Giorgos Kk 15 Ιανουαρίου 2014 Author #51 Share 15 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν εχεις φυτα, δεν νομιζω οτι χρειαζεται πανω απο 8 ωρες! Τι σκοπευεις να κανεις με τον πολυπτερο; Ουτε τον πλεκο ειδα πουθενα! Και βγαλε το κιουπι! Θα τον κρατήσω τον πολυπτερο Θοδωρή και θα δείξει στην πορεία! Τον πλέκο θα τον δεις το βράδυ Θα φύγει το κιουπί αν μου κάνεις δώρο κάνα 2 ξυλαράκια...για τα χριστούγεννα δώρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 15 Ιανουαρίου 2014 Author #52 Share 15 Ιανουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Ιανουαρίου 2014 #53 Share 16 Ιανουαρίου 2014 Γιωργο περιμενω πολλα περισσοτερα απο σενα! Στρωσου στη δουλεια και μη τεμπελιαζεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 16 Ιανουαρίου 2014 Author #54 Share 16 Ιανουαρίου 2014 Γιωργο περιμενω πολλα περισσοτερα απο σενα! Στρωσου στη δουλεια και μη τεμπελιαζεις! Χαχαχα Το ξέρω Θοδωρή ούτε εμένα μου αρέσει τώρα.. Αλλά και αυτά τα ξύλα πανάκριβα είναι τα μεγάλα Θα μπορούσα να κόψω από κάποιο δέντρο κλαδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 16 Ιανουαρίου 2014 #55 Share 16 Ιανουαρίου 2014 Γιώργο.. γιατί δεν πας καμιά βόλτα στην φύση; Έχει τόσα ωραία πράγματα! Κλαδιά.. πέτρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Ιανουαρίου 2014 Author #56 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Ναι τις πέτρες από βουνό τις είχα πάρει! Αλλά κλαδιά δεν ξέρω πια να πάρω..οποιαδίποτε,απλά να είναι καθαρά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 17 Ιανουαρίου 2014 #57 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Όχι οτιδήποτε! Μπορεί κάποια δέντρα να βγάζουν ουσίες επικίνδυνες για τα ψάρια! Σίγουρα δεν κάνει να βάλεις δέντρο που βγάζει ρετσίνι! Και σίγουρα μπορείς να βάλεις πλάτανο. Θα πας σε ένα καθαρό ποτάμι και θα βρεις κλαδιά ξερά και ξεφλουδισμένα! Θα τα πλύνεις καλά και θα τα αφήσεις σε νερό για να βγάλουν τις τανίνες τους! Και όταν δεν θα βγάζει άλλο.. μπλουμ στο ενυδρείο! Κάποιοι θα σου πούνε να τα βράσεις! Εγώ δεν τα έβρασα ποτέ! Και να ξέρεις πως οι τανίνες δεν είναι κάτι κακό για τα ψάρια απλά μπορεί να σου κάνει λίγο σαν τσάϊ το νερό. Αν κάνω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 17 Ιανουαρίου 2014 #58 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Xμμμ κλαδιά από πλάτανο; Καλή ιδέα....Δεν θα σαπίζουν όμως με τον καιρό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Ιανουαρίου 2014 #59 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Παιδια η η φυση μας παρεχει τα παντα αλλα... Τα υλικα που βαζουμε απο την φυση θελουν επεξεργασια! Δηλαδη θελουν βρασιμο για να απολυμανθουν, ψησημο για να ξεραθουν και γενικα ειναι μια διαδικασια χρονοβορα αλλα και επικινδυνη για το ενυδρειο αν δεν γνωριζεις τι πρεπει να κανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Ιανουαρίου 2014 Author #60 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ θα δω τι θα κάνω! Μπήκε και ένας κυκλοφορητής σήμερα Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην ψαροσύνθεση...να φύγει ο πολυπτερος που είναι και αφρικάνικο...να φύγει και το albino oscar και να μπει ένα Boulengerella Maculata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Ιανουαρίου 2014 #61 Share 17 Ιανουαρίου 2014 (edited) Πάντως σε βλεπω πολύ σταθερό στις απόψεις και αποφάσεις σου!!!! Καλα ρε Γιώργη, παίρνεις τα ψάρια, τα πληρώνεις και όλα τα σχετικά.....μετά, τι τα κανεις, που τα δίνεις; Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Ιανουαρίου 2014 Author #62 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Πάντως σε βλεπω πολύ σταθερό στις απόψεις και αποφάσεις σου!!!! Καλα ρε Γιώργη, παίρνεις τα ψάρια, τα πληρώνεις και όλα τα σχετικά.....μετά, τι τα κανεις, που τα δίνεις; Τα ανταλλάζω Πάνο..! Και αν χρειαστεί θα δώσω και την διαφορά.. Από όσα ψάρια είναι μέσα τώρα μόνο τον πολύπτερο έχω πληρώσει Που θα πάει θα έχω μια σταθερή ψαροσύνθεση..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Ιανουαρίου 2014 #63 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα δεν ειναι το οικονομικό αλλά οτι πρεπει κάποια στιγμή να κατασταλλάξεις σε αυτό που θέλεις και να χαρείς το ενυδρειο σου με τα ψάρια που έχεις αποφασίσει οτι θέλεις. Καλο θα ήταν να αποφεύγουμε την ταλαιπωρία των ψαριών και να τα βάζουμε ποτέ εδώ ποτέ εκεί (διαφορα ενυδρεία) και να τους αλλάζουμε τις συνθήκες διαβίωσης και τους συγκατοίκους τους συνέχεια, φαντάζομαι θα τρελαίνονται κι αυτά σε κάποια στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Ιανουαρίου 2014 #64 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Γιωργο ελπιζω να κανεις πλακα! Που θα το βαλεις αυτο το ψαρι; Ασε τα πειραματα και διωξε μονο τον πολυπτερο. Με τα λεφτα που θα δωσεις για κυκλοφορητη και το αλλο το θηριο παρε μια ριζα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 17 Ιανουαρίου 2014 #65 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Παιδια η η φυση μας παρεχει τα παντα αλλα... Τα υλικα που βαζουμε απο την φυση θελουν επεξεργασια! Δηλαδη θελουν βρασιμο για να απολυμανθουν, ψησημο για να ξεραθουν και γενικα ειναι μια διαδικασια χρονοβορα αλλα και επικινδυνη για το ενυδρειο αν δεν γνωριζεις τι πρεπει να κανεις! Βρε καλό μου.. γιατί να το ψήσεις το ξύλο; Αυτή τη δουλειά την κάνει η φύση! Θα τα βρεις έτοιμα ψημένα και ξεφλουδισμένα! Μήπως να κάνετε καμία βόλτα προς τη βόρεια Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 18 Ιανουαρίου 2014 Author #66 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Τον κυκλοφορητή 900 l/h τον πήρα 2,50 ευρώ Θοδωρή. Όσο για την ψαροσυνθεση το ξέρω ότι κάπου πρέπει να κατασταλάξω αλλά αν θέλω να αλλάξω κάτι πρέπει τώρα σύντομα αλλιώς μετά που θα μεγάλωσει το red oscar δεν μπαίνει τίποτα μέσα.. Δεν ξέρω ακόμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 18 Ιανουαρίου 2014 #67 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Τον κυκλοφορητή 900 l/h τον πήρα 2,50 ευρώ Θοδωρή. Όσο για την ψαροσυνθεση το ξέρω ότι κάπου πρέπει να κατασταλάξω αλλά αν θέλω να αλλάξω κάτι πρέπει τώρα σύντομα αλλιώς μετά που θα μεγάλωσει το red oscar δεν μπαίνει τίποτα μέσα.. Δεν ξέρω ακόμα.. απο που τον πηρες φιλαρακι 900λιτρα/2,5 ευρω πολυ καλη τιμη!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 18 Ιανουαρίου 2014 #68 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Ωραιο το ενυδρειο δε λεω . Αλλα μηπως τα λιτρα ειναι λιγα για Δυο οσκαρ? Αλλες φορες μελη που βαζουν ενα οσκαρ στα ιδια περιπου λιτρα τους προτεινεται να το βγαλουν ... Φιλικα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 18 Ιανουαρίου 2014 #69 Share 18 Ιανουαρίου 2014 απο που τον πηρες φιλαρακι 900λιτρα/2,5 ευρω πολυ καλη τιμη!!!!!!!+1......για πες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 19 Ιανουαρίου 2014 Author #70 Share 19 Ιανουαρίου 2014 (edited) [media] [media/] Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2014 - Giorgos Kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Φεβρουαρίου 2014 Author #71 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά όλα έμειναν όπως ήταν απλά έχουμε μια διαφορά μεγέθους τώρα πια.. [media] [media/] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Φεβρουαρίου 2014 Author #72 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης σκέφτομαι να επιχειρήσω να βάλω και ένα κοπάδι 10 ατόμων Exodon Paradoxus για λίγο καιρό να δω πως θα πάνε! Και ίσως μείνουν μόνο αυτά και σε λίγο καιρό προσθεθούν και άλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 26 Φεβρουαρίου 2014 Author #73 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 1 Απριλίου 2014 Author #74 Share 1 Απριλίου 2014 Μια ενημέρωση! Τα όσκαρ έχουν φτάσει 15-17 εκατοστά, ο πολύπτερος έχει γίνει σαν σαύρα είναι 15 εκατοστά, ο πλέκο 20 εκατοστά και έχει μπει και ένα Tinfoil προς το παρόν 15-17 εκατοστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Απριλίου 2014 #75 Share 1 Απριλίου 2014 Την παλευουν; Ομορφα ψαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος