giannispopi 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #51 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Sorry αλλά ξεχάστηκα . . . Πήρες τίποτα τελικά ?? Αν όχι ρίξε μια ματιά εδώ. . . http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&filter-196=1&filter-214=1&filter-211=1&filter-5724=1&filter-201=1 Προσωπικά μνήμες πέρα από kingston και corsair δεν εμπιστεύομαι κάτι άλλο. . . Πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά κοιμάσαι ήσυχος . . . η αληθεια ειναι οτι εβγαλα απο της κουνιαδας μου το λαπτοπ την ραμ και την εβαλα στο δικο μου.....δουλευει μια χαρα.... περα απο αυτο παρεειγκειλα απο ebay αυτην...http://www.ebay.com/itm/New-Hynix-2GB-PC2-5300S-DDR2-667-667Mhz-200pin-SODIMM-DDR2-Laptop-Memory-Module-/231113448386?pt=US_Memory_RAM_&hash=item35cf6f5bc2%C2'> θα δειξει οταν ερθει... πως την κοβεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Δεκεμβρίου 2013 #52 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Αφού τσίμπησες της κουνιάδας κράτα την και μην την αλλάξεις!! Είναι η καλύτερη επιλογή!! Ο τσάμπας ζειιιιιιιι Αν και σου είπα την άποψη μου για τις μάρκες δώσε μου το link να δω ποια παρήγγειλες . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #53 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Αφού τσίμπησες της κουνιάδας κράτα την και μην την αλλάξεις!! Είναι η καλύτερη επιλογή!! Ο τσάμπας ζειιιιιιιι Αν και σου είπα την άποψη μου για τις μάρκες δώσε μου το link να δω ποια παρήγγειλες . . . αυτην θα κρατησω σιγουρα μεχρι να ερθει η αλλη.. πραγματικα ειδα τεραστια διαφορα.... αυτην πηραhttp://www.ebay.com/itm/New-Hynix-2GB-PC2-5300S-DDR2-667-667Mhz-200pin-SODIMM-DDR2-Laptop-Memory-Module-/231113448386?pt=US_Memory_RAM_&hash=item35cf6f5bc2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Δεκεμβρίου 2013 #54 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Γνώμη μου πάντα. . . δεν θα την έπαιρνα. . .. Άσε που δεν θα είχα υπομονή να την περιμένω . . . Nα σου πω και το άλλο??Ξέρεις αν θα συνεργαστεί-δουλέψει μαζί με αυτήν που ήδη έχεις ?? Αν δεν ??Ξηλώνεις την παλιά και αφήνεις την καινούρια??Γιατί για επιστροφή και αλλαγή δεν το βλέπω . . . Tης κουνιάδας που έβαλες πάνω τι μάρκα είναι ?? Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2013 - rastafari Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #55 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Γνώμη μου πάντα. . . δεν θα την έπαιρνα. . .. Άσε που δεν θα είχα υπομονή να την περιμένω . . . Nα σου πω και το άλλο??Ξέρεις αν θα συνεργαστεί-δουλέψει μαζί με αυτήν που ήδη έχεις ?? Αν δεν ??Ξηλώνεις την παλιά και αφήνεις την καινούρια??Γιατί για επιστροφή και αλλαγή δεν το βλέπω . . . Tης κουνιάδας που έβαλες πάνω τι μάρκα είναι ?? αυτη της κουνιαδας μου συνεργαστηκε και δεν εχει και τα ιδια χαρακτηριστικα... δηλαδη ειναι1 gb ddr2 400mhz 6400 sodimm ενω η δικια μου ειναι1GB ddr2 667mhz 5300 sodimm και ομως παιζει μια χαρα.... γιατι να μην παιξει η αλλη που εχει τα ιδια χαρακτηριστικα? μονο που ειναι 2 gb... οπως και να εχει κραταω της κουνιαδας μεχρι να ερθει η αλλη και μετα αν δεν ταιριαξει την βαζω μονη της....2gb ειναι... νομιζω δεν θα εχω θεμα.....λεω εγω τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος