PanaGreco 18 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Ενα ακόμη έγκλημα με δράστες ασυνείδητους πολίτες και θύματα αρκούδες σημειώθηκε στην ορεινή Ελλάδα, αυτή τη φορά στην Καστοριά, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν μια θηλυκή αρκούδα και το ηλικίας λίγων μηνών αρκουδάκι της. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231281510 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 18 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Ορισμένοι "άνθρωποι", υπανάπτυκτοι και κομπλεξικοί, καρπαζοεισπράκτορες απο μικρή ηλικία, πιάσανε ενα όπλο στα χέρια και νόμισαν οτι έγιναν άντρες. Δε τα βάζω με τους κυνηγούς γιατι εκείνοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους, ενσεινήδητα εξασκούν το χόμπι τους σεβόμενοι τους νόμους, τη φύση και κατ' επέκταση τον άνθρωπο (επαναλαμβάνω, όχι στο σύνολό τους). Δηλαδή τι μπορεί να έφταιξε η αρκούδα με το μικρό της; Μη βιαστείτε να δίκαιογήσετε την ενέργεια ως αποτέλεσμα άμυνας σε πιθανή επίθεση του ζώου. Ζω στη Δυτική Μακεδονία και η φύση της δουλειάς μου ειναι να γνωρίζω απο πρωτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει με αυτα τα ζώα και να έχω επιληφθεί σε πανομοιότυπα συμβάντα. Στα σπίτια που βρίσκονται στην άκρη της πόλης, κάνουν σχεδόν καθημερινά την εμφάνισή τους αυτά τα υπέροχα ζώα και εγω με τους συνεργάτες μου καλούμαστε να τα διώξουμε και πάλι προς το δάσος για ευνόητους λόγους. Ντροπή και αίσχος για τα πραγματικά "άγρια θηρία" που κατοικούν σ' αυτον τον πλανήτη και σύντομα θα τον καταντήσουνε σαν τα μούτρα τους! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #3 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλά τα λες Πάνο αλλά ......... Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης σε ιδιοκτήτη ενός κουταβιού το οποίο πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, με αποτέλεσμα αυτό να βρει φρικτό θάνατο. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=258449&catid=6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 18 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Η κουβέντα παει αλλου τώρα καθόσον το γενικεύεις το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #5 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Η κουβέντα παει αλλου τώρα καθόσον το γενικεύεις το θεμα. Αστό ρε φίλε καλύτερα χρονιάρες μέρες που είναι γιατί πιάνεται η ψυχή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Πραγματικα λυπηρο..........Δεν πιστευω οτι εγινε απο κυνηγο,με τη σημασια της λεξης.............Δεν αξιζει σε αυτα τα υπεροχα πλασματα τετοια τυχη.Χρειαζεται σεβασμος στη φυση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 18 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Ρε δεν ντρεπονται καθόλου??τι να πω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Δεκεμβρίου 2013 #8 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Να σας τονίσω ότι δεν επιτρέπετε να αναρτήσετε τέτοιες βάναυσες εικόνες και βίας γενικότερα. Θα διαγραφούν χωρίς προειδοποίηση Η παραπομπή στο άρθρο αρκεί και όποιος θελήσει να τις δει είναι δικιά του επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 18 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 τι μπορεις να πεις............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Δεκεμβρίου 2013 #10 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 α καλα..ολο προβληματα δημιουργουμε εμεις ειτε με τα χρηματα.. τα ζωα μας εφταιγαν τωρα λες και αυτος δεν θα μπορουσε να συνεχισει την ζωη του με 2 αρκουδες παραπανω τι να πω... θα παραθεσω απλα δυο βιντεακια; http://www.youtube.com/watch?v=9MukKZGFQLM υπαρχουν και με συγκινητικες εικονες..οταν τα βρω θα τα βαλω σε ελληνικη αποδοση εγω στεναχωρηθηκα πολυ που το ειδα και αυτο ειναι καταθλιπτικο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος