Jin Kazama 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #51 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θέλω πολύ φώς φίλε , απλά θέλω λιγάκι παραπάνω από αυτό που έχω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 21 Δεκεμβρίου 2013 #52 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Εεε τοτε βαλε μια λαμπα grolux και 2 σειρες λεντ ψυχρα πισω και εληξε....αμα δωσεις πολυ θα μαυρισουν οι ανουμπιες σου.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Δεκεμβρίου 2013 #53 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Προσοχη με τις γαριδες και τις ανουμπιες και τις κρυπτοκορινες.. Έγινε επεξεργασία 21 Δεκεμβρίου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #54 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Προσοχη με τις γαριδες και τις ανουμπιες και τις κρυπτοκορινες.. Δηλαδή ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Δεκεμβρίου 2013 #55 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδη αυτα τα φυτα εχουν δηλητηριο και αν τα κλαδεψεις μεσα στο ενυδρειο θα χασεις τις γαριδες..ειδικα οι ανουμπιες,με ενα φυλλο μπορεις να ξεκληρισεις ολοκληρη αποικια...δεν διαβαζετε.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 21 Δεκεμβρίου 2013 #56 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Αν έχεις ανούμπιες και κρυπτοκορίνες δεν κάνει να τις κλαδεύεις γιατί απελευθερώνουν κάποιες ουσίες που είναι τοξικές για τις γαρίδες. Edit: την ίδια στιγμή γράψαμε, rastafarian Έγινε επεξεργασία 21 Δεκεμβρίου 2013 - kalliroi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Δεκεμβρίου 2013 #57 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Εγω το εγραψα πιο χημα για να το καταλαβουν ολοι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #58 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδη αυτα τα φυτα εχουν δηλητηριο και αν τα κλαδεψεις μεσα στο ενυδρειο θα χασεις τις γαριδες..ειδικα οι ανουμπιες,με ενα φυλλο μπορεις να ξεκληρισεις ολοκληρη αποικια...δεν διαβαζετε.... Ευπειθώς αναφέρω αδικαιολόγητος , χαχαχαχαχα . Η αλήθεια είναι ότι πέρασα το άρθρο για τις γαρίδες κάπως βιαστικά χθές Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Δεκεμβρίου 2013 #59 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Παραλιγο να την παθεις! Βασικα δεν ξερω αν το γραφει μεσα το αρθρο αλλα εχει ειπωθει πολλες φορες στο φορουμ.Να διαβαζετε τα παλια θεματα,κρυβουν πολλα ομορφα πραγματακια.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #60 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Εγω το εγραψα πιο χημα για να το καταλαβουν ολοι. Το χήμα γράφεται με ' υ ' φίλος , χύμα . Χαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 21 Δεκεμβρίου 2013 #61 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Προσοχη με τις γαριδες και τις ανουμπιες και τις κρυπτοκορινες.. Δεν κάνει να τις κλαδεύουμε μέσα στο ενυδρείο γιατί είναι επικίνδυνο για τις γαρίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #62 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Οκ , τώρα το έμαθα και αυτό . Αν πούμε δηλαδή ότι θέλουμε να κλαδέψουμε τις ανούμπιες πρέπει να τις απομακρύνουμε από το ενυδρείο . Τις κλαδεύουμε , μετά ακολουθούμε κάποια διαδικασία πρίν τις ξαναβάλουμε μέσα ή απλά μπλούμ μέσα ; Στην παρούσα φάση μου αρέσει όπως έχουν αναπτυχθεί και δεν θα ήθελα να τις κλαδέψω . Η μία έχει βγάλει ρίζα και πάει να αγκαλιάσει το ξύλο . Έγινε επεξεργασία 21 Δεκεμβρίου 2013 - Juwell - Guppy 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος