βαρδας 20 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα.συντομα θα παρω μερικα φραγκακια sps και θα ηθελα να ρωτησω για τη προσαρμογη τους στο φως.εχω καινουργιο φωτισμο λεντ και ειμαι 2 βαττ ανα λιτρο.να τα τοποθετησω στο πατο και σιγα σιγα να ανεβω?τα κοραλια θα ειναι ακροπορες και μοντιπορα σουπερμαν.ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 20 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε μου καλησπερα επειδη και εγω παλαιοτερα ειχα λεντ στο ενυδρειο ακολουθουσα αυτο ακριβως που αναφερεις και εσυ λιγες μερες ποιο χαμηλα και λιγο λιγο τα ανεβαζα,καθως στην αρχη ειχα και εγω καποια μικρο προβληματα γιατι τα εβαζα πολυ κοντα στα λεντ!ωστοσο αν απο εκει που τα αγορασεις δουλευουν λεντ τοτε η προσαρμογη θα ειναι ποιο γρηγορη!πιστευω να βοηθησα αλλα περιμενε να δεις τι θα σου προτεινουν και οι ποιο εμπειροι με τα λεντ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Συμφωνω απολυτα με το βασιλη! Ποσα watt συνολικα ειναι το φωτιστικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 20 Δεκεμβρίου 2013 Author #4 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 νανο εχω 30 λιτρα και τα βαττ ειναι 54. λαμπα par με 18 3βαττα λεντ με 80μοιρες φακους.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Τα δικά μου τα αφήνω στον αραγωνιτη πρώτα.Μια μοντιπορα την άφησα περίπου 1 μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε βαρδας ειναι αρκετα τα watt. Οπωσδηποτε προσαρμογη για να εισαι σιγουρος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Εκτός από προσαρμογή στον φωτισμό να κάνεις και στις παραμέτρους. Εγώ το έχω καθιερώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Δεκεμβρίου 2013 #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Για πες λεπτομερειες μακη μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 20 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε βαρδας ειναι αρκετα τα watt. Οπωσδηποτε προσαρμογη για να εισαι σιγουρος! +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 20 Δεκεμβρίου 2013 #10 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 θα συμφωνήσω με την σειρά μου με τα παιδιά και το μόνο θα σου ειναι καλοδουλευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #11 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω παιδες.!! στις παραμετρους θα εκανα ουτος η αλλως.απλα επειδη με αυτο το φωτισμο δεν εχω ξαναβαλει κοραλια ειπα να ρωτησω τα τσακαλια.!!!καμια βδομαδα στο πατο και μετα στη μεση αλλο τοσο και τελος ψηλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος