mary74 19 Δεκεμβρίου 2013 #26 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλές γιορτες - Καλά Χριστούγεννα με υγεία!!!! Πολύ μου αρεσαν τα νέα emoticons.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Δεκεμβρίου 2013 #27 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Eυχάριστο και χαρούμενο το νέο κουστουμάκι του forum μας !! :ChristmasTree: Kαλές γιορτές να έχουμε με υγεία πάνω απ`όλα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 22 Δεκεμβρίου 2013 #28 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Απλά πανέμορφο και καλές γιορτές σε όλους μας και στις οικογένειές μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Δεκεμβρίου 2013 #29 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Απλά πανέμορφο και καλές γιορτές σε όλους μας και στις οικογένειές μας Ρε φίλε, απομόνωσα ενα δεντράκι από τα 6 που έβαλες (γιατί ολα μαζί δείχνουν σα χορευτικό) και η κίνηση που κάνει με προσβάλει! :lolu: Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 22 Δεκεμβρίου 2013 #30 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 χαχαχα καλά έκανες.Προς θεού δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν με το χορευτικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Δεκεμβρίου 2013 #31 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Με τοσο χιονι που πεφτει απο την οθονη τοσες μερες,εβαλα αλυσιδες στο mouse 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 22 Δεκεμβρίου 2013 #32 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Με τοσο χιονι που πεφτει απο την οθονη τοσες μερες,εβαλα αλυσιδες στο mouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Δεκεμβρίου 2013 #33 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Με τοσο χιονι που πεφτει απο την οθονη τοσες μερες,εβαλα αλυσιδες στο mouse :lolu: :lolu: Πλάκα μας κάνεις;;;; εγώ δεν έβαλα αλυσίδες και δε κουνιέται το ποντίκι..... έχω κολλήσει από χθές στο AquaZone! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Δεκεμβρίου 2013 #34 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 :lolu: :lolu: Πλάκα μας κάνεις;;;; εγώ δεν έβαλα αλυσίδες και δε κουνιέται το ποντίκι..... έχω κολλήσει από χθές στο AquaZone! Θα βάλω πρόστιμο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Δεκεμβρίου 2013 #35 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Με τοσο χιονι που πεφτει απο την οθονη τοσες μερες,εβαλα αλυσιδες στο mouse Αν και μας την έπεσε η αστυνομία του forum τα like σου τα κέρδισες :bleh: :bleh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Δεκεμβρίου 2013 #36 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Αν και μας την έπεσε η αστυνομία του forum τα like σου τα κέρδισες :bleh: :bleh: Εμενα μου ηρθε και κληση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος