gregog7 21 Δεκεμβρίου 2013 #26 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 γκρεγκουαρ......χαρμα οφθαλμων ρε φιλε,αλλα δεν ξεφευγεις απο το ερυθρο χρωμα ..εεε?χεχεχε αν μου βρεις ασπρόμαυρο κοράλλι.....σου υπόσχομαι να γίνει το αγαπημένο μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Δεκεμβρίου 2013 #27 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 αν μου βρεις ασπρόμαυρο κοράλλι.....σου υπόσχομαι να γίνει το αγαπημένο μου.... αν πας κυριακη μεσημερι εξω απο τουμπα.....εκει εχουν φωλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 25 Δεκεμβρίου 2013 #28 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Χρόνια αγάπη αυτό το κοράλι Είναι 15 μέρες στο ενυδρείο μου, και με την βοήθεια του LamprosK τις τελευταίες 5 μένει έτσι ανοιχτό καθ όλη την διάρκεια της "μέρας" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Δεκεμβρίου 2013 #29 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Γιώργο επειδη θέλω να το βάλω και εγω για πες ρε συ πως το κρατάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 25 Δεκεμβρίου 2013 #30 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Λύκο σε σκιερό σημείο μέσα στο ενυδρείο, και targget feeding ανα δύο μέρες με κατεψυγμένη artemia, ή red plankton ... Βέβαια τις 5 πρώτες μέρες δεν μου άνοιξε, και ύστερα από προτροπή του LamprosK, την φέρναμε κάθε μέρα μπροστά στο φως, και κάναμε εκεί το targget feeding με μπουκάλι, μέχρι που συνήθισε, και τώρα είναι συνέχεια ανοιχτή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 25 Δεκεμβρίου 2013 #31 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Σε παιδευει αλλα ειναι οαση το ατιμο!να το χαιρεσε mister zoo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Δεκεμβρίου 2013 #32 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Γιωργο ειναι σκετος παιδεμος το ατιμο αλλα το αποτελεσμα σε δικαιωνει ,να το χαιρεσε απο τα πιο δυσκολα ,μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 25 Δεκεμβρίου 2013 #33 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Γιωργο ειναι σκετος παιδεμος το ατιμο αλλα το αποτελεσμα σε δικαιωνει ,να το χαιρεσε απο τα πιο δυσκολα ,μπραβο Διευκρίνηση, μην νομίζετε ότι την έχω σε τόσο σκοτάδι που δείχνει η φωτό (απλά στην φωτό έβαλα μεγάλουτσικο διάφραγμα, για να πετύχω βάθος πεδίου, με μέση ταχύτητα, γι αυτό είναι κάπως σκοτεινή).... Έχει περισσότερο φως εκεί.... Νίκο, να μία crop φωτό από την θέση της στο ενυδρείο, που πάλι είναι κάπως σκοτεινή λόγο διαφράγματος φακού Έγινε επεξεργασία 25 Δεκεμβρίου 2013 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 25 Δεκεμβρίου 2013 #34 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 χορτασε το ματι μου ομορφιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 25 Δεκεμβρίου 2013 #35 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Τι πραμα εν τουτο μωρεεεε?! Αν δεν κάνω λάθος,πρέπει να είναι emphylia diviza. Ας μας πει και ο Κώστας Τ που το έχει. σωστα Μακη.αυτο ειναι το κοραλι. ηταν καλομαθημενο μαλλον μιας και απο το μαγαζι που το πηρα ηταν κατω απο ενα vertex illumina. βεβαια απο την αλλη η φωτο ειναι τραβηγμενη κατω απο το ταπεινο 4x54 μου οπου φαινοταν οτι πηγαινε καλα και ανοιγε κανονικα. τι να πει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 25 Δεκεμβρίου 2013 #36 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Η leptoceris μου.... Ήρθε μαζί με τον βράχο και ήταν όσο το νύχι του μικρού δάχτυλου!Υπάρχει στο ενυδρείο σχεδόν τρία χρόνια τώρα....πανέμορφο ζωντανό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 26 Δεκεμβρίου 2013 #37 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Μπραβο ρε παιδια πανεμορφα κοραλια το δικο μου....μικρο αλλα του ειχα τρελη αδυναμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Δεκεμβρίου 2013 #38 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Η leptoceris μου.... Ήρθε μαζί με τον βράχο και ήταν όσο το νύχι του μικρού δάχτυλου!Υπάρχει στο ενυδρείο σχεδόν τρία χρόνια τώρα....πανέμορφο ζωντανό! τα σπαει φιλε οταν κλαδευσεις σφυρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Δεκεμβρίου 2013 #39 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 Μπραβο ρε παιδια πανεμορφα κοραλια το δικο μου....μικρο αλλα του ειχα τρελη αδυναμια και του εχεις ελπιζω ,ειναι πολυ ομορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 26 Δεκεμβρίου 2013 #40 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 (edited) John όντως είναι απίστευτες αυτές οι φλούο καραφλές acro!Υπέροχο το φραγκάκι σου!Ελπίζω και εύχομαι να το κάνεις δέντρο! ΥΓ.Μόλις ξεφύγει από το encrust Νικόλα και μπορώ να κόψω,θα είσαι ο πρώτος που θα πάρεις φράγκ! Έγινε επεξεργασία 26 Δεκεμβρίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Δεκεμβρίου 2013 #41 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχει πιο όμορφη;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 27 Δεκεμβρίου 2013 #42 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Αλήθεια Φώτη, τον εαυτό σου ρώτα. Θα βρείς κάτι ποιο όμορφο από την σκηνή μιας ΒΤΑ που έχει κάνει host ένας peridereon.....???? Για ξανασκέψουτο λοιπόν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Δεκεμβρίου 2013 #43 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Αλήθεια Φώτη, τον εαυτό σου ρώτα. Θα βρείς κάτι ποιο όμορφο από την σκηνή μιας ΒΤΑ που έχει κάνει host ένας peridereon.....???? Για ξανασκέψουτο λοιπόν.... To αναποδο γινεται Γιωργη Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 27 Δεκεμβρίου 2013 #44 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 To αναποδο γινεται Γιωργη Ένα "της" παρέλειψε το παιδί,αμέσως εσύ.... sent from iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 27 Δεκεμβρίου 2013 #45 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 To αναποδο γινεται Γιωργη Ένα "της" παρέλειψε το παιδί,αμέσως εσύ.... sent from iphone Ένα κόμμα ξέχασα..... Ο Φώτης κατάλαβε πολύ καλά όμως...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 27 Δεκεμβρίου 2013 #46 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Και αγαπητέ μου φίλε, θα σου απαντήσω και στην ερώτησή σου Υπάρχει πιο όμορφη;;; Ναι υπάρχει....... Οι δικές μου με τους Maroon......!!!!!!! πέρα από την απάντηση που σου έδωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 27 Δεκεμβρίου 2013 #47 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Ένα κόμμα ξέχασα..... Ο Φώτης κατάλαβε πολύ καλά όμως...... Λες να το ξεκίνησε ήδη;sent from iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Δεκεμβρίου 2013 #48 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Η πλάκα είναι οτι οι Peridereon δε φαίνονται μέσα.... Μόνο το μάτι! Χαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 28 Δεκεμβρίου 2013 #49 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 Οπως το ειπα Νικο ειχα......δυστυχως το εχασα περιπου κανα 3μηνο το κρατησα. John όντως είναι απίστευτες αυτές οι φλούο καραφλές acro!Υπέροχο το φραγκάκι σου!Ελπίζω και εύχομαι να το κάνεις δέντρο! ΥΓ.Μόλις ξεφύγει από το encrust Νικόλα και μπορώ να κόψω,θα είσαι ο πρώτος που θα πάρεις φράγκ! Κ εγω αυτο ηλπιζα αλλα δυστυχως εχασα κ το δεντρο Πολυ ιδιοτροπη ακροπορα κ αρκετα δυσκολη θα ελεγα,σπανια την συναντω σε ενυδρεια. Πιστευω οτι πρεπει να δωσουμε περισσοτερη βαση σε αυτο το ειδος ακροπορας, Εκτος οτι κρυβουν..(τον πρωτο καιρο μεχρι να προσαρμοστη)..πολυ ομορφες εκπληξεις.Αποκτουν κ ενα ιδιαιτερο χρωμα που τις κανει να ξεχωριζουν απο αποσταση. Γνωμη μου χωρις να θελω να την επιβαλω ειναι οτι αυτο το ειδος ακροπορας ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο τις υπολοιπες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 31 Δεκεμβρίου 2013 #50 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 την εχω εναμιση χρονο.εδωσε σκληρη μαχη και τα καταφερε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος