siamese fighting fish 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #26 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 ναι, θα το άλαζα αλλα δεν πρόλαβα γιατι έσπασε.Όποτε έχω χρόνο θα πάρω κανούριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Δεκεμβρίου 2013 #27 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Πρεπει να βαλεις ομως βιολογικο υλικο,δεν γινετε να το αφησεις ετσι,δεν θα σου κραταει καθολου βιολογια και θα εχεις προβληματα μετα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #28 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Μαλιστα...Ευχαριστω πολυ θα το εχω κατα νου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Δεκεμβρίου 2013 #29 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Το ενυδρειο σου τωρα ειναι αυτο στην φωτο, το σπασμενο; Τι εκανες δηλαδη και εσπασε ετσι! Δες κανα μεταχειρισμενο απο τις αγγελιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 17 Δεκεμβρίου 2013 #30 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Να πω και γω κατι με την σειρα μου...... γιατι δεν το πας σε εναν τζαμα να το δει....? αν ειναι μονο μια πλευρα σπασμενη μπορει να στο φτιαξει.....δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτο! Παντως εχω αντικαταστασει τζαμι σε 180 λιτρο.... μας πηρε μια μερα σχεδον γτ δεν ειχαμε τα απαραιτητα εργαλεια.... αλλα με ενα χαρτοκοπτη και μια πριονολαμα απο σιδεροπριονονο κοψαμε τις σιλικονες και αφαιρεσαμε το ραγισμενο τζαμι και μετα μετρησαμε... κοψαμε καινουριο τζαμι και το τοποθετησαμε! λειτουργει εναμιση χρονο τωρα χωρις το παραμικρο...! και φαντασου οτι ολα αυτα εγιναν με 15 ζωντανα σε λεκανες οποτε δεν ειχαμε χρονικο περιθωριο τη μια μερα το καλησαμε την μεθεπομενη το γεμισαμε παλι! Σκεψου το! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #31 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 μπα δεν νομιζω να μπορω εγω να το φτιαξω και δεν ξερω ποσο θα μου κοστησει για το τζαμα αντι να τα ξοδεψω στο τζαμα θα παρω ενα αλλο απο καμια αγγελια...πιο φθηνο θα βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 18 Δεκεμβρίου 2013 #32 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 δεν νομιζω..ειδικα αν εχεις κανεναν γνωστο που να ασχολειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #33 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Ναι εχετε δικιο θα παω να δω αμα μπορει να φτιαχτει. Εκτος απο αυτο σημερα χαζευα στο πετ σοπ ενα ωραιο 30 λιτρο και ειπα χαλαλι... χωρο εχω, το ενυδρειο του μονομαχου θα επισκεβαστει, σε τιμη ευκαιριας ειναι, να μην το εκμεταλευτω?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 18 Δεκεμβρίου 2013 #34 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 το πηρες δηλαδη; κοιτα εγω ετσι και αλλιως θα επαιρνα το 30 λιτρο, θα επισκευαζα το 60 λιτρο και θα εβαζα κατι αλλο μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #35 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 ναι αυτο θα κανω. Ελεγα να βαλω μεσα 4 guppies 5 neon και αν γινεται και κατι αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 18 Δεκεμβρίου 2013 #36 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 μην το υπερφορτωσεις και το μετανιωσεις μετΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #37 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το πηρα ακομη αλλα θα του πω να μου το κρατησει και θα αρχισω να το στρωνω απο τα Χριστουγεννα. Να προλαβει να φτιαχτει και το αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #38 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Μεχρι ποσα ψαρια μπορω στο 54 λιτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 18 Δεκεμβρίου 2013 #39 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Αγαπητή στο προφίλ - πληροφορίες του κάθε ψαριού αναφέρει και λίτρα . Νομίζω ότι στην ερώτηση πόσα , η απάντηση είναι ; Παίζουν πολλά ρόλο στην επιλογή ψαριών , εγώ ξαναγυρνώ σε ζωοτόκα πχ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #40 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαρστω και καλλη επιτυχία! Ξέρετε κάποιο άρθρο για το στήσιμο,στρώσιμο και τι πρέπει να έχει ένα ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 18 Δεκεμβρίου 2013 #41 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Δές εδώ http://www.aquazone.gr/forums/topic/79915-c-dhnthoc-aadhaoeth-iaa-oi-aaioaenaassi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #42 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Ok ευχαριστω αρχισα το διάβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #43 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Έυρηκα!! Το 54 λιτρο θα το φυτέψω και θα βάλω το μονομάχο.Θα πάρω και ένα 40 λιτρο που θα το κάνω θαλασσινο. Πριν απο 2 χρονια είχα ενα θαλασσινο με 2 clownfish και εκανα αλλαγες νερού απο το νερό του θαλσσινου ενυδρείου απο το πετ σόπ μια φορά το μηνα και μετά καθάριζα και το σφουγκαράκι αλλα μέσα στο ενυδρείο ειχε fireworms και νομιζα οτι δεν πήραζαν σε κάτι. Μια μέρα και εμένα μου ήρθε η φαινή ιδέα να πάω να κάνω τα μπάνια μου, τους έβαλα αυτόματο τάισμα και οταν γύρισα μετα απο 3 εβδομάδες βρήκα το ενυδρείο καταπράσινο και τα ψάρια τουμπαρισμένα με φουσκομένες κοιλιές! Δεν εχω ιδέα τι έφταιγε, πάντως θα ξαναπροσπαθήσω. Θα βάλω άμμο και κοράλλια. Για ψάρια σίγουρα ένα clown fish και κάτι άλλο που θα ρωτήσω τον κύριο απο το ενυδρειοπολείο. Έγινε επεξεργασία 18 Δεκεμβρίου 2013 - siamese fighting fish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 18 Δεκεμβρίου 2013 #44 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Έυρηκα!! Το 54 λιτρο θα το φυτέψω και θα βάλω το μονομάχο.Θα πάρω και ένα 40 λιτρο που θα το κάνω θαλασσινο. Πριν απο 2 χρονια είχα ενα θαλασσινο με 2 clownfish και εκανα αλλαγες νερού απο το νερό του θαλσσινου ενυδρείου απο το πετ σόπ μια φορά το μηνα και μετά καθάριζα και το σφουγκαράκι αλλα μέσα στο ενυδρείο ειχε fireworms και νομιζα οτι δεν πήραζαν σε κάτι. Μια μέρα και εμένα μου ήρθε η φαινή ιδέα να πάω να κάνω τα μπάνια μου, τους έβαλα αυτόματο τάισμα και οταν γύρισα μετα απο 3 εβδομάδες βρήκα το ενυδρείο καταπράσινο και τα ψάρια τουμπαρισμένα με φουσκομένες κοιλιές! Δεν εχω ιδέα τι έφταιγε, πάντως θα ξαναπροσπαθήσω. Θα βάλω άμμο και κοράλλια. Για ψάρια σίγουρα ένα clown fish και κάτι άλλο που θα ρωτήσω τον κύριο απο το ενυδρειοπολείο. images.jpg Eσύ και ο Αρχιμήδης . Ρώτησε και τους θαλασσινούς εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #45 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 να ανοιξω καινουριο θεμα στο θαλασσινο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 18 Δεκεμβρίου 2013 #46 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 να ανοιξω καινουριο θεμα στο θαλασσινο? Καλύτερα ναί . Μην μπερδεύεις τα θέματα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 18 Δεκεμβρίου 2013 #47 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Εδώ έχει μαζεμένα όλα όσα ζητάς Edit: τώρα είδα ότι αναφέρεσαι σε θαλασσινό, αυτό που έγραψα είναι για γλυκό νερό... Έγινε επεξεργασία 18 Δεκεμβρίου 2013 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Δεκεμβρίου 2013 #48 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Ωπα μισο! Καταρχην κατι γκαπυ και νεον που αναφερεις δεν μπαινουν μαζι. Γκαπυ σε 60 λιτρα, 1 χαρεμι οριακα. Νεον οχι! Παμε παρακατω, εισαι σιγουρη οτι θα την παλεψεις με το θαλασσινο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 19 Δεκεμβρίου 2013 #49 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι πολυ μεγαλο αλμα το θαλασσινο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 20 Δεκεμβρίου 2013 Author #50 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Ναι το ξερω αν και άρχισα απο τα βαθιά,το πρώτο μου ενυδρείο ήταν θαλασσινο αλλα αυτη η αυτόματη ταιστρα μου τα τούμπαρε τα καημένα! Νομίζω μια ακόμη προσπάθεια δεν βλάπτει,αν και η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα ήταν που πέταξα το ενυδρείο γιατί νόμιζα οτι μολύνθηκε ή κάτι τέτοιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος