meteoman_79 16 Μαρτίου 2014 Author #26 Share 16 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα.... Με τι συχνότητα αλλάζω τα καλτσάκια τύρφης στο βαρέλι προετοιμασίας? Έχω δύο καλτσάκια των 50 gr... Την πρώτη φορά που τα έβαλα μέτρησα pH σε δύο ημέρες και είχε πέσει στο 6.8.... Τη δεύτερη φορά που μέτρησα πάλι μετά από 2 ημέρες μέτρησα pH 7.6.... Μετά από 4 ημέρες πάλι 7.6!!!! Είναι δυνατόν να αλλάζα σε κάθε αλλαγή και καλτσάκια? Δεν νομίζω να είναι σωστό.... Τι συμβουλεύετε?? Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Μαρτίου 2014 #27 Share 16 Μαρτίου 2014 Εγω τα αλλαζα μετα απο 2-3 αλλαγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteoman_79 16 Μαρτίου 2014 Author #28 Share 16 Μαρτίου 2014 Εγω τα αλλαζα μετα απο 2-3 αλλαγες. Και τα 2 ???? ή εναλλάξ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Μαρτίου 2014 #29 Share 16 Μαρτίου 2014 Εγω ενα ειχα στο φιλτρο που ηταν στο βαρελι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Μαρτίου 2014 #30 Share 16 Μαρτίου 2014 Εγώ δεν βάζω σε καλτσάκια την τύρφη αλλά χύμα στο φίλτρο γιατί κολλάνε οι κόκκοι στο ύφασμα και κάνω δέκα χρόνια να τους βγάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος