Χρήστος 15 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Πρόσφατα έδειξα σε έναν φίλο μου την σελίδα του ΑΖ και μεταξύ αυτόν παρατήρησε και τα like από διάφορα μέλη και το πρώτο που του ήρθε στο μυαλό του είναι δυο πράγματα. 1. Αυτός είναι αγαπητός στο φόρουμ. 2. Για να έχει πολλά like πάει να πει ότι γράφει και πολλά καλά άρθρα ή απαντήσεις που βοηθούν τα μέλη, οπότε και αυτόματα θεωρεί της απαντήσεις του χψ μέλους ποιο αξιόπιστες. Εψαξα λίγο τα like και διαπίστωσα ότι αρκετή πατούν like ακόμη και σε ένα ανέκδοτο ή για ψύλλου πήδημα. θεωρώ τα like περιττά και είναι ίσος για πολλούς παραπλανητικά η σε κάποιους να τους έγινε έμμονη ιδέα να μαζέψουν πολλά like. θα ήθελα να μην υπήρχαν τα like ή να δεν γίνεται τουλάχιστον να μην δίνονται άσκοπα γιατί ο χψ είναι κολλιτάρη η γιατί είπε ένα ανέκδοτο ή ανέβασε μια καλή φωτογραφία. Ορθότερο θα ήταν να περιορίζονταν τα like μόνο στο πρόσωπο σαν συνολική προσφορά στο φόρουμ και όχι για μεμονωμένα ποστ. πάντως για εμένα ιδανικά θα ήταν να εξαφανιστούν. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 κατσε να στα κανω και εγω 58......χεχεχεχε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 15 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Τα Like δεν σημαίνουν και τίποτα όσον αφορά γνώσεις και αξιοπιστία θεμάτων... ο καθένας μπορεί να το βάλει όπου νομίζει, είτε σε ένα ανένδοτο, είτε σε ένα ουσιαστικό ποστ. Άλλωστε εδώ δεν λειτουργούμε με την λογική του Facebook !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 15 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Like στον Δημοσθένη για το πολυτονικό !!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #5 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 τότε βάλτε και κανένα δισλικε για να κάνω απόσβεση των λικε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #6 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 κατσε να στα κανω και εγω 58......χεχεχεχε Ψεύτη ακόμη 57 έχω 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 (edited) 59 ο Χρηστος! Μεχρι να με φτασετε εχετε πολλα καρβελια ακομα! Έγινε επεξεργασία 15 Δεκεμβρίου 2013 - rastafarian 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #8 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 ωραία το κόλπο έπιασε για να μαζέψω πουλά like 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Κύριοι, μὴν ἀμελῆτε τὴν περιοδικὴν ἀπομάκρυνσιν ἐκ τοῦ ὑπολογιστοῦ. Συμφωνω απολυτα δημοσθενη μου!!! Ακρως απαραιτητο! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 15 Δεκεμβρίου 2013 #10 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Τα like ειναι ασθενεια απ το facebook........ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 15 Δεκεμβρίου 2013 #11 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Βαριέμαι να κάνω like αλλά σήμερα θα κάνω σε όλους και στα πάντα και θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Δεκεμβρίου 2013 #12 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 αι λαικντ δατ ποστ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Δεκεμβρίου 2013 #13 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 ασχετα αν χρειαζονται η οχι,σε μενα δεν δουλευει το κολπο. το εχω ξαναπει στο αναλογο θεμα αλλα δεν διορθωθηκε και τιποτα....... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Δεκεμβρίου 2013 #14 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 ασχετα αν χρειαζονται η οχι,σε μενα δεν δουλευει το κολπο. το εχω ξαναπει στο αναλογο θεμα αλλα δεν διορθωθηκε και τιποτα....... Έχετε φτάσει μέγιστο όριο θετικών ψήφων για σήμερα.... φαντασου στρατο και δεν εχω δωσει ουτε ενα......χεχε..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Δεκεμβρίου 2013 #15 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Έχετε φτάσει μέγιστο όριο θετικών ψήφων για σήμερα.... φαντασου στρατο και δεν εχω δωσει ουτε ενα......χεχε..... ετσι Κωστα και σε μενα.το ανεφερα καποια στιγμη αλλα πηρα κουκουρουκου αιτιολογια,και δεν διορθωθηκε τιποτα...... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Δεκεμβρίου 2013 #16 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 (edited) ετσι Κωστα και σε μενα.το ανεφερα καποια στιγμη αλλα πηρα κουκουρουκου αιτιολογια,και δεν διορθωθηκε τιποτα...... εμας μας εχει φτυσει το ''συστημα'' στρατε..χεχεχε....δεινοσαυροι εκτος εποχης φιλε... Έγινε επεξεργασία 15 Δεκεμβρίου 2013 - klaz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #17 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 πρώτη φορά στην ζωή πήγα να κάνω like από περιέργεια και μου έβγαλε αυτό. Κώστα είμαι και εγώ ένας από τους φτυσμένους του συστήματος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 15 Δεκεμβρίου 2013 #18 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Like στον Δημοσθένη για το πολυτονικό !!!! εγώ ακούω πάντα τους γενικούς!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Δεκεμβρίου 2013 #19 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Σας εριξα μερικα εγω που μπορω ακομα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Δεκεμβρίου 2013 #20 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 ετσι Κωστα και σε μενα.το ανεφερα καποια στιγμη αλλα πηρα κουκουρουκου αιτιολογια,και δεν διορθωθηκε τιποτα...... εμας μας εχει φτυσει το ''συστημα'' στρατε..χεχεχε....δεινοσαυροι εκτος εποχης φιλε... πρώτη φορά στην ζωή πήγα να κάνω like από περιέργεια και μου έβγαλε αυτό. Κώστα είμαι και εγώ ένας από τους φτυσμένους του συστήματος Untitled-1.jpg πολυ ροχαλα λεμε... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 15 Δεκεμβρίου 2013 #21 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Πρώτη φορά το βλέπω το συγκεκριμένο κουμπάκι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Δεκεμβρίου 2013 #22 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Εμένα το σύστημα δεν με έχει φτύσει ακόμα....μπορώ και κάνω όσο θέλω! Έγινε επεξεργασία 15 Δεκεμβρίου 2013 - kostaskappa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Δεκεμβρίου 2013 #23 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα το σύστημα δεν με έχει φτύσει ακόμα....μπορώ και κάνω όσο θέλω! Θα ερθει η ωρα σου.Ειναι νωρις ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος