Jump to content

Είμαι Αρχάριος!!!

Recommended Posts

Ρε παιδιά γιατί τέτοια ψευτοταπείνωση γιατί εύκολα αρκετή δηλώνουν αρχάριοι;

Το εννοούνε ή το κάνουν προς αποφυγή ευθυνών και αν κάποιος είναι στο φόρουμ εδώ και 1,2,3 χρόνια και διαβάζει και γράφει πως είναι ακόμη αρχάριος; Τόσο γκάου είναι;

Και αν όλοι είμαστε αρχάριοι τότε πιάνού πληροφορία θα ήταν αξιόποιστη, δηλαδή όλοι δεχόμαστε πληροφορίες ως αρχάριοι από αρχάριους;

Εγω δεν δηλώνω αρχάριος αλλά δηλώνω ότι έχω γνώσεις σε συγκεκριμένους τομής και όχι παντογνώστεις γιατί εδώ ευπάρχουν και οι παντογνώστες που εύκολα απαντούν για όλα και σε όλα αφού διαβάσουν το ποστ και ψάξουν πληροφορίες σε άλλα φόρουμ (ξένα και μη) και της δημοσιεύουν εδώ αναπροσαρμοσμένες.

έλεος με τους παντογνώστες και έλεος με τους αρχάριους πότε επιτέλους θα αναλάβουμε ευθύνες;

ας σταματήσουμε να λέμε νομίζω ότι είναι έτσι, ή ας με διορθώσει κάποιος κτλ. πείτε αυτό που πιστεύεται χωρίς στολίσματα και προτάσεις προς αποφυγή ευθυνών και αν πείτε κάτι κάπου λάθος και τη έγινε όλα μέσα στην ζωή είναι.

Τελευταία απέχω από το φόρουμ γιατί απλά κουράστηκα από διάφορα γεγονότα που με χαλούν το κέφι της προσφοράς. Θα μου πείτε ότι μην τα δίνεις σημασία και ασχολήσου μόνο με την προσφορά και τα θέματα που σου κάνουν κέφι, είναι μια λύση και αυτό, αλλά δυστυχώς εγώ δεν λειτουργό έτσι δεν μπορώ να αγνοήσω το γενικό σύνολο και να ασχολούμαι με μεμονωμένους τομής. Καλός είμαι, χαζός είμαι, τρελός είμαι δεν ξέρω αλλά στην τελική αυτός είμαι, ότι με ενοχλεί ανά διαστήματα το λέω όσο μπορώ διπλωματικά γιατί αν το πω ονομαστικά θα εξαφανιστεί το ποστ δια μαγείας.

• Like 5

Φερνω ενα παραδειγμα:

Σε προσωπικο επιπεδο, ναι ειμαι αρχαριος... Εκτος απο τα ενυδρεια με βιοτοπικο γης που ειχα πριν χρονια, αφου τα παρατησα δεν ασχοληθηκα παραπανω. Που σημαινει οτι εχω μηδεν εμπειρια. Και ουτε προκειται να αποκτησω συντομα γιατι απλα δεν μπορω να στησω ενυδρειο σε αυτη τη περιοδο.

Επειδη ομως το ενδιαφερον παραμενει, ψαχτηκα παρα πολυ στον τομεα που με ενδιαφερει (Αφρικανικες κιχλιδες). Χωρις να εχω εμπειρια, εχω μαθει πολλα για τα ειδη και τις απαιτησεις τους μεσα απ το διαβασμα. Αυτο ομως δεν με κανει να εχω παραπανω γνωσεις με καποιον που εχει προσωπικη πειρα πανω σε αυτα.

Ομως οσον αφορα στρωσιμο, προσαρμογη ψαριων, βιολογικα υλικα κλπ δεν ξερω τιποτα.

Θα βοηθησω λοιπον οπου καποιος χρειαζεται βοηθεια και μπορω να του τη προσφερω (πχ σε Αφρικανικη ψαροσυνθεση), αλλα δεν θα μπορεσω να τον βοηθησω στα υπολοιπα.

Αυτο ομως δεν με κανει να μην ειμαι αρχαριος.

Που θελω να καταληξω:

Πιστευω πως δεν παιζει ρολο το τι εισαι και το τι πιστευεις-γραφεις οτι εισαι, αρκει να προσφερεις στην κοινοτητα οσο μπορεις, εκει που μπορεις (και φυσικα να μην λες αρλουμπες).

Ακομα ενα τετοιο θεμα....

Χρηστο να σου κανω μια τελειως φιλικη ερωτηση,αν μου επιτρεπεις?...μηπως βαρεθηκες το ιδιο το χομπυ?

Και σε ρωτω ενω εν μερει συμφωνω με αυτα που εγραψες.

• Like 1

Εγω πιστευω οτι οσο διακεκριμενο και ενεργο μελος του φορουμ να ειναι καποιος που μας δινειπληροφοριες πρεπει να διασταυρωνουμε πληροφοριες και να παιρνουμε πολλες αποψεις απο ολους .αυτο ειναι ενα σωστο φορουμ και ετσι θα εχουμε μια καλυτερη εικονα .

• Like 1

Δεν βρίσκω τον λόγο , νόημα , ύπαρξη αυτού του θέματος . Ίσως ο Χρήστος γίνει πιο σαφής και δώσει καλύτερες εξηγήσεις . Στην παρούσα φάση αδιάφορο , αλλά δηλώνω παρών , ενημερώθηκα :)

Ακομα ενα τετοιο θεμα....

Χρηστο να σου κανω μια τελειως φιλικη ερωτηση,αν μου επιτρεπεις?...μηπως βαρεθηκες το ιδιο το χομπυ?

Και σε ρωτω ενω εν μερει συμφωνω με αυτα που εγραψες.

Ναι ρε Mad τελείως φιλικά ακόμη ένα τέτοιο θέμα και όσο έχω βήμα εδώ κατά περιόδους θα ανοίγω και άλλα και άλλα και άλλα... δεν με νοιάζει αν συμφωνεί κάποιος ή όχι με την τακτική μου και δεν με νιάζει αν γίνομε γραφικός και αντιπαθητικός γκρινιάρης, και αν φύγω από εδώ θα πάω να γκρινιάζω αλλού :) .

Όσο για το χόμπι 30 χρόνια δεν μπόρεσα να το κόψω ούτε με σφαίρες ίσα ίσα χάλασα όλα τα ενυδρεία μου και τα ξανά στείνω από την αρχή ένα μικρο 60αρι και ένα παλουταριουμ, αυτά μπορώ προς το παρών λόγο χρημάτων.

Αν είχα χρήματα θα έστηναν ένα δωμάτιό ενυδρεία.Το όνειρο μου είνα να στίσω ένα ιδικό ενυδρείο για αναπαραγωγή SAE. και να πειραματιστώ με τα φυτά. σου τα λέω αυτά για να δεις ότι όχι μονό δεν το βαρέθηκα αλλά έχω και μελλοντικά σχέδια.

Για εμένα δεν υπάρχει έμπυρος ούτε αρχάριος, απλά όλοι κάτι ξέρουμε και αυτό που ξέρουμε καλό είναι να το λέμε σταράτα και να βοηθάμε τους άλλους. Ακόμη και ένας τελείως πρωτάρης μπορεί να βοηθήσει γράφοντας δημόσια της βλακείες που έκανε προς αποφυγή.

με νευριάζει η ψευτοταπινωση δηλαδή να βγω εγώ τώρα και να πω ότι εδώ και 30 χρόνια που ασχολούμαι με το χόμπι δεν έμαθα τίποτα; θα ήταν καραγκιοζλίκη όπως καραγκιοζλίκη θα ήταν να βγω και να πω ότι 30 χρόνια τώρα τα έχω δει όλα και τα ξέρω όλα, πχ μπορεί να ξέρω τα πάντα για τα σκαλάρια, αλλά δεν έχω ιδέα για τους δίσκους και για άλλα πολλά πολλά ψάρια.

πιστεύω να κατάλαβες τη είναι αυτό που με ενοχλεί αν όχι θα αναγκαστώ να αναφερθώ ονομαστικά (κάτι που δεν θέλω) και κάποιοι θα παρεξηγηθούν και κάποιοι δεν θα μπορέσουν να απαντήσουν γιατί είναι ΒΑΝ.

• Like 1

Δεν βρίσκω τον λόγο , νόημα , ύπαρξη αυτού του θέματος . Ίσως ο Χρήστος γίνει πιο σαφής και δώσει καλύτερες εξηγήσεις . Στην παρούσα φάση αδιάφορο , αλλά δηλώνω παρών , ενημερώθηκα :)

ίσος στο παραπάνω ποστ να είμαι λίγο ποιο σαφής γιατί παραπάνω δεν μπορώ να γίνω.

Συμφωνώ σε ένα σημείο μαζί σου Χρήστο και λέω ότι για όλα υπάρχει η πρώτη φορά , όλοι ενδέχεται να συναντήσουμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί και δεν γνωρίζουμε τι να κάνουμε . Προσωπικά στα δύο έτη ενασχόλησης με το χόμπι ήρθα αντιμέτωπος με ασθένειες που δεν γνώριζα , δεν είχα ξαναδεί . Συγκεκριμένα fin - tail rot και ick .

Ασθένειες κοινές και πασίγνωστες ( το έμαθα πλέον αυτό ) σε όλα τα είδη ψαριών ακόμα και στα θαλασσινά . Όσον αφορά τα ban που είπες , δεν ξέρω τι παίχτηκε , και δεν με αφορά . Αλλά για να έγινε αυτό σημαίνει ότι οι συντονιστές είχαν κάποιο λόγο σίγουρα για να το κάνουν . :)

Δεν συμφωνώ όμως με την συνεχή ανάρτηση θεμάτων τα οποία στο τέλος καταλήγουν σε βέλη προς τους συντονιστές αλλά και προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών και στο τέλος βλέπεις το γνωστό :locked:

Δεν μιλώ προσωπικά για σένα Χρήστο αλλά για το σύνολο , αλλά μια και είδα αυτό το θέμα λέω την γνώμη μου εδώ . Στην τελική δεν μπορείτε να τα βρείτε ;

Επίσης να πώ και ίσως να είμαι εκτός θέματος ( spam ) ότι εγώ από 1η Ιουνίου 13 που έγινα μέλος εδώ , έμαθα αρκετά και βελτίωσα τις γνώσεις μου . Αν ήμουν στο -1 πρίν , τώρα είμαι στο +1 . Μιλάμε για ένα forum το οποίο είναι αφιερωμένο στα ενυδρεία και απαρτίζεται από μέλη που αγαπούν το χόμπι αυτό .

Επομένως προσωπικές κόντρες δεν θα έπρεπε να λαμβάνουν μέρος εδώ . Εκτός και αν προσπαθεί ο ένας να αποδείξει στον άλλο ότι είναι καλύτερος . Ούτε αυτό με αγγίζει , με αφορά . Αλλά όπως δείχνει το πράγμα ή έχει δείξει τουλάχιστον αυτές οι κόντρες δεν θα πάψουν να υπάρχουν :)

Έγινε επεξεργασία - Juwell - Guppy 60

δεν έχω κάτι με κάποιον, γενικά μιλώ γενικά αναφέρομε σε μέλη και μέλη και σε συντονιστές. Τώρα αν Καπέτοι μέσα σε αυτό που γράφω βλέπουν τον εαυτό τους είναι καλό σημάδι ώστε να ξυπνήσουν, αν πάλι όχι είναι ένα απλό ποστ που θα χαθεί στον χρόνο δεν έγινε κάτι το τραγικό και δεν θα είναι το πρώτο και ούτε το έγραψα για να συμφωνήσουν όλοι με τα γραφόμενα μου. Ένιωσα την ανάγκη να πω κάποια πράγματα τα είπα και τέλος. δεν προσδοκώ μετά από αυτό το ποστ αλαγες στην συμπεριφορά όλων μας, δεν είναι κάτι που διορθώνεται στο πατ κιουτ αλλά σιγά σιγά με συνεχή υπενθύμιση ανά διαστήματα.

Μην βλέπετε σε κάθε τέτοιο ποστ από όποιον και να προέρχεται ότι κρύβετε ένας πικραμένος και προβληματικός ψυχάκιας που θέλει την αναστάτωση.

Προσωπικά Χρήστο ουδέποτε εννόησα ή σκέφτηκα ότι είσαι ψυχάκιας και σε παρακαλώ να ανακαλέσεις . Χρησιμοποιείς χαρακτηρισμό τον οποίο δεν σκέφτηκα ποτέ , δεν μου πέρασε κάν από το μυαλό αυτή η λέξη .

Έπειτα αν προσέξεις καλύτερα την απάντηση μου θα δείς ότι και εγώ γενικά μίλησα και είπα ότι είπα . Μην παρεξηγείς λοιπόν τα λεγόμενα μου γιατί πολύ απλά δεν είναι όπως τα λαμβάνεις - καταλαβαίνεις εσύ :)

Χρήστο παρότι σε σέβομαι και το ξέρεις, ήθελα να σε ρωτήσω εσένα αλλά και όλους τους άλλους που ανοίγουν τέτοια θέματα ή και αυτούς που μπαίνουν να γράψουν μόνο σε τέτοια θέματα...Δεν βαρεθήκατε???Πραγματικά όλοι αυτοί οι προβληματισμοί, ο χρόνος που σπαταλάτε σε τέτοια θέματα μου κάνει τόσο αρνητική εντύπωση που προσωπικά χάνω και το ενδιαφέρον μου να σας ακολουθήσω και σε άλλα θέματα που ίσως να είχαν κάτι να μου προσφέρουν.Δεν ξέρω αν αυτά που λέω ισχύουν και για κάποιους άλλους εδώ μέσα αλλά προσωπικά με τέτοια θέματα χάνω το ενδιαφέρον μου και όχι με τον αν κάποιος δηλώνει τι είναι ή αν σκοτώνει ψάρια κτλ κτλ...

Ελπίζω να μην το πάρεις άσχημα και δεν μιλάω μόνο για σένα προσωπικά απευθύνομαι σε όλους όσους ασχολούνται με τέτοια θέματα.

Έγινε επεξεργασία - salamander
  • Like 1

Ναι ρε Mad τελείως φιλικά ακόμη ένα τέτοιο θέμα και όσο έχω βήμα εδώ κατά περιόδους θα ανοίγω και άλλα και άλλα και άλλα... δεν με νοιάζει αν συμφωνεί κάποιος ή όχι με την τακτική μου και δεν με νιάζει αν γίνομε γραφικός και αντιπαθητικός γκρινιάρης, και αν φύγω από εδώ θα πάω να γκρινιάζω αλλού :) .

Όσο για το χόμπι 30 χρόνια δεν μπόρεσα να το κόψω ούτε με σφαίρες ίσα ίσα χάλασα όλα τα ενυδρεία μου και τα ξανά στείνω από την αρχή ένα μικρο 60αρι και ένα παλουταριουμ, αυτά μπορώ προς το παρών λόγο χρημάτων.

Αν είχα χρήματα θα έστηναν ένα δωμάτιό ενυδρεία.Το όνειρο μου είνα να στίσω ένα ιδικό ενυδρείο για αναπαραγωγή SAE. και να πειραματιστώ με τα φυτά. σου τα λέω αυτά για να δεις ότι όχι μονό δεν το βαρέθηκα αλλά έχω και μελλοντικά σχέδια.

Για εμένα δεν υπάρχει έμπυρος ούτε αρχάριος, απλά όλοι κάτι ξέρουμε και αυτό που ξέρουμε καλό είναι να το λέμε σταράτα και να βοηθάμε τους άλλους. Ακόμη και ένας τελείως πρωτάρης μπορεί να βοηθήσει γράφοντας δημόσια της βλακείες που έκανε προς αποφυγή.

με νευριάζει η ψευτοταπινωση δηλαδή να βγω εγώ τώρα και να πω ότι εδώ και 30 χρόνια που ασχολούμαι με το χόμπι δεν έμαθα τίποτα; θα ήταν καραγκιοζλίκη όπως καραγκιοζλίκη θα ήταν να βγω και να πω ότι 30 χρόνια τώρα τα έχω δει όλα και τα ξέρω όλα, πχ μπορεί να ξέρω τα πάντα για τα σκαλάρια, αλλά δεν έχω ιδέα για τους δίσκους και για άλλα πολλά πολλά ψάρια.

πιστεύω να κατάλαβες τη είναι αυτό που με ενοχλεί αν όχι θα αναγκαστώ να αναφερθώ ονομαστικά (κάτι που δεν θέλω) και κάποιοι θα παρεξηγηθούν και κάποιοι δεν θα μπορέσουν να απαντήσουν γιατί είναι ΒΑΝ.

:bigemo_harabe_net-64:

Προσωπικά Χρήστο ουδέποτε εννόησα ή σκέφτηκα ότι είσαι ψυχάκιας και σε παρακαλώ να ανακαλέσεις . Χρησιμοποιείς χαρακτηρισμό τον οποίο δεν σκέφτηκα ποτέ , δεν μου πέρασε κάν από το μυαλό αυτή η λέξη .

Έπειτα αν προσέξεις καλύτερα την απάντηση μου θα δείς ότι και εγώ γενικά μίλησα και είπα ότι είπα . Μην παρεξηγείς λοιπόν τα λεγόμενα μου γιατί πολύ απλά δεν είναι όπως τα λαμβάνεις - καταλαβαίνεις εσύ :)

λάθος κατάλαβες :)

Δεν είπα ότι με αποκάλεσε ψυχάκια ούτε καν πήγε το μυαλό μου, 100% παρεξήγηση του γραπτού λόγου.

Γενικά μιλώ με αποδέκτες όλους, αυτούς που ανοίγουν παρόμοια θέματα και όλους τους άλλους που ενδεχομένως τους θεωρούν ψηχακιδες.

Αλλά όποιος και να με αποκαλέσει, τρελό ψυχάκια και οτιδήποτε δεν με ενοχλει καθόλου και το εννοώ.

Είμαι τόσο χοντρόπετσος (όχι αναίσθητος) που τα καταπίνω όλα :)

τελικά είναι δύσκολος ο γραπτός λόγος και εύκολα παρερμηνέυται για αυτό το ξανατονιζώ ότι μιλώ γενικά αν θέλω να γίνω συγκεκρημένος θα αναφέρω όνομα.-

Χρήστο παρότι σε σέβομαι και το ξέρεις, ήθελα να σε ρωτήσω εσένα αλλά και όλους τους άλλους που ανοίγουν τέτοια θέματα ή και αυτούς που μπαίνουν να γράψουν μόνο σε τέτοια θέματα...Δεν βαρεθήκατε???Πραγματικά όλοι αυτοί οι προβληματισμοί, ο χρόνος που σπαταλάτε σε τέτοια θέματα μου κάνει τόσο αρνητική εντύπωση που προσωπικά χάνω και το ενδιαφέρον μου να σας ακολουθήσω και σε άλλα θέματα που ίσως να είχαν κάτι να μου προσφέρουν.Δεν ξέρω αν αυτά που λέω ισχύουν και για κάποιους άλλους εδώ μέσα αλλά προσωπικά με τέτοια θέματα χάνω το ενδιαφέρον μου και όχι με τον αν κάποιος δηλώνει τι είναι ή αν σκοτώνει ψάρια κτλ κτλ...

Ελπίζω να μην το πάρεις άσχημα και δεν μιλάω μόνο για σένα προσωπικά απευθύνομαι σε όλους όσους ασχολούνται με τέτοια θέματα.

Ορέστη αν βαριόμουνα δεν θα το άνοιγα το θέμα:)

Όπως εσύ αναριοτέσε αν δεν βαρεθήκαμε να ανοίγουμε τέτοια θέματα έτσι και εγώ αναρωτιέμαι εσείς δεν βλέπετε αυτά που βλέπω εγώ και δεν σας ενδιαφέρουν;

Βλέπεις η διαφορετικοτιτα στους χαρακτήρες κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν άλλοι άλλα και άλλοι άλλα. εσύ έχεις άλλες προτερεότητες και εγώ άλλες.

Ίσος εσύ να κοιτάς καθαρά το χομπι μέσα στο φόρουμ και εγω κοιτώ το χόμπι σε συνάρτηση με τον χαρακτήρα των χομπιστων.

Προσωπικά δεν το βλέπω σαν σπατάλη χρόνου αλά αυτά που γράφω και δεν αναγκάζω κανέναν να τα διαβάσει.

δεν ξέρω αν έγινα κατανοητούς αλλά δεν θέλω να γράψω άλλα φιρμάνια, οτι είχα να πω το είπα και θα χαθεί μέσα στον χρόνο.

• Like 1

Χρηστο καταλαβαινω τι θες να πεις απολυτα και οπως ειπα πριν σε καποιο βαθμο συμφωνω!

Τιποτα ομως απο αυτα και κανενα απο τα θεματα τα οποια ανοιχτηκαν δεν εχουν αμεση σχεση με το χομπυ μας!

Αν δεν κουραστηκες λοιπον απο το χομπυ και ολα αυτα δεν ειναι αποτελεσμα κουρασης και κορεσμου,τοτε χαιρομαι ιδιαιτερος...ΑΛΛΑ...καντο πραξη και προσφερε την διαθεση σου και τις γνωσεις σου στο καθαρα ενυδρειακο κομματι του χομπυ!

Το αλλο κομματι δεν σε αφορα και δεν αφορα και πολλους αλλους ακομα που ανοιγουν τετοια θεματα η' συμμετεχουν ΜΟΝΟ σε τετοια θεματα!!!

Θα μπορουσαν ολοι να μην τα διαβαζουν αλλα η ιστορια και ο χαρακτηρας του ελληναρα που γουσταρει ιντριγκα και κουτσομπολιο,εχει δειξει πως ολα αυτα ειναι ενα ωραιοτατο πατημα για καθε πικραμενο να μπει να πει την πικρα του...η οποια στο 80% των περιπτωσεων δεν εχει καμια σχεση με τις γυαλες μας.

Ως εκτουτου δεν βγαινει και ποτε αποτελεσμα φυσικα....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΥΡΙΟΙ....μια παρεα που ασχολειται με ψαρακια κτλ κτλ...ολα τα υπολοιπα μπορουν καλλιστα να συζητηθουν σε αλλα φορουμ με κοινωνικο χαρακτηρα η' που ασχολουνται με οτιδηποτε αλλο εκτος απο τα ενυδρεια!!

Υπαρχει καποιος που να παρακολουθησε ολες αυτες τις προσφατες συζητησεις-θεματα και να εγινε καλυτερος χομπυστας(δεν αναφερομαι στο ανθρωπινο κομματι),να εφτιαξε ενα προβλημα που αντιμετοπιζει με το ενυδρειο του η' τα ψαρακια του,καποιος που καταλαβε π.χ καθε ποτε ειναι καλο να κανουμε αλλαγη νερου???

Εγω λεω ΚΑΝΕΝΑΣ!

Αφου δεν εχεις χασει την ορεξη σου φιλε και συμπαθεστατε χρηστο,ασχολησου με το ονειρο σου(που εχω επισημανει με τα κοκκινα γραμματα) το οποιο να εισαι σιγουρος πως θα βοηθησει και θα ενδιαφερει πολυ περισσοτερο κοσμο-χομπυστες...απο αυτα με τα Like,τους αρχαριους κτλ κτλ τα οποια ανοιγονται(δεν εισαι ο μονος) κατα καιρους.

Μπορουμε με τις ωρες και τις απειρες λεξεις να κανουμε κουβεντες φιλολογικου-κοινωνικου-λειτουργικου χαρακτηρα αλλα το φορουμ λεγεται aquazone οχι "for-everything-zone".

Eαν εχουμε καποιο προβλημα με τη λειτουργια ενος φορουμ,καποιους κανονες,προσωπα κτλ κτλ

πρεπει να ενημερωνουμε τα καταλληλα ατομα και με τον καταλληλο τροπο.

Το να ανοιγουμε τετοια θεματα που δεν αφορουν αμεσα στο χομπυ,ειναι αδιαφορα για την πλειοψηφια των μελων ......ειναι και εκτος κανονων ουτως η αλλως!

Ας το τελειωνουμε εδω ρε παιδια....ειναι ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ολοι δοξα τω θεο εχουμε τα ενυδρεια μας(μεγαλα-μικρα...θαλλασινα η' γλυκα....ισως οχι αυτα που θελουμε-ισως ναι)....ας ασχοληθουμε με κατι απο αυτα!!

• Like 2

Μπαχαλάκιας;

:bigemo_harabe_net-64:

Κι δεύτερος μπαχαλάκιας!!

:bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64:

Τελικά..

Εἴμεθα ὅλοι μπαχαλάκηδες!!!

:)

Εἰς τὴν πυράν!

ἡ μωρία εἶναι λίαν εὐδιάκριτος.

ΥΓ Σᾶς ἀγαπᾶμε καὶ ἂς εἶσθε μαζοχιστής!

Δεν θέλω και δεν θα μπω καν στον κόπο να μπλέξω κι εγώ τα μπούτια μου μέσα σε αυτό το θέμα.....

Ρε φίλε όμως είσαι παλικάρι!Έχω γελάσει πολύ λέμε!

αμα ο ανθρωπος προσπαθει να βρισκει κατι σε καθε πραγμα..

ε ναι ολοι αρχαριοι ειμαστε..ισως απλα βλεπωντας ολους τους ''μεγαλους'' πολυ απλα διαισθανεσαι την δικη σου κατασταση ως υποβαθμισμενη

• Like 1

Αρχαριος πιστευω οτι ειναι αυτος που μπανει στο φορουμ με ενα καινουργιο ενυδρειο και δεν ξερει τα βασικα ..Απο κει και περα ολοι μπορουν να προσφερουν κατι ειτε ιδιαιτερα αυτοι που εχουν μεγαλη εμπειρια και γνωσεις .Αυτο που καποιοι γνωριζουν τοσα και ειναι γνωστες εστω και σε μονο ενα θεμα δεν καταλαβεινω γιατι βαζουν αρχαριος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...