο αλλο κοραλι η γεννετικη μεταβολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 20 Δεκεμβρίου 2013 Author #4 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Οχι, γαρίδα εχω μονο μια boxer. Φοβάμαι μηπως ειναι κατι αλλο και τα χάσω η μολύνουν αλλα ψάρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 20 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 χωρις να ξερω αποτι το εχουν πάθει πριν δυο μήνες το είχαν και τα δικά μου και μέσα σε δέκα μερες φύγανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 20 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Μην μασάς Βαλεντίνο τίποτε δεν είναι...αν τρώνε και τα βλέπεις δραστήρια και χωρίς γρήγορες ανάσες δεν τρέχει....!Πιστεύω κι εγώ πως θα είναι κάποια μεταβολή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 εχεις αλλαξει κατι στη διατροφη τους τελευταια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #8 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Μπα τιποτα απολύτως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 22 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πέταξες μέσα δηλαδή κανένα κομμάτι κοκορέτσι;Λίγο μπριζόλα ρε αδερφέ!Κρίμα χρονιάρες μέρες ψυχή έχουν κι αυτά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Δεκεμβρίου 2013 #10 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Βαλεντίνο θα γίνουν κλόουν Δαλματίας (σαν τα σκυλιά)... μεταλλάσσονται !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 22 Δεκεμβρίου 2013 #11 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πέταξες μέσα δηλαδή κανένα κομμάτι κοκορέτσι;Λίγο μπριζόλα ρε αδερφέ!Κρίμα χρονιάρες μέρες ψυχή έχουν κι αυτά...... Βαλεντίνο θα γίνουν κλόουν Δαλματίας (σαν τα σκυλιά)... μεταλλάσσονται !!! Αλήτες...τς τς τς....παίζουμε με τον πόνο του "παιδιού".......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #12 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Κι εδω βρηκατε αμμο βρε να παιξετε με τα κουβαδακια σας?!?! χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Δεκεμβρίου 2013 #13 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 πως πανε τα ψαρακια εφυγαν τα σημαδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 29 Δεκεμβρίου 2013 Author #14 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 Μολις επεστρεψα απο εξωτερικο και μεχρι να συμμαζευτω το μονο που προλαβα να κανω ειναι να καθαρισω τα τζαμια απο την αλγη που μαζεψαν μια βδομαδα και να καθαρισω το σκιμερ... Αυριο θα το κοιταξω αν και με μια ματια που τα εριξα σαν να εχουν καθαρισει κατα 60%... Σευχαριστω Λυκο για το ενδιαφερον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 29 Δεκεμβρίου 2013 #15 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 Που ήσουν;;Μου θες και ταξιδάκι αναψυχής χριστουγγενιάτικο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 29 Δεκεμβρίου 2013 Author #16 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 Μονο εσυ θα ταξιδευεις ρε μεγαλε?! Υ.Γ: Τα κλοουνακια εχουν καθαρισει κατα 98%!! μονο κατι μικρες κουκιδες εμειναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Δεκεμβρίου 2013 #17 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 πολυ ωραία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 29 Δεκεμβρίου 2013 #18 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 Αρα τελικα μαλλον εχουν αλλεργια σε σενα!!!! Να φυγεις ξανα να γλυτωσουν τα καημενα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christos07 29 Δεκεμβρίου 2013 #19 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 Εκανες κάτι για να φύγουν???(φάρφμακα κλπ) ή απλά εξαφανίστικαν από μόνα τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 29 Δεκεμβρίου 2013 #20 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Αρα τελικα μαλλον εχουν αλλεργια σε σενα!!!! Να φυγεις ξανα να γλυτωσουν τα καημενα!!! +1000000000 :p Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 29 Δεκεμβρίου 2013 Author #21 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 Χαχαχαχαχα λεεεεεραααααα..... Έφυγαν μόνα τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος