rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2014 #26 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Ομορφο το ενυδρειο σου. Μονο το ph και οι σκληροτητες του νερου σου ειναι πολυ υψηλες για τα ψαρια που εχεις τα οποια θελουν μαλακο νερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 8 Φεβρουαρίου 2014 #27 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ καλύτερα έτσι, το μόνο που με προβληματίζει είναι το ph σου. Τα ψάρια σου θέλουν πιο μαλακό νερό, μπορεί να μην έχεις πρόβλημα τώρα αλλά στο μέλλον θα σου το βγάλουν ..... εδώ τα δικά μου τα έχω με 7,2ph και πάλι προβληματίζομαι.....σκέψου ότι το σωστό είναι 6,5ph και εσύ είσαι 8ph! Το μόνο μπλέξιμο που έχεις με την ΑΟ είναι το κόστος αγοράς της! (εγώ ακόμα δεν κατάφερα να πάρω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Φεβρουαρίου 2014 #28 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 O κηπουρός του Mega.... Ωραία εξέλιξη!!!!!Παρατηρήσεις: 1) Βγάλε την πέτρα, 2) Η πέτρα πρέπει να βγει 3) Θα ήταν καλύτερα αν έβγαζες την πέτρα 4) Διώξε την γκουμούτσα και βάλε ξυλόπετρες 5) Τα φυτά στα δεξιά φύτεψε τα με αντίθετη σειρά και τέρμα πίσω μπροστά από το φίλτρο. Θα σε πνίξουν εκεί που τα έχεις ενώ όπως σου γράφω θα καλύψουν και το φίλτρο και θα φαίνονται με προοπτική όσο μεγαλώνουν. Τώρα που μπήκες λίγο στα πράγματα, ίσως είναι καιρός να φτιάξουμε λίγο το νεράκι μας.... Συμφωνείς; Αλλιώς μπορείς να αλλάξεις σύνθεση με ζωοτόκα, να δούνε τα πιτσιρίκια γέννες και να γουστάρουν και πιο "νορμάλ" corydoras. Υ.Γ Την πέτρα μη την πετάξεις, φτιάξε κανένα μαντρότοιχο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2014 #29 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Να προσθεσω και εγω κατι που ξεχασε ο Φωτης.Βγαλε την πετρα! Αν δεν εχεις ξυλοπετρες μια αλλη ωραια λυση ειναι η λαβα και για σενα η κοκκινη,γιατι αν βαλεις μαυρη δεν θα φαινετε λογο της μαυρης αμμου. Στην λαβα μπορεις να δεσεις και κανενα φυτακι,ενω στις ξυλοπετρες θα ειναι δυσκολο να πιασει γιατι δεν εχουν πορους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag12 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #30 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές... το νερό είναι έτσι από το δίκτυο μετρημένο κατευθείαν από την βρύση ( Πρέβεζα ). Όταν αλλάξω σύνθεση αργότερα θα πάω μάλλον σε Guppies που είναι το νερό τους... λέτε για αυτό να έχω θέμα με ένα Corydoras Sterbai; έχω ανοίξει ένα θέμα στις ασθένειες αν μπορείτε να βοηθήσετε γιατι ο μαστροφώτης σήκωσε τα χέρια ψιλά... @ FotisGT Μάστορα η πέτρα θα βγεί όταν θα αλλαχθεί και η σύνθεση. Αφού σου είπα την ξυλόπετρα την έχω στην αποθήκη. Θα την φτιάξουμε μαζί με τα φυτά όταν θα έρθεις το καλοκαίρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Φεβρουαρίου 2014 #31 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Να προσθεσω και εγω κατι που ξεχασε ο Φωτης.Βγαλε την πετρα! Έχεις δίκιο, το ξέχασα.... Αν δεν εχεις ξυλοπετρες μια αλλη ωραια λυση ειναι η λαβα και για σενα η κοκκινη,γιατι αν βαλεις μαυρη δεν θα φαινετε λογο της μαυρης αμμου. Ούτε οι κόκκινες πιστεύω οτι θα δείξουν αλλά είναι μια καλή λύση. Μόνο μην τριφτούν πάνω οι καρδινάλιοι... Έχουν που έχουν τα θέματα τους, κάθε Τετάρτη θα θέλουν θεραπεία... Στην λαβα μπορεις να δεσεις και κανενα φυτακι,ενω στις ξυλοπετρες θα ειναι δυσκολο να πιασει γιατι δεν εχουν πορους. Υπάρχουν και τρυπάνια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2014 #32 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Φωτη οι ξυλοπετρες ειναι ατιμο πραγμα φιλε,ουτε σπανε ουτε τρυπανε ευκολα.Πιθανον οταν θα πας να τις τρυπισεις να φευγουν κομματια και να σπαει.Γενικα ειναι αρκετα σκληρες πετρες,στο λεω γιατι τις χρησιμοποιω και μου βγηκε η Παναγια για να σπασω μερικα κομματια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag12 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #33 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι είναι. Εμένα ήρθε η ξυλόπετρα παραγγελία 40 κιλά σε ένα κομμάτι και δεν έσπαγε με τίποτα. Την πήγα σε φίλο μαρμαρά θα μου την τεμαχίσει. Άσχετο το ότι την έχω ακόμα στην αποθήκη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Φεβρουαρίου 2014 #34 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2014 #35 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Εγω καταφερα να την σπασω με μεγαλη δυσκολια και μεχρι να πετυχω τα κομματια που ηθελα ειχα σπασει τα χερια μου. Το κολπο ειναι να την χτυπας οπως πανε τα 'νερα' της,αν την χτυπας κοντρα στα νερα δεν σπαει με τιποτα. Δηλαδη πρεπει να πας με τα νερα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 8 Φεβρουαρίου 2014 #36 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία. +1 Α! και μια και δεν στο είπε κανένας .....βγάλε την πέτρα Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2014 - symvoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 15 Φεβρουαρίου 2014 #37 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου και τα λέμον κουκλιά να τα χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Φεβρουαρίου 2014 #38 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Εμένα γιατί δε με χαλάει η πέτρα; Είναι ασβεστολιθική και του ανεβάζει τις σκληρότητες, γι'αυτό τον ζαλίσατε τον άνθρωπο να την βγάλει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 15 Φεβρουαρίου 2014 #39 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ ομορφο φιλος .να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag12 17 Φεβρουαρίου 2014 Author #40 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. προχωράμε ακάθεκτοι τώρα που θα μπει και το CO2... Πέστα βρε kalliroi και είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι μόνο σε εμένα αρέσει αυτή η πέτρα. Δεν μου ανεβάζει σκληρότητες έτσι είναι το νερό από το δίκτυο ( με έχει χώσει αυτός της επικεφαλίδας να βαράω μετρήσεις συνέχεια. ) Άσε που την λατρεύουν και τα "κορίτσια" μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Φεβρουαρίου 2014 #41 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Γαρίδες οικοδόμους δεν έχω ξαναδεί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag12 17 Φεβρουαρίου 2014 Author #42 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 είναι καινούργια ποικιλία, ειδική παραγγελία για να σε κάνω περήφανο για εμένα. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος