ssgiannis 12 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα ,σημερα λοπον ειπα να καθαρισω τα τζαμια του ενυδρειου .αφου εγεινε αυτο θέησα να καθαρισω το καλυμα για τα φωτα.αφου το ξεβειδωσα κτλπ σκεφτηκα οτι ειναι ευκαιρια να ψαχτω για φωτα .αυτο εχω τωρα Το μονο που λεει πανω ειναι pl-13w Η πανω λαμπα ειναι μπλε η κατω ασπρη και ειναι ενωμενες Μετα θυμηθηκα οτι οι μπλε χρησιμοποιουνται στα θαλασσινα ισχυει ? Λοποιν αναρωτιεμαι αν ειναι οκ οι λαμπες μου δεδομενου οτι εχω διαφορα φυτα μετριων εως χαμηλων απαιτησεων .αν δεν ειναι τι πρεπει να αγορασω κτλπ ? Και η δαυτερη απορια μου ειναι ποιες ταμπλετες λιπασματος προτεινετε ? Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 12 Δεκεμβρίου 2013 Author #2 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Συγνωμη για τα ορθογραφικα ειμαι απο κινητη συσκευη και ... Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια. Η μπλε λαμπα δεν κανει για γλυκο νερο αλλα για θαλασσινο. Παρε μια λαμπα με 6500Κ Τι φυτα εχεις τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 12 Δεκεμβρίου 2013 Author #4 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 http://lampini.gr/pl-g24d3-26w-2pin-gr.html κατι σαν αυτη ? Λοιπον απο φυτα εχω κερατοφυλλο Lobelia cardinalis και αυτα http://www.aquazone.gr/forums/topic/90468-oe-oeooa-aaeiae/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouklas 12 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα! η λαμπα που εχεις δεν κανει για φυτεμενο. για το φωτιστικο που ηδη εχεις η καλυτερη πιστευω επιλογη ειναι η arcadia tropical που βγαινει σε PL. Αυτη τη βρισκεις λιγο δυσκολα.. μπορεις ομως να βαλεις μια απλη PL daylight που την βρισκεις παντου. αμα σκεφτεσαι να αλλαξεις τον φωτισμο βαλε grolux ή καποια αλλη fluora πληρους φασματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Ναι μια χαρα ειναι αυτη η λαμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 12 Δεκεμβρίου 2013 Author #7 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Ωραια θα παω αυριο αν παρω . Απο ταμπλετες λετε να χρειαστω ? εχω diy co2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Δεκεμβρίου 2013 #8 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Μπορει να χρειαστεις ταμπλετες αν δεν εχεις υποστρωμα. Τη διαχυση του diy co2 πως την κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 12 Δεκεμβρίου 2013 Author #9 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Με μια αεροπετρα . Δουλευει τελεια μεχρι στιγμης και το σπαει καλα .θα ανεβασω φοτο οταν μπορεσω .υποστρωμα δεν εχω ποιες ταμπλετες προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Δεκεμβρίου 2013 #10 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Δυστοιχος αυτη η μεθοδος ειναι η πιο χαλια για διαχυση,δεν κανει δουλεια και δεν κραταει και πολυ.Να ξερεις οτι ισως εχεις προβλημα τωρα το χειμωνα με το μειγμα,αν πεσει η θερμοκρασια κατω απο 21-22 θα σταματησει το μειγμα.Εγω στη θεση σου θα σταματουσα το diy και θα εριχνα excel. Ταμπλετες οποιες θες,ολες κανουν δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 12 Δεκεμβρίου 2013 Author #11 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Επισης για να μην ανοιγω καινουργιο ποστ πως σας φαινεται αυτο ? http://www.ebay.co.uk/itm/291025542764?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Δεν περιλαμβανει gh /kh ! Θα τα χρειαστω μελλοντικα ? το νανο ειναι στρωμενο λειτουργει δυο χρονια αλλα εχω σκοπο να σστησω και ενα μεγαλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Δεκεμβρίου 2013 #12 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Το συγκεκριμενο μαλλον δεν το στελνει Ελλαδα ο πωλητης. Καλο φαινεται ομως.Αναλογα τα ψαρια που θα εχεις μπορει να χρειαστεις και τα υπολοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 12 Δεκεμβρίου 2013 Author #13 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Δυστοιχος αυτη η μεθοδος ειναι η πιο χαλια για διαχυση,δεν κανει δουλεια και δεν κραταει και πολυ.Να ξερεις οτι ισως εχεις προβλημα τωρα το χειμωνα με το μειγμα,αν πεσει η θερμοκρασια κατω απο 21-22 θα σταματησει το μειγμα.Εγω στη θεση σου θα σταματουσα το diy και θα εριχνα excel. Ταμπλετες οποιες θες,ολες κανουν δουλεια. Δεν ξερω γτ αλλα η συγκεκριμενη αεροπετρα ειναι η μονη απο τις 5 που δοκιμασα που δουλευει.για την θερμοκρασια το ειχα διαβασει στην αρχη αλλα εχω κανει την εξης πατεντα: πηρα ενα κουτι παπουτσιων απο χοντρο χαρτονι εκανα δυο τρυπες για τα καπακιακαι ολο το συστημα ειναι μεσα.καθε πρωι βαζω μεσα μια θερμοφορα η οποια κραταει σταθερη την θερμοκρασια.θα ανεβασω φοτογραφιες αυριο.επισης η χρηση μαγειρικης σοδας κανει το μιγμα πολυ πιο δυνατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 12 Δεκεμβρίου 2013 Author #14 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Το συγκεκριμενο μαλλον δεν το στελνει Ελλαδα ο πωλητης.Του εχω στειλει μυνημα ειτε να μου το στειλει ελλαδα ειτε να το στειλει σε ενα συγγενη μου στην αγγλΙα και να μου το στειλει αυτος με τη σειρα του Καλο φαινεται ομως.Αναλογα τα ψαρια που θα εχεις μπορει να χρειαστεις και τα υπολοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Δεκεμβρίου 2013 #15 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Εγω στα λεω αυτα γιατι εχω δοκιμασει ολους τους τροπους διαχυσης του diy και η αεροπετρα δεν κανει δουλεια.Η αεροπετρα θελει πιεση για να βγαλει και οταν το diy εξασθενει δεν βγαζει τιποτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 12 Δεκεμβρίου 2013 Author #16 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 http://e-damianakis.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=971 Λοιπον θα παρω αυτη τελικα . Ρασταφαριαν αυτο που λες ισχυει για την πιεση .καθε 7-10 μερες αλλαζω μειγμα.για το excel δε το ειχα σκεφτει διοτι ειχα διαβασει καποια αρθρα εδω και μου φανηκε απαγορευτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Δεκεμβρίου 2013 #17 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Απαγορευτικο γιατι? Να ξερεις οτι με το diy δεν εχεις σταθερη ροη,με αποτελεσμα τα σκαμπανευασματα και τις αλγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 12 Δεκεμβρίου 2013 Author #18 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Καπου ειχα διαβασει οτι καει καποια φυτα και οτι αρρωσταινει τα ψαρια ??γενικα διαβαζοντας εδω μου φανηκε οτι η χρηση του δεν ειχε αποτελεσμα . Δεν πειραζει ζουμε να μαθαινουμε .η λαμπα οκ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Δεκεμβρίου 2013 #19 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Τα φυτα που χαλανε με τη χρηση excel ειναι η vallisneria,το κερατοφυλλο και η egeria densa. Τα ψαρια δεν παθαινουν κατι απο το excel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 12 Δεκεμβρίου 2013 Author #20 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Κερατοφυλλο εχω ομως και ειναι κυριο φυτο γτ ειναι γεννηστρα για γκαπι :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος