araXne 10 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Σας διαβάζω πότε-πότε, συνήθως όταν συναντάω κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν έχω γράψει ποτέ. Ξεκίνησα με ένα 30Λ ενυδρείο και κάτι moors, τα οποία αναβαθμίστηκαν σε 100Λ (στη φωτό φαίνονται). Αυτά τα black moors τα έχω 3 χρόνια τώρα! Βάζω αυτή τη φωτο που ποζάρουν όλα στο φακό (πριν κανα μήνα)....τώρα έχω προσθέσει κάτι φυτάκια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Aν θές μπορείς να μας κάνεις και μια παρουσίαση με αυτήν την φόρμα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50683 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλώς ήρθες στην παρέα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλώς ήρθες! (και επίσημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλώς ήρθες. Μου αρέσει πολύ το ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
araXne 10 Δεκεμβρίου 2013 Author #6 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Γενική κατηγορία ενυδρείου Κρύου νερού Γενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 80x30x45Συνολικά Λίτρα: 100ΟργανισμοίΦυτά: 2 anubias, 1 microsorum pteropus, 2 Syngonium podophillum Ψάρια: 3 black moors & 2 fancy goldfish πορτοκαλί/μαυρα Άλλα είδη: 1 plecoΔιακοσμητικά υλικάΠέτρες: μερικά λευκά βότσαλαΞύλα: ένα μεγάλο Άλλα διακοσμητικά : φυσικά φυτά & 2 πλαστικά να κρύβω τα φίλτρα/σωλήνεςΥπόστρωμα: δεν θυμάμαι τι είναι Βυθός: μαύρο χαλίκιΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: eheim 150Θέρμανση/ Ψύξη: eheim heaterΛίπανση: sera λίπασμαΔιατροφή: tetra goldfish sticks, και διάφορα flakes κατα καιρούς. ο pleco τρώει τα 'κουλούρια΄ του.Παράμετροιμένει να τα τεστάρω με τα τεστ που λέγαμε..Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Μέση Θερμοκρασία (°C): 21CΣυντήρησηΑλλαγές νερού: κάθε εβδομάδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: αντιχλώριο tetraΆλλες ρουτίνες συντήρησης: sera υγρό λίπασμα κάθε εβδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 araXne, μπορείς να κάνεις την παρουσίαση του ενυδρείου σου ανοίγοντας νέο θέμα, π.χ. στο "Ενυδρεία μελών", γιατί εδώ που είναι το καλωσόρισμα το θέμα κλειδώνει μετά από μερικές ημέρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasakvarist 10 Δεκεμβρίου 2013 #8 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλως ηρθες! Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και πολυ σταθερο το χερι σου! Πολυ καλη φωτογραφια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 10 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 10 Δεκεμβρίου 2013 #10 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλώς ήρθες στην παρέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 10 Δεκεμβρίου 2013 #11 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλώς ήρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Δεκεμβρίου 2013 #12 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Βγάλε τα πλαστικά φυτά το συντομότερο......ποιος τον ακούει τον Θοδωρή! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 10 Δεκεμβρίου 2013 #13 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Σας διαβάζω πότε-πότε, συνήθως όταν συναντάω κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν έχω γράψει ποτέ. Ξεκίνησα με ένα 30Λ ενυδρείο και κάτι moors, τα οποία αναβαθμίστηκαν σε 100Λ (στη φωτό φαίνονται). Αυτά τα black moors τα έχω 3 χρόνια τώρα! Βάζω αυτή τη φωτο που ποζάρουν όλα στο φακό (πριν κανα μήνα)....τώρα έχω προσθέσει κάτι φυτάκια Βγάλε τα πλαστικά φυτά το συντομότερο......ποιος τον ακούει τον Θοδωρή! Δεν πρόσεξες Πανο τη έγραψε ο φίλος, θα σε μαλώσω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 10 Δεκεμβρίου 2013 #14 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πρόσεξες Πανο τη έγραψε ο φίλος, θα σε μαλώσω!! Δεν πρόσεξες Δημήτρη τι γράφει ή φίλη μας κάτω από το avatar της και θα σε μαλώσει Καλως ήρθες στην παρέα μας araXne :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 10 Δεκεμβρίου 2013 #15 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 10 Δεκεμβρίου 2013 #16 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πρόσεξες Δημήτρη τι γράφει ή φίλη μας κάτω από το avatar της και θα σε μαλώσει Καλως ήρθες στην παρέα μας araXne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Δεκεμβρίου 2013 #17 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Πολλα μαλώματα πέσανε και τώρα ειναι η σειρά μου....Δημήτρη αναφέρει στην παρουσίαση παραπάνω ότι έχει 2 πλαστικά φυτα για να κρύβει φιλτρο και σωλήνες, σε αυτα αναφέρομαι....κάτσε να το πω τώρα στο Θοδωρή να δεις το έχει να γίνει, θα αρχίσει πάλι να φωνάζει "όχι πλαστικα σε θάλασσες, ακτές και ενυδρεια" και αλλα τέτοια επιστημονικά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 10 Δεκεμβρίου 2013 #18 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλώς ήρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 10 Δεκεμβρίου 2013 #19 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 11 Δεκεμβρίου 2013 #20 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Βγάλε τα πλαστικά φυτά το συντομότερο......ποιος τον ακούει τον Θοδωρή! Δεν πρόσεξες Πανο τη έγραψε ο φίλος, θα σε μαλώσω!! Δεν πρόσεξες Δημήτρη τι γράφει ή φίλη μας κάτω από το avatar της και θα σε μαλώσει Καλως ήρθες στην παρέα μας araXne :D Πολλα μαλώματα πέσανε και τώρα ειναι η σειρά μου....Δημήτρη αναφέρει στην παρουσίαση παραπάνω ότι έχει 2 πλαστικά φυτα για να κρύβει φιλτρο και σωλήνες, σε αυτα αναφέρομαι....κάτσε να το πω τώρα στο Θοδωρή να δεις το έχει να γίνει, θα αρχίσει πάλι να φωνάζει "όχι πλαστικα σε θάλασσες, ακτές και ενυδρεια" και αλλα τέτοια επιστημονικά! xaxaxaxaxaxa ε είστε απίστευτοι!! τα χειρότερα θα λέει για 'μας η κοπέλα!.. Καλωσόρισες στην ενυδρειακή μας παρέα! Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2013 - nospanos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 11 Δεκεμβρίου 2013 #21 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Δεκεμβρίου 2013 #22 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Καλως ηρθες στο φορουμ μας και καλη διαμονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Δεκεμβρίου 2013 #23 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Δεκεμβρίου 2013 #24 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 xaxaxaxaxaxa ε είστε απίστευτοι!! τα χειρότερα θα λέει για 'μας η κοπέλα!.. Καλωσόρισες στην ενυδρειακή μας παρέα! Είμαστε διαθέσιμοι να την πείσουμε πάντως πως είμαστε και γ..ώ τα παιδιά όλοι http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=90852&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 11 Δεκεμβρίου 2013 #25 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Είμαστε διαθέσιμοι να την πείσουμε πάντως πως είμαστε και γ..ώ τα παιδιά όλοι http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=90852&hl= Δεν αμφιβάλλω ...απλά εγώ έχω κανονήσει να παρευρεθώ σε άλλη συνάντηση εκείνη τη μέρα Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts