Jump to content

Μαυρα Ακροφυσια Φθηνα

linglong

Recommended Posts

λοιπον ,μιας και δουλευω πολυ στο κεντρο ,περασα απο βαλαωριτου με δωδεκανισου αλλα τζιφος.....φοβερη οργανωση ο τυπος αλλα εκτος απο μαυρο λαστιχο ποτισματος για σταγονιδια και κατι σαν αλφαδολαστιχο δεν ειχε κατι αλλο(ποιο σκληρο σαν σωληνα).......τον αλλο με τα πλεξιγκλας απεναντι απο δικαστηρια δεν τον βρηκα αλλα βρηκα μια βιοτεχνια πλεξιγκλας στην δελφων ,πανεμορφη πατεντα(ισως ποιο ωραιο και απο το μανισιο ακροφυσιο)αλλα σχεδων ιδια τιμη...........τελικα σκευτομαι να βαλω αλφαδολαστιχο διαφανες ,το οποιο για να καθεται ισιο ,ντουρο σαν σωληνας, θα το στερεωσω στο τζαμι με τις βεντουζες.......ειναι καλη λυση????θα εχω καποιο προβλημα????λετε(φιλε θεσσαλονικιε sammy) να ψαξω και καπου αλλου με περισσοτερη ποικιλια?????

Καμια παρεξηγηση βρε...απλα εχω βρει κατα καιρους πολλα σετακια ή μονα ακροφυσια για εξωτερικα φιλτρα...μπορει να μην θελει να μπλεξει, μπορει να μην του περυχει, μπορει να ειναι στα ιδια λεφτα....προτηνω και εγω μια λυση και οτι θελει ας κανει....:-)

δωσε κανα λινγ ?????ειμαι πολυ στουρνος στα computer!!!!!!!!!!!!

ααα και κατι ακομα.....στο site της eihem λεει οτι τα λαστιχα απο το φιλτρο ειναι 12/16.....αυτο σημαινει οτι ειναι Φ12 μεσα,Φ16 εξω?????Η δεν εχω καταλαβει κατι σωστα????

λοιπον ,μιας και δουλευω πολυ στο κεντρο ,περασα απο βαλαωριτου με δωδεκανισου αλλα τζιφος.....φοβερη οργανωση ο τυπος αλλα εκτος απο μαυρο λαστιχο ποτισματος για σταγονιδια και κατι σαν αλφαδολαστιχο δεν ειχε κατι αλλο(ποιο σκληρο σαν σωληνα).......τον αλλο με τα πλεξιγκλας απεναντι απο δικαστηρια δεν τον βρηκα αλλα βρηκα μια βιοτεχνια πλεξιγκλας στην δελφων ,πανεμορφη πατεντα(ισως ποιο ωραιο και απο το μανισιο ακροφυσιο)αλλα σχεδων ιδια τιμη...........τελικα σκευτομαι να βαλω αλφαδολαστιχο διαφανες ,το οποιο για να καθεται ισιο ,ντουρο σαν σωληνας, θα το στερεωσω στο τζαμι με τις βεντουζες.......ειναι καλη λυση????θα εχω καποιο προβλημα????λετε(φιλε θεσσαλονικιε sammy) να ψαξω και καπου αλλου με περισσοτερη ποικιλια?????

Αν βαλεις διαφανο λαστιχο σκεψου λιγο πως θα φαινεται η μπιχλα!

Αν βαλεις διαφανο λαστιχο σκεψου λιγο πως θα φαινεται η μπιχλα!

Εγω αυτο θα έκανα πάντως. Με τον καιρο η μπίχλα θα το κάνει ψιλομαύρο έτσι κι αλλιώς. Στην αρχη θα φαίνεται άσχημο όμως.

μήπως δεν πήγες στο σωστό μαγαζί αυτό βρίσκεται όπως κατεβαίνεις την Δωδεκανήσου μπαίνεις ανάποδα στην Βαλαωρίτου και αυτό βρίσκεται αριστερά στο δρόμο! και δεν είχε σταθερούς σωλήνες με πάσο που ενώνονται μεταξύ τους με γωνίες, ρακόρ, νίπελ, και διάφορα άλλα;

το άλλο μαγαζί απέναντι από τα δικαστήρια πουλάει pvc και όχι plexi.

μήπως δεν πήγες στο σωστό μαγαζί αυτό βρίσκεται όπως κατεβαίνεις την Δωδεκανήσου μπαίνεις ανάποδα στην Βαλαωρίτου και αυτό βρίσκεται αριστερά στο δρόμο! και δεν είχε σταθερούς σωλήνες με πάσο που ενώνονται μεταξύ τους με γωνίες, ρακόρ, νίπελ, και διάφορα άλλα;

το άλλο μαγαζί απέναντι από τα δικαστήρια πουλάει pvc και όχι plexi.

ναι ρε συ....στην γωνια στη δωδεκανησου με βαλαωριτου εχει ταμπελα το συγκεκριμενο μαγαζι 'μεταφερθηκαμε διπλα' και ειναι το τριτο-τεταρτο μαγαζι αναποδα στη βαλαωριτου με ταμπελες gardena.........ειχε πάσο που ενώνονται μεταξύ τους με γωνίες, ρακόρ, νίπελ, και διάφορα άλλα;!~!!! αλλα δεν ειχε σταθερους σωληνες......μικροι παιζαμε φυσοκαλαμα!!!!!!!!!!!!!1(θυμαστε τρελα οι παλιοτεροι?)...με κατι τετοιο θα ειμουν OK?

Εγώ του υπέδειξα κάποια μαγαζιά με μεγάλη ποικιλία, εφόσον ασχολούνται μόνο με αυτό, που θα έχουν σίγουρα αυτό που ψάχνει ακριβώς και βρίσκονται ένα βήμα από το σπίτι του!

Τέλος πάντων, όλα καλά, ούτως ή άλλως και γω συμφωνώ μαζί σου, πως πολλές φορές κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα από ότι είναι, ειδικά όταν είμαστε παθιασμένοι να βοηθήσουμε, με το έναν ή άλλο τρόπο.

Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος του αρχικού μου ποστ!!Σημασία έχει όμως πως όσο πιο πολύ τα περιπλέκουμε τόσο μπερδευουμε τα πράγματα σε πολύ απλές ερωτήσεις. . . :)

Tώρα για τα μαγαζιά,τις αποστάσεις κτλ δεν έχω ιδέα από τα λημέρια σας μιας και όλες όλες έχω ανέβει δύο φορές :)

Δοκίμασε πατώντας ctrl+v

H διαφορετικά πάτα το πρώτο εικονίδιο που είναι σαν "διακοπτάκι" πηγαίνοντας από "εξελιγμένη επεξεργασία". . .

Εκεί εμφανιζεται το paste στο δεξί κλικ . . .

Έγινε επεξεργασία - rastafari

• 2 weeks later...

καλα αμα δειτε τι εφτιαξα θα παθετε πλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λιγο πατεντα ελληνικη,λιγο αγγαρια σε εργοστασιο με πλεξιγκλας ,και γινονται θαυματα......δεν εχω ακομη φοτο αλλα θα βαλω συντομα......παντως ειναι καλυτερο και απο εργοστασιακο!!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...