Giorgos Kk 16 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Και επιτέλους ήρθε το ενυδρείο και αρχίζει το όνειρο μου που απλά 1 χρόνο το σκεφτόμουν μόνο. Φτιάχτηκε η βάση,καθαρίστηκε το ενυδρείο καλά και όλα τα πλαστικά,την άμμο την είχα καθαρίσει από χθες και μπήκε και αυτή. Περίπου 1,5 λίτρο biomax θα μπει και πιστεύω θα είμαι εντάξει.Το 1 λίτρο θα είναι έτοιμο από τα άλλα ενυδρεία που έχω. Να βάλω και άνθρακα για αρχή? Είχε κάτι σφουγγάρια άσπρα στο φίλτρο αλλά τα έβγαλα και έβαλα ενυδρειακό βαμβάκι. Θερμοστάτη πήρα έναν 300w. Φωτογραφίες αύριο με το γέμισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλογέμιστο. Φιλτρο θα κρατήσεις το μανίσιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 16 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλογέμιστο να είναι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Αμαν ρε αγορι μου , αμαν! Θα μας σκασεις εσυ! Ολο αυριο και αυριο εισαι! Βαλε και ανθρακα για καμια βδομαδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #5 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Χαχαχα τι να κάνουμε δεν πρόλαβα το έφεραν στης 8...Σας ευχαριστώ όλους.Ναι Πάνο το μαμίσιο αλλά και ένα εσωτερικό. Sent from my GT-S7562 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Με το δικο του φιλτρο σε λειτουργία, πως θα σηκώσεις το καπάκι; Δε θα μπορείς να το βγάζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #7 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Τι εννοείς??εγώ να φανταστείς το φίλτρο το έβαλα όταν είχα βάλει το καπάκι.Εύκολο ήταν τελικά Πάνο. Sent from my GT-S7562 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Δεκεμβρίου 2013 #8 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Το φιλτρο βρίσκεται στο πισω Πέτρος του καπακιού κατα μήκος του. Αν χρειαστεί να αφαιρέσεις το καπάκι για να βάλεις μέσα ή να βγάλεις μια ρίζα ας πούμε; Πως θα το κάνεις χωρις να τρέξουν νερά παντού στο δωμάτιο; Πρέπει οι 5 κοφτοί σωλήνες να βρίσκονται πάντα πανω απο το νερό, δε μπορούν να βγουν έξω απο τη γυάλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #9 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομίζω να χρειαστεί να σηκόσω το καπάκι... Sent from my GT-S7562 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #10 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Γίνεται να βγουν.!!!Και επίσης έχω σκαλοπατάκια και ανεβαίνω πάνω και τα φταχνω παντού.Χαχαχα Sent from my GT-S7562 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Δεκεμβρίου 2013 #11 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Μετα απο πολυ καιροοο Καλογεμιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Δεκεμβρίου 2013 #12 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Γίνεται να βγουν.!!!Και επίσης έχω σκαλοπατάκια και ανεβαίνω πάνω και τα φταχνω παντού.Χαχαχα Sent from my GT-S7562 using Tapatalk Αργα η γρήγορα θα πας σε εξωτερικό. Αυτο σε δεσμεύει σε πολλα πράγματα. Θα σε δυσκολέψει. Ο παλιοκινέζος γεννήθηκε για να μας ταλαιπωρεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #13 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ Ναι εντάξει εννοείτε πως θα πάω σε εξωρερικό απλά όχι τώρα. Sent from my GT-S7562 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 17 Δεκεμβρίου 2013 #14 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Καλογεμιστο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Δεκεμβρίου 2013 #15 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Που ειναι οι φωτο οεο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #16 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Που ειναι οι φωτο οεο; Κάτσε βρε συ!! Τώρα γύρισα από το σχολείο και πάω να πάρω άνθρακα. Να πάρε αυτήν προς το παρόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Δεκεμβρίου 2013 #17 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Κάτσε βρε συ!! Τώρα γύρισα από το σχολείο και πάω να πάρω άνθρακα. Να πάρε αυτήν προς το παρόν ....βρε τι μου θυμίζει!μπας και σου είχαν μαζι με το έπιπλο κανά παλιοχάρτι που να λέει πόσα κιλά σηκώνει; ...... τα παιδιά γυρνάνε απο το σχολείο και λένε "να πάω σπίτι να ρίξω καναν ύπνο" και αυτός λέει να παει να πάρει άνθρακα. Θα σ' ακούσει και καμία CIA και σε βλέπω καρφί για Γκουαντάναμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #18 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 ....βρε τι μου θυμίζει! μπας και σου είχαν μαζι με το έπιπλο κανά παλιοχάρτι που να λέει πόσα κιλά σηκώνει; ...... τα παιδιά γυρνάνε απο το σχολείο και λένε "να πάω σπίτι να ρίξω καναν ύπνο" και αυτός λέει να παει να πάρει άνθρακα. Θα σ' ακούσει και καμία CIA και σε βλέπω καρφί για Γκουαντάναμο! Έχω λίωσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #19 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν το γέμισα. Για να μπουν τα βακτήρια χρειάζεται μια συγκεκριμένη θερμοκρασία? Γιατί τώρα έχω 18-19. Θα βάλω αντιχλώριο το μπόλι μετά και θα μπορώ το βράδυ να βάλω κάποιο ψάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #20 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης έχει και μώβ λάμπα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Δεκεμβρίου 2013 #21 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης έχει και μώβ λάμπα!!! Νανά να ένα μήλο......αυτό το χρώμα είναι το ροζ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Δεκεμβρίου 2013 #22 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν το γέμισα. Για να μπουν τα βακτήρια χρειάζεται μια συγκεκριμένη θερμοκρασία? Γιατί τώρα έχω 18-19. Θα βάλω αντιχλώριο το μπόλι μετά και θα μπορώ το βράδυ να βάλω κάποιο ψάρι? Γνωστής εταιρίας σκεύασμα (βακτήρια) λέει στις οδηγίες, τα πρώτα λίγα ψαράκια μετά ενα 24ωρο. Εγώ θα έλεγα να μη βιάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #23 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Γνωστής εταιρίας σκεύασμα (βακτήρια) λέει στις οδηγίες, τα πρώτα λίγα ψαράκια μετά ενα 24ωρο. Εγώ θα έλεγα να μη βιάζεσαι. Έχω και μπόλι αρκετό Πάνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #24 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Θα βάλω το βράδυ βακτήρια,αύριο το μεσημέρι το μπόλι και το βράδυ τον πλέκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Δεκεμβρίου 2013 #25 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Καλυτερα τα βακτηρια να τα βαλεις σε νερο με πιο υψιλη θερμοκρασια,οσο πιο ψηλα τοσο πιο καλα γιατι αναπαραγωνται πιο γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος