Jump to content

Χριστουγεννιατικη Εμφανιση Aquazone

Recommended Posts

Καλές γιορτες - Καλά Χριστούγεννα με υγεία!!!!

:ChristmasTree::CarolSingers::GetATree:

Πολύ μου αρεσαν τα νέα emoticons....

Eυχάριστο και χαρούμενο το νέο κουστουμάκι του forum μας !! :ChristmasTree: :ChristmasTree:

Kαλές γιορτές να έχουμε με υγεία πάνω απ`όλα !!!

Απλά πανέμορφο και καλές γιορτές σε όλους μας και στις οικογένειές μας :ChristmasTree::ChristmasTree::ChristmasTree::ChristmasTree::ChristmasTree::ChristmasTree:

Απλά πανέμορφο και καλές γιορτές σε όλους μας και στις οικογένειές μας :ChristmasTree::ChristmasTree::ChristmasTree::ChristmasTree::ChristmasTree::ChristmasTree:

Ρε φίλε, απομόνωσα ενα δεντράκι από τα 6 που έβαλες (γιατί ολα μαζί δείχνουν σα χορευτικό) και η κίνηση που κάνει με προσβάλει!

:lolu: :lolu:

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

χαχαχα καλά έκανες.Προς θεού δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν με το χορευτικό μου :bigemo_harabe_net-193:

Με τοσο χιονι που πεφτει απο την οθονη τοσες μερες,εβαλα αλυσιδες στο mouse :lolu:

• Like 4

Με τοσο χιονι που πεφτει απο την οθονη τοσες μερες,εβαλα αλυσιδες στο mouse :lolu:

:hysterical::hysterical::hysterical:

:lolu: :lolu: :lolu: :lolu:

Πλάκα μας κάνεις;;;; εγώ δεν έβαλα αλυσίδες και δε κουνιέται το ποντίκι..... έχω κολλήσει από χθές στο AquaZone!

• Like 1

:lolu: :lolu: :lolu: :lolu:

Πλάκα μας κάνεις;;;; εγώ δεν έβαλα αλυσίδες και δε κουνιέται το ποντίκι..... έχω κολλήσει από χθές στο AquaZone!

Θα βάλω πρόστιμο !!!

:busted_cop:

Αν και μας την έπεσε η αστυνομία του forum τα like σου τα κέρδισες :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:

Αν και μας την έπεσε η αστυνομία του forum τα like σου τα κέρδισες :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:

Εμενα μου ηρθε και κληση :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...