Jump to content

Μαυρα Ακροφυσια Φθηνα

linglong

Recommended Posts

λοιπον στο eihem2213 ,τα ακροφυσια του ειναι τα αηδιαστικα πρασινα (τα οποια δεν κρυβονται ουτε σε φουλ φυτεμενο!!!!).....ψαχνοντας λοιπον τα ιδια ακροφυσια σε μαυρο απο την ιδια εταιρια ,συνηδητοποιησα οτι υπαρχουν ,ΑΛΛΑ με την προνομιακη τιμη των 20ευρω το καθενα....συμφωνα λοιπον με την eihem χρειαζομαι 40 ευρω για 2 σωληνες.....αυτο που ρωταω ειναι μηπως καποιος ξερει που μπορω να βρω φθηνα μαυρα ακροφυσια Η ακομα αν υπαρχει καποιος τροπος να φταξω εγω κατι???????

Πρακτικερ, leeroy merlin κλτ. Αν πας στα ειδη κηπουρικης θα βρεις μπολικα παραγματα!

• Like 1

Πρακτικερ, leeroy merlin κλτ. Αν πας στα ειδη κηπουρικης θα βρεις μπολικα παραγματατο πόσο τοξικά ή μη μπορεί να είναι αυτά το ξέρουμε κάπως; (εδώ δεν βάζουμε ούτε πλαστικά βαρκάκια ....χεχεχε )

Έγινε επεξεργασία - symvoulos

Ναι σωστο αυτο που λες. Αν ρωτησεις τους πωλητες για ειδη οικιακης χρησης, δηλαδη ποσιμο νερο κτλ θα σε κατευθυνουν!

Ε τωρα καποια πλαστικα αναγκαστικα θα τα ανεχθουμε ;)

Έγινε επεξεργασία - Sturm

Pvc σωληνες! Πλαστικο που χρησιμοποιειται για οικιακη χρηση αλλα και οχι μονο!

Εγώ στα 2 ενυδρεία που έχω στα spray bar επειδή φαίνονταν πολύ άσχημα τα έχω περάσει με μαύρη μονωτική ταινία , για θέμα τοξικότητας δεν είμαι 100% σίγουρος για να σου πω αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα στους 3 περίπου μήνες που τα χρησιμοποιώ , και δεν μου έχει ξεκολλήσει ακόμα .

κυριως την εισοδο,αλλα δεν θα ελεγα οχι και στην εξοδο νερου....απλα την εξοδο (το spray bar)μπορω να την βαλω λιγο ψηλοτερα και να μην φενετε

Για να φτιάξεις το σπρέι μπαρ μπορείς να πάρεις σωλήνα από ακριλικό το λεγόμενο πλεξι γκλας. Κοστίζει λίγο ακριβά το μέτρο. Για τα λάστιχα πάρε αλφαδολαστιχο που είναι άχρωμο και διάφανο

Εγώ στα 2 ενυδρεία που έχω στα spray bar επειδή φαίνονταν πολύ άσχημα τα έχω περάσει με μαύρη μονωτική ταινία , για θέμα τοξικότητας δεν είμαι 100% σίγουρος για να σου πω αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα στους 3 περίπου μήνες που τα χρησιμοποιώ , και δεν μου έχει ξεκολλήσει ακόμα .

το spraybar δεν με προβληματιζει τοσο,η σωληνα ομως που μπαινει μεσα στο νερο για αναρωφηση ,θα αντεξει η μονωτικη?και αν αντεξει κανει για τα ψαρια??

Για να φτιάξεις το σπρέι μπαρ μπορείς να πάρεις σωλήνα από ακριλικό το λεγόμενο πλεξι γκλας. Κοστίζει λίγο ακριβά το μέτρο. Για τα λάστιχα πάρε αλφαδολαστιχο που είναι άχρωμο και διάφανο

που πουλανε τετοια σωληνα???

το spraybar δεν με προβληματιζει τοσο,η σωληνα ομως που μπαινει μεσα στο νερο για αναρωφηση ,θα αντεξει η μονωτικη?και αν αντεξει κανει για τα ψαρια??

που πουλανε τετοια σωληνα???

Η μονωτική ταινία έχει κόλλα, ε δεν νομίζω πως θες να την βάλεις μέσα στο ενυδρείο σου. Αλφαδολαστιχο θα βρεις σε χρωματοπωλεία.

Για την σωλήνα της εισαγωγής του φίλτρου μπορείς να την βάψεις με υδατοδιαλυτα ακριλικά χρώματα http://www.plaisio.gr/zwgrafiki-hobby/zogfrafiki/xrwma-mpogia/Goomby-Acrylic-Paint-12x12-ml-EA1212C.htm Πρώτα θα την τρίψεις με ένα γυαλόχαρτο για να αγριέψει. Όταν στεγνώσει το χρώμα θα πρέπει απαραίτητα να περαστεί τουλάχιστον δυο χέρια εποξικη ρητίνη http://durostick.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=294〈=el&vmcchk=1&Itemid=294

τι ακριβως κανει η εποξικη ρητινη που την κανει απαραιτητη????........ρωταω γιατι στο λινγ που εδωσες για τα χρωματα ,λεει οτι αφου στεγνωσει το χρωμα,μπρω να το βαλω στο νερο και ειναι μη τοξικα........

Η μονωτική ταινία έχει κόλλα, ε δεν νομίζω πως θες να την βάλεις μέσα στο ενυδρείο σου. Αλφαδολαστιχο θα βρεις σε χρωματοπωλεία.

Για την σωλήνα της εισαγωγής του φίλτρου μπορείς να την βάψεις με υδατοδιαλυτα ακριλικά χρώματα http://www.plaisio.gr/zwgrafiki-hobby/zogfrafiki/xrwma-mpogia/Goomby-Acrylic-Paint-12x12-ml-EA1212C.htm Πρώτα θα την τρίψεις με ένα γυαλόχαρτο για να αγριέψει. Όταν στεγνώσει το χρώμα θα πρέπει απαραίτητα να περαστεί τουλάχιστον δυο χέρια εποξικη ρητίνη http://durostick.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=294〈=el&vmcchk=1&Itemid=294

Πάνε στην Βαλαωρίτου με Δωδεκανήσου είναι ένα μαγαζί με γεωπονικό αρδευτικό εξοπλισμό και διάλεξε ότι σε βολέψει απλά εξήγησε του τι θέλεις για να καταλάβει. Υπάρχει και ένας απέναντι από τα δικαστήρια που πουλάει pvc σε έναν από τους δύο σίγουρα θα βρεις ότι χρειάζεσαι και θα είναι οικονομικό

Τώρα είδα είσαι στο Ωραιόκαστρο! δεν χρειάζεται να κατεβαίνεις τόσο χαμηλά πάνε στα φυτώρια που είναι όπως κατεβαίνεις από το κάτω Ωραιόκαστρο για να βγεις στην Μαιάνδρου, στα φυτώρια στη πρώτη διασταύρωση αριστερά και αν είσαι τυχερός θα βρεις και εκεί!

Έγινε επεξεργασία - sammy

Τα συγκεκριμένα χρώματα μετά από πολύωρη παραμονή στο νερό αρχίζουν σταδιακά και ξεβάφουν. Διαλύετε το χρώμα στο νερό. Την ρητίνη την βάζεις για να <<πλαστικοποιήσεις>> το χρώμα. Δηλαδή κάνει ένα στρώμα πάνω από την μπογιά και την προστατεύει. Κανένα υλικό πριν το πλήρη στέγνωμα του δεν είναι ακίνδυνο. Ακόμα και αυτά που έχουν πιστοποίηση τροφίμων.

Πάνε στην Βαλαωρίτου με Δωδεκανήσου είναι ένα μαγαζί με γεωπονικό αρδευτικό εξοπλισμό και διάλεξε ότι σε βολέψει απλά εξήγησε του τι θέλεις για να καταλάβει. Υπάρχει και ένας απέναντι από τα δικαστήρια που πουλάει pvc σε έναν από τους δύο σίγουρα θα βρεις ότι χρειάζεσαι και θα είναι οικονομικό

Τώρα είδα είσαι στο Ωραιόκαστρο! δεν χρειάζεται να κατεβαίνεις τόσο χαμηλά πάνε στα φυτώρια που είναι όπως κατεβαίνεις από το κάτω Ωραιόκαστρο για να βγεις στην Μαιάνδρου, στα φυτώρια στη πρώτη διασταύρωση αριστερά και αν είσαι τυχερός θα βρεις και εκεί!

Αυτό είναι η ποιο οικονομική λύση

Mετά από ολόκληρο χειρουργείο λοιπόν καταλήξαμε . . . .

Πρακτικερ, leeroy merlin κλτ. Αν πας στα ειδη κηπουρικης θα βρεις μπολικα παραγματα!

Αυτό είναι η ποιο οικονομική λύση

Σε αυτό που έχει ηδη ειπωθεί από το post#2 . . .

Κύριοι χωρίς παρεξήγηση αλλά πολλές φορές μόνοι μας τα κάνουμε περίπλοκα

τα πράγματα και μπλέκουμε τα μπούτια μας . . .

Εγω παντως προτηνω να βρεις "aftermarket" εισαγωγη-εξαγωγη αλλης μαρκασνπου τα δινουν και μαζι ή απο κανα ebay 2 χερι, θα δωσης ισως ενα 20ρικο, αλλα αξιζει τον κοπο να μπλεξεις με κατασκευες τετοιου τυπου;;

Δεν νομιζω οτι θα γλυτωσεις πολλα κανοντας κατι diy...ψαξε στα μαγαζια, λογικα πρεπει απλα να ειναι ιδια διαμετρο με τα δικα σου λαστιχα...

Χωρίς παρεξήγηση! αλλά ο ένας τον στέλνει ολόκληρο ταξίδι και γω δίπλα στο σπίτι του γιατί τα περιπλέκουμε; :bigemo_harabe_net-55:

Καμια παρεξηγηση βρε...απλα εχω βρει κατα καιρους πολλα σετακια ή μονα ακροφυσια για εξωτερικα φιλτρα...μπορει να μην θελει να μπλεξει, μπορει να μην του περυχει, μπορει να ειναι στα ιδια λεφτα....προτηνω και εγω μια λυση και οτι θελει ας κανει....:-)

ε! sorry! και γω το ίδιο! :bigemo_harabe_net-134:

το χωρίς παρεξήγηση πήγαινε λίγο πιο πάνω στον Rastafarian! :bigemo_harabe_net-134:

• Like 1

sammy δεν είμαι ο rastafarian και φυσικά κανείς δεν είπε να πάει στο Leroy ή στο praktiker αν είναι 500km

από το σπίτι του!!

Στα είδη κηπουρικής όμως που προτάθηκε από το 2ο κιολας ποστ μετά από πατέντες των 15 ποστ με τσιμενταρισματα,

στοκαρίσματα,καλουπώματα καταλήξαμε στην αρχική σκέψη. . .

• Like 1

oups! sorry! :bigemo_harabe_net-134: έχεις δίκιο λείπει η αρμένικη κατάληξη ιαν :bigemo_harabe_net-134: στο 2ο ποστ αναφέρει Leroy και practicer και να πάει στα κηπουρικά είδη αυτών τα οποία δεν είναι και τόσο εξειδικευμένα απλά είναι σούπα με πάρα πολλά πράγματα.

Εγώ του υπέδειξα κάποια μαγαζιά με μεγάλη ποικιλία, εφόσον ασχολούνται μόνο με αυτό, που θα έχουν σίγουρα αυτό που ψάχνει ακριβώς και βρίσκονται ένα βήμα από το σπίτι του!

Τέλος πάντων, όλα καλά, ούτως ή άλλως και γω συμφωνώ μαζί σου, πως πολλές φορές κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα από ότι είναι, ειδικά όταν είμαστε παθιασμένοι να βοηθήσουμε, με το έναν ή άλλο τρόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...