Husky_Jim 12 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Τί άλλη βλακεία θα κάνουν οι γιαπωνέζοι ήθελα νά 'ξερα.... κρίμα για τους ζωντανούς οργανισμούς.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Έχει ολόκληρο κανάλι νομίζω που έχει διάφορες μάχες ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως εγώ έβαλα Unlike στο βίντεο... είναι άρρωστοι αυτοί οι άνθρωποι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 13 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως εγώ έβαλα Unlike στο βίντεο... είναι άρρωστοι αυτοί οι άνθρωποι βάζω και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 13 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πάνε καλά... Ούτε αυτοί που βάζουν τα ζωντανά να παλεύουν ούτε και αυτοί που τα βλέπουν... Αν πάτωναν από ακροαματικότητα θα σταμάταγαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 13 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Για ποιους ακριβώς συζητάτε, γι' αυτούς που στα πλαίσια ενός εθίμου-παράδοσης, μια μέρα κάθε χρόνο σφαγιάζουν χιλιάδες δελφίνια; Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2013 - Safarpn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 13 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Για ποιους ακριβώς συζητάτε, γι' αυτούς που στα πλαίσια ενός εθίμου-παράδοσης, μια μέρα κάθε χρόνο σφαγιάζουν χιλιάδες δελφίνια; mod edit Λόγω της σκληρότητας του το βίντεο αφαιρέθηκε ... Λίγο πολύ όλοι μπορούμε να φανταστούμε το τι εικόνες θα περιλαμβάνει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 14 Δεκεμβρίου 2013 #8 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Εχει ξεφυγει ο κοσμος...ντροπη τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 14 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 mod edit Λόγω της σκληρότητας του το βίντεο αφαιρέθηκε ... Λίγο πολύ όλοι μπορούμε να φανταστούμε το τι εικόνες θα περιλαμβάνει οκ έχεις δίκιο .... απλά μερικές φορές η σκληρότητα μας επαναφέρει, κάτι που εδώ μέσα δεν είναι απαραίτητο, μιας και οι περισσότεροι είμαστε κατά αυτών των πραγμάτων.....άλλωστε, ανάμεσα μας υπάρχουν και παιδιά....και πάλι συγγνώμη και θα είμαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος