Jump to content

Δωρο Χριστουγεννων

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους,ονομαζομαι Αννα κ μενουμε στην Αθηνα μαζι με τον αντρα μου,πλησιαζουν τα χριστουγεννα κ επειδη ξερω οτι ο Μηνας μου οταν ηταν μικρος ειχε τρελα με τα ενυδρεια κ τωρα λογο οικονομικων προβληματων δεν την εχει μεταφερει και σπιτι μας θα ηθελα να του κανω δωρο ενα μικρο συμβολικο ενυδρειακη,αν θυμαμαι καλα μου χε πει οτι ειχε καβουρακια η γαριδακια κατι μικρα τελος παντων, και κατι ψαρακια ψειρες σε αλλο ενυδρειακη αν τα λεω σωστα .,..

Ερχετε την δευτερα για 5 μερες απο ταξιδι(ειναι μηχανικος σε καραβια) και θα ηθελα να το χω στο ραφι που ειναι διπλα στο γραφειο του.Τωρα εψαχνα για κατι ετοιμο αλλα εχω προβλημα με τις διαστασεις γιατι το φαρδος του ραφιου που θελω να το βαλω ειναι 22 εκατοστα κ το μεγιστο υψος 33 εκατοστα στο μακροσ ειναι 120-130 ..τι μου προτεινετε κ απο που?δεν θελω να με πιασουνε κοροιδο γιατι πηγα σε ενα δυο ''γνωστα'' πετ σοπ κ μου πανε κανα 200αρι..αν βγαινει κατι στενο κ μακροστενο οπως το φανταζομαι γυρω στα 80-100 ευρω?εστω να βαλω κ ενα μονομαχο μεσα θα χαρει πολυ,θα ειναι στην δικια του γωνιτσα οταν γυρισει κ θελω να μεινει αφωνος.

Σας ευχαριστω κ συγνωμη αν σας βαζω σε κοπο,καλες γιορτες σε ολους κ με υγεια πανω απο ολα.

Πολύ όμορφη η σκέψη σου αλλά για τις διαστάσεις ίσως χρειαστείς να γίνει το ενυδρείο από κάποιον DIY...(για να πετύχεις ακριβώς τις διαστάσεις που θέλεις) Τώρα για την τιμή αυτή παίζει πολύ πάνω κάτω ανάλογα τον υπόλοιπο εξοπλισμό, δλδ φως, φίλτρο, κα..

Κατασκευή ενυδρείου από την αρχή δλδ την γυάλα. Κομμάτια τζάμι που κόβονται στις επιθυμητές διαστάσεις και κολλιούνται... Υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ που τα καταφέρνουν, αλλά και επαγγελματίες του είδους.

πολύ όμορφη σκέψη αλλά χωρίς βοήθεια πολύ δύσκολα να γίνει πράξη....

1 θέλεις ενυδρείο 'ΕΙΔΙΚΏΝ" διαστάσεων το οποίο κάποιος πρέπει να το φτιάξει . Προτείνω να ανήξεις ένα post με τίτλο βοήθεια για κατασκευή ενυδρείου

2 Πρέπει να το στρώσεις γρήγορα (άρα θέλεις μπόλι) κάτι που αυτόματα απορρίπτει τις γαρίδες.

3 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΨΟΛΚΕΙΣΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ (άρα θα επομισθείς το βάρος αλλά και την χαρά του)

Προσωπικα θα επαιρνα ενα ενυδρειο 60λιτρων και θα εβαζα μεσα μερικα ψαρακια ευκολα.

Να ξερεις οτι για να στεισεις ενα ενυδρειο θελει πολυ διαβασμα και ενασχολιση,οπωτε οταν θα λειπει ο αντρας σου θα πρεπει να ασχολησε εσυ μ αυτο.

Αν δεν εχεις σκοπο να το κανεις,καλυτερα να μη το παρεις γιατι θα σου ψωφανε τα ψαρια και τελικα θα το παρεις τζαμπα.Σκεψου καλα πρωτα ολα αυτα και μετα προχωρησε σε αγορα ενυδρειου.

Καλως ηρθες.:)

Χεχεχε καπως ετσι το σκεφτηκε η γυναικα μου οταν μου πηρε το πρωτο 25λιτρο!

Στο θεμα μας τωρα. Οτι σου ειπαν τα παιδια απο πανω συν το εξης: Αν καταλαβα καλα θελεις να το βαλεις σε ενα ραφι; Μην το κανεις. Τα ενυδρεια θελουν δικο τους επιπλο στιβαρο που θα κρατησει το βαρος τους. Ραφι τοιχου δυσκολα θα κρατησει ενυδρειακι ( εκτος κι αν ειναι τοσοδουλικο )! Οποτε συν τα αλλα που σου αναφεραν τα παιδια πιο πανω πρεπει να ξανασκεφτεις που θα το βαλεις!

Αν πεις "οκ το χω" ανεβα και σε διαστασεις οπως ενα 60λιτρο που λεει και ο rastafarian απο πανω!

Ευγε για την σκεψη!

Καλη συνεχεια και καλως ηρθες!

Έγινε επεξεργασία - Sturm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...