siamese fighting fish 16 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 γεια σας και παλι οπωσ μερικοι θα ξερετε απο αλλο αρθρο αγορασα και εστρωσα ενα 60 λιτρο ενυδρειο .μια χαρα ολα ωσπου ειδα ενα ραγισμενο σημειο φοβηθηκα μη σπασει γιατι ετοιμο ηταν! Επιδυνωθηκε η κατασταση και το γυρισα πισω.Εμ επειδη το μπατζετ μου ειναι λιγο και εχω και αλογο να συντηρησω, πηρα τη γυαλα που ειχα το μονομαχο εβαλα βακτηρια φιλτρο και θερμοστατη. καλο μου βγηκε ομωσ σκεφτηκα να βγαλω το μπλε χαλικι και να βαλω αμμο και κανα δυο φυτα τι ειδος να παρω? Θελει τιποτε αλλο για να ζησει καλα ο μονομαχοσ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 16 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 σε γυαλα; θελει μια καρτα ζωης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 16 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 απλά χρειάζεται κάποια λίτρα, εκτός αν έχεις μεγάλη γυάλα... από φωτισμό τι θα κάνεις στην γυάλα? και μπορεί να έχεις και πρόβλημα με το φίλτρο σε μικρό όγκο νερού να έχεις πολύ ισχυρά ρεύματα και να παρασέρνουν το ψαράκι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #4 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 δεν ειναι ακριβως γυαλα ειναι πρωην ενυδρειο αλλα δεν ειχε εξοπλισμο.Ποσα λιτρα το κοβετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Δυστοιχος το ψαρι δεν μπορει να ζησει σε γυαλα. Αφου πηγες το ενυδρειο πισω,δεν σου εδωσαν αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 16 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 για να μην μαντεύουμε δ΄σε μας διαστάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Κατσε συγνωμη,γυαλα ειναι η ενυδρειο τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #8 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 απλά χρειάζεται κάποια λίτρα, εκτός αν έχεις μεγάλη γυάλα... από φωτισμό τι θα κάνεις στην γυάλα? και μπορεί να έχεις και πρόβλημα με το φίλτρο σε μικρό όγκο νερού να έχεις πολύ ισχυρά ρεύματα και να παρασέρνουν το ψαράκι σου. Εχω βαλει φυσητηρα και απο πανω εχω λαμπα LED απλα δεν φενεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #9 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Κατσε συγνωμη,γυαλα ειναι η ενυδρειο τελικα? γυαλοενυδρειο πες το.Κυβικα ενυδρειου χωρισ εξοπλισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 16 Δεκεμβρίου 2013 #10 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 ρε φιλε λιτρα θελουμε..δεν ειναι ολα ιδια..πως να τα μαντεψουμε..και δεν σου εδωσαν αλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Δεκεμβρίου 2013 #11 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Τι εννοεις χωρις εξοπλησμο?Δεν εχει φιλτρο,θερμοστατη,φωτιστικο? Ποιες ειναι οι διαστασεις του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 16 Δεκεμβρίου 2013 #12 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 νομιζω παντως οτι προσπαθεις για το καλυτερο και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #13 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 εχει εξοπλισμο. Του τα εβαλα εγω ομως. Εμβαδον 80τ.εκ. και υψος 20 εκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Δεκεμβρίου 2013 #14 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον,για να ξερουμε γιατι πραγμα μιλαμε και να μη γραφουμε ασκοπα θελουμε τις παρακατω πληροφοριες. Διαστασεις ενυδρειου μηκος,πλατος,υψος Εξοπλησμος,τι φιλτρο εχεις,τι θερμοστατη και τι φωτισμο. Μετρησεις νερου και αν ειναι στρωμενο το φιλτρο. Αυτα για αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Δεκεμβρίου 2013 #15 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια ας τα παρουμε απ την αρχη, η κοπελα πριν καιρο ειχε ξεκινησει αυτο το θεμα. Αυτο που δεν καταλαβαινω κι εγω ειναι το εξης, τι εγινε το ενυδρειο που πηγες πισω; Και τι σκοπευεις να κανεις με το ψαρι, να το κρατησεις σε αυτο που το εχεις τωρα ή να παρεις αλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #16 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Το ενυδρείο το πήγα πίσω και ο πωλητής μου είπε πως θα προσπαθήσει να το επισκευάσει.Σήμερα το πρωί πήγα εκεί και μου είπε πως κάτι του έκανα εγώ και ράγισε.Με βαριά καρδιά γύρισα πίσω και σκέφτηκα να βάλω το ψάρι στην μικρή παλιά γυάλα μου (16 λίτρα) και να της προσθέσω θερμοστάτη,φίλτρο και μια μικρή λαμπίτσα. Όσο για το αν θα ξαναπάρω κανονικό ενυδρείο το σκέφτομαι ακόμα αλλά προς το παρόν θα βολευτώ με αυτό. Μέχρι τα Χριστούγεννα βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 17 Δεκεμβρίου 2013 #17 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 παρε πισω αυτο που ραγισε και προσπαθησε να το επισκευασεις!ειναι αρκετα λιτρα και δεν πρεπει να ξοδευεις.. εγω θα το πηγαινα σε τζαμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #18 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το πρόσεξα και η ρωγμή έγινε τεράστια έκανα και εγώ μια δοκιμή να το φτιάξω και έγινε χειρότερα, ώσπου έσπασε ένα κομμάτι. Κάτι σαν τη φώτο από κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 17 Δεκεμβρίου 2013 #19 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 αα οντως ειναι προσωρημενη κατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #20 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 εμμ...τα θελα κι εγω! Πηγα να το παιξω αρχιμαστορας Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Δεκεμβρίου 2013 #21 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Συγνωμη αλλα εγω εξακολουθω να μη καταλαβαινω..το ενυδρειο που λες πιο πανω και το εχεις και σε φωτο,αυτο που ειπες οτι ειναι μονο γυαλα ειναι το 16λιτρο η ειναι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #22 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 το 16λιτρο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Δεκεμβρίου 2013 #23 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Ααααα γιατι χθες μας ρωτουσες ποσα λιτρα το κανουμε,γι αυτο με μπερδεψες.. Το φιλτρο ειναι στρωμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siamese fighting fish 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #24 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα υπολόγισα πόσα λιτρα είναι...Το φιλτρο ειναι χάλια ποιοτητας και δεν έχει ούτε καν χωρο για τη βιολογια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Δεκεμβρίου 2013 #25 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Κατσε,αυτο το φιλτρο ειχες και στο ενυδρειο που σου εσπασε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος