Jump to content

Ερωτηση Για Στρωσιμο Ενυδρειου

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια εχω ενα ενυδρειο 100λ κ τρεχει τωρα περιπου κανενα χρονο.Ειμαι στα σκαρια να στησω αλλο ενα 100λ..Το στρωσιμο πως 8α το κανω στο δευτερο?θα παρω το νερο τις αλλαγης του πρωτου ενα 30% δηλαδη κ το υπολιπο τα συμπληρωνω απο βρηση?τ

Όχι. :)

Θα πάρεις λίγο βιολογικό υλικό από το παλιό, θα το βάλεις στο νέο φίλτρο , θα βάλεις ψαράκια και θα ταΐζεις με φειδώ τις πρώτες εβδομάδες. :)

Και μην ξεχάσεις την προετοιμασία του νερού της βρύσης με αντιχλώριο για να μην καταστρέψεις την βιολογία σου!

Εδώ μπορείς να δεις ένα άρθρο που μιλάει για τον τρόπο στρωσίματος που προτείνει ο dpap, δηλαδή με μπόλιασμα. :)

Στο πρωτο ενυδρειο εχω φλουβαλ 206..στο δευτερο 8α βαλω μεχρι να μπορω να παρω ενα καινουριο φιλτρο το παλιο ενα εχειμ με σφουγαρι δεν εχει βιολογικο υλικο..σε αυτην την περιπτοση τι κανω?υπαρχει κατι?

Όπως σου είπε και ο dpap παραπάνω, θα πάρεις ένα μέρος από το βιολογικό υλικό του ήδη στρωμένου ενυδρείου και θα το βάλεις στο νέο. Έπειτα θα συμπληρώσεις και στα δύο φίλτρα, παλιό και νέο, με καινούριο βιολογικό υλικό. Δες και το άρθρο στο link που σου έδωσα πιο πάνω, τα εξηγεί αναλυτικά. ;)

Το παλιο φιλτρο που θα βαλω στο καινουργιο ενυδρειο ειναι με σφουγκαρι...δεν εχει βιολογικο υλικο μεσα!πως γινεται σε αυτην την περιπτοση?το αρθρο το διαβασα...ανταλαζω την απαντηση με συνταγη ειμαι ζαχαροπλαστης!!χαχαχαχα

Το παλιο φιλτρο που θα βαλω στο καινουργιο ενυδρειο ειναι με σφουγκαρι...δεν εχει βιολογικο υλικο μεσα!πως γινεται σε αυτην την περιπτοση?το αρθρο το διαβασα...ανταλαζω την απαντηση με συνταγη ειμαι ζαχαροπλαστης!!χαχαχαχα

Θα πάρεις καινούριο βιολογικό υλικό και λίγο από το παλιό και θα τα βάλεις στο eheim.

Στο πρωτο ενυδρειο εχω φλουβαλ 206..στο δευτερο 8α βαλω μεχρι να μπορω να παρω ενα καινουριο φιλτρο το παλιο ενα εχειμ με σφουγαρι δεν εχει βιολογικο υλικο..σε αυτην την περιπτοση τι κανω?υπαρχει κατι?

αν δεν χωράει κόψε στην μέση το σφουγγάρι

Aυτή είναι η απάντηση που ψάχνεις. . .

Όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά . . .

Ρίξε και ματιά στο παραπάνω άρθρο μπολιάσματος. . .

Το κέρδισα το γλυκάκι μου ??? :P

αν δεν χωράει κόψε στην μέση το σφουγγάρι

Τωρα καταλαβα!!Θα το χωρεσω!Συνταγη ειπα,για γλυκακι μαλλον ειμαστε μακρυα! :bigemo_harabe_net-74:

στείλε μία με μελομακάρονα να φτιάξω στη σύζυγο για να την γλυκάνω πρώτα και να της πω μετά για το βαλιτσάκι με τα tests!!! χαχαχα

• Like 1

Απ οτι βλεπω ολοι εχουμε το ιδια προβλημα με τις γυναικες μας!χαχαχα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...