ScarFace 14 Δεκεμβρίου 2013 Author #26 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 XO XO XOOOOOO .....άλλωστε υπάρχει και ο Άγιος Βασίλης του ΑΖ, η αποθήκη του δηλαδή !!!Διαλέξτε ότι έχει απομείνει από εδώ. Όλο και κάτι χρήσιμο θα βρεθεί. Δυστυχώς όμως ο Άγιος Βασίλης αδυνατεί να κάνει delivery, οπότε θα πρέπει να έχετε κάποιο γνωστό στη Θεσσαλονίκη να το παραλάβει και να σας στο στείλει. Μπράβο Αιολε!! Πολύ καλη κινηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 14 Δεκεμβρίου 2013 #27 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 τι εχει απομεινει; εεχω γνωστους Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 14 Δεκεμβρίου 2013 #28 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 χμμμ αγιε βασιλη θελω ενα καλο μικρο σχετικα φιλτρο για την χελωνιτσα μου γιατι το παρων ειναι σε χαλια κατασταση .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #29 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Άλλος να στείλει γράμμα στον ΑΖγιο Βασίλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 19 Δεκεμβρίου 2013 #30 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Άγιε Βασίλη παρέλαβα!!!!! Ευχαριστώ πολύ....είναι σαν καινούργιο!!!!! γιούπιιιιιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Δεκεμβρίου 2013 #31 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Βλέπω ότι οι ευχές πιάνουν ε;....Άγιε Βασίλη, θέλω αυτο το πράγμα που πήγες στον symvoulos, να του το πάρεις πισω και να το φέρεις σε μένα! .........χαχαχαχαχαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 19 Δεκεμβρίου 2013 #32 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Εχω 2 αεραντλιες μικρουλες και 2 κοματια ξυλο magrove(και για υφαλμυρο) κερατοφυλλο, 2 ανουμπιες δικης παραγωγης.... Ψαχνω νεκρο βραχο(10-12 κιλα), σκιμμερ(θα στο φαω μιστερ ζου:-Ρ) Πω πωωω....ολα τα ακριβα και βαρια θελω εγω :-( θα τον πιασει καμια κιλη τον Αγιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 19 Δεκεμβρίου 2013 Author #33 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Άγιε Βασίλη παρέλαβα!!!!! Ευχαριστώ πολύ....είναι σαν καινούργιο!!!!! γιούπιιιιιιιι Σχεδόν αχρησιμοποίητο ηταν!! Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 19 Δεκεμβρίου 2013 Author #34 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Βλέπω ότι οι ευχές πιάνουν ε;....Άγιε Βασίλη, θέλω αυτο το πράγμα που πήγες στον symvoulos, να του το πάρεις πισω και να το φέρεις σε μένα! .........χαχαχαχαχαχαχαχα! Χαχαχαχα ρε συ ζητα και εσυ κατι απο τον Αγιο Βασιλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 19 Δεκεμβρίου 2013 #35 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Βλέπω ότι οι ευχές πιάνουν ε;....Άγιε Βασίλη, θέλω αυτο το πράγμα που πήγες στον symvoulos, να του το πάρεις πισω και να το φέρεις σε μένα! .........χαχαχαχαχαχαχαχα! γρρρρρρρρ χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 19 Δεκεμβρίου 2013 #36 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Βλέπω ότι οι ευχές πιάνουν ε;....Άγιε Βασίλη, θέλω αυτο το πράγμα που πήγες στον symvoulos, να του το πάρεις πισω και να το φέρεις σε μένα! .........χαχαχαχαχαχαχαχα! άντε βρε σου βρήκα και εσένα να μην κλαις http://www.aquazone.gr/forums/topic/91022-aaeio-aaoeeco/#entry880453 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Δεκεμβρίου 2013 #37 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Εγω εχω 1 αεραντλια οποιος θελει Εγω ΑΖγιο Βασιλη θα ηθελα λιγο νεκρο βραχο και καμια anubias Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 19 Δεκεμβρίου 2013 #38 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Εγω εχω 1 αεραντλια οποιος θελει Εγω ΑΖγιο Βασιλη θα ηθελα λιγο νεκρο βραχο και καμια anubias Ο ΑΖΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Να και η απόδιξη..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Δεκεμβρίου 2013 #39 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 εμενα ο αγιος βασιλης πρεπει να επεσε απο το ελκηθρο, γιατι τα πράγματα ολίγον έχουν αργήσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος