stav 19 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Θα ηθελα να ευχαριστησω τους υπευθυνους του Aquazone για την χριστουγεννιατικη εμφανιση του foroum.Εμενα προσωπικα μου ανοιξε την καρδια.Καλες γιορτες σε ολους με υγεια. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 19 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια!μας βαλατε στο κλιμα των γιορτων με τον καλυτερο τροπο,καλες γιορτες με υγεια σε ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 19 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Πολλά εύγε και από μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Άντε να ξεφύγουμε και λιγάκι....Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 19 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλο και ομορφο, εμενα με επιασε επιλυψια παντως, συν οτι εχασα τον μπουσουλα :-Ρ Καλες γιορτες παιδες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Γιορτινό το κλίμα αλλα εμένα με κούρασε στο μάτι το πολυ χιόνι.....συν ότι κι εγω έχασα το μπούσουλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πειραζει...ετσι να ξεκολλαμε απο τα συνηθισμενα...και λιγη επιληψια δεν βλαπτει...Χο Χο Χο!!!!! Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 19 Δεκεμβρίου 2013 #8 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Εύγε στο δημιουργικό τμήμα για το εορταστικό σκηνικό (λίγο δύσκολο στην προσαρμογή μας ). Καλές γιορτές με ευημερία & σε μας τους άνεργους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Πραγματικα πολυ ωραια Μπραβο σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Δεκεμβρίου 2013 #10 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Χρονια πολλα σε ολους παιδια!!! Καλες γιορτες να εχουμε και να περασουμε οσο καλυτερα μπορουμε! Οτι και προβληματα να εχουμε δεν φευγουν χωρις λιγη καλη διαθεση και μερικα χαμογελα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 19 Δεκεμβρίου 2013 #11 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από εμένα και με υγεία . πολύ όμορφο περιβάλλον αλλά για εμάς τους γκάβακιες λίγο κουραστικό. Πάντως μου αρέσει και ας με κουράζει.... (λίγο μαζοχιστικό ακούστηκε αυτό χαχαχα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christos07 19 Δεκεμβρίου 2013 #12 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό το χιόνι να μην έπεφτε συνέχεια...μου έχει κάνει το pc μούσκεμα!!! Καλές γιορτές να έχουμε παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 19 Δεκεμβρίου 2013 #13 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Το χριστουγεννιάτικο θέμα είναι υπέροχο! Πολύ γέλιο έχουν τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν πάνω τον καθένα μας! Και είναι τέλειο που χιονίζει! Τα χριστουγεννιάτικα emoticon, μαζί με τα άλλα καινούρια, είναι επίσης τέλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Δεκεμβρίου 2013 #14 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Mπραβο οτι καλυτερο στην ωραιοτερη γιορτη του χρονου,χρονια πολλα σε ολους,καλες γιορτες με υγεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 19 Δεκεμβρίου 2013 #15 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιο ρε παιδια, και του χρονου Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 19 Δεκεμβρίου 2013 #16 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Είναι καταπληκτικό μπράβο σας!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Δεκεμβρίου 2013 #17 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Ειπαμε να βαλουμε τα γιορτινα μας μερες που ερχονται! Καλες γιορτες σε ολους με υγεια σε σας και τις οικογενειες σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Δεκεμβρίου 2013 #18 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 καλες γιορτες σε ολους. οσο για το κλιμα το εορτινο εδω μεσα,ισως μια αποχρωση κοκκινου -χρυσο...δεν ξερω. αυτο τωρα,εκτος του οτι με ζαλιζει απιστευτα με αποπροσανατολιζει απο αυτα που θελω να πω και να γραψω. δυστυχως δεν μου αρεσε καθολου παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Δεκεμβρίου 2013 #19 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 καλες γιορτες σε ολους. οσο για το κλιμα το εορτινο εδω μεσα,ισως μια αποχρωση κοκκινου -χρυσο...δεν ξερω. αυτο τωρα,εκτος του οτι με ζαλιζει απιστευτα με αποπροσανατολιζει απο αυτα που θελω να πω και να γραψω. δυστυχως δεν μου αρεσε καθολου παιδια. Γερασες και παραξενεψες Κλαζ...αχαχαχαχαχααχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 19 Δεκεμβρίου 2013 #20 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν έβλεπα τα γνώριμα και προσφιλή μου nickname πραγματικά θα νόμιζα ότι μπήκα σε λάθος forum! Όμορφο και διαφορετικό το γιορτινό look του ΑΖ. Οι αλλαγές πάντα κανουν καλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Δεκεμβρίου 2013 #21 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Οποιος αισθανεται γερος... μπορει να επιλεξει το παλιο με τον ιδιο τροπο... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Δεκεμβρίου 2013 #22 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Αντε και το πασχα θα βαλουμε κοκκινα αβγα και αρνια να ψηνονται! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 19 Δεκεμβρίου 2013 #23 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Πολύ ευχάριστη αλλαγή...Αν και σκυθρωπός σήμερα από το δρώμενα στην δουλειά, με έκανε να χαμογελάσω ευχάριστα αυτή η αλλαγή... Συνειδητοποίησα ότι έρχονται γιορτές !!!Καλές γιορτές σε όλους !!! Έγινε επεξεργασία 19 Δεκεμβρίου 2013 - Naias Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 19 Δεκεμβρίου 2013 #24 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 παιδια ειναι φοβερο!!!!!! μου φτιαχνει την διαθεση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 19 Δεκεμβρίου 2013 #25 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλοοοοο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος