vasilis7 28 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 28 Φεβρουαρίου 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΝΑΙ 120 ΛΙΤΡΑ ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΣΒΕΤΟΛΙΘΗΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 28 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 28 Φεβρουαρίου 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΝΑΙ 120 ΛΙΤΡΑ ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΣΒΕΤΟΛΙΘΗΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Καλησπερα φιλε μου. ριξε μια ματια σ'αυτο το post http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=6453&st=0 επισης διαβασε και τα υπολοιπα θεματα στην αναλογη κατηγορια και εδω ειμαστε για ερωτησεις. και αν ειναι δυνατον γραφε με μικρους χαρακτηρες που διαβαζονται ευκολοτερα απο ολους!! καλως ηρθες λοιπον!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 28 Φεβρουαρίου 2007 #3 Share 28 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα φιλε μου. ριξε μια ματια σ'αυτο το post http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=6453&st=0 επισης διαβασε και τα υπολοιπα θεματα στην αναλογη κατηγορια και εδω ειμαστε για ερωτησεις. και αν ειναι δυνατον γραφε με μικρους χαρακτηρες που διαβαζονται ευκολοτερα απο ολους!! καλως ηρθες λοιπον!! Πρέπει πρώτα να αποφασίσεις τί κιχλίδες. Καλώς όρισες φίλε Βασίλη. Με λένε και εμένα Βασίλη και ασχολούμαι και εγώ με κιχλίδες μαλάουι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 1 Μαρτίου 2007 #4 Share 1 Μαρτίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 1 Μαρτίου 2007 #5 Share 1 Μαρτίου 2007 Καλός ήρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_SerZ 2 Μαρτίου 2007 #6 Share 2 Μαρτίου 2007 kalos orises st AZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 4 Μαρτίου 2007 #7 Share 4 Μαρτίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 4 Μαρτίου 2007 #8 Share 4 Μαρτίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smara747 4 Μαρτίου 2007 #9 Share 4 Μαρτίου 2007 Καλώς όρισες Βασίλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaram 10 Μαρτίου 2007 #10 Share 10 Μαρτίου 2007 καλως ηρθες και απο μενα!! για τα λιτρα σου,πολυ ωραιο θα ηταν ενα ειδος μικροκιχλιδων..apistogramma,ή ramirezi..1 αρσενικο-2 με 3 θηλυκα..βεβαια αυτα τα ειδη εχουν ειδικες απαιτησεις στο νερο τους..διαβασε λιγο στο forum οτι χρειαζεσαι ειναι εδω.. καλη επιτυχια.. φιλικα,Γιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsap 11 Μαρτίου 2007 #11 Share 11 Μαρτίου 2007 Καλώς ήρθες και από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 13 Μαρτίου 2007 #12 Share 13 Μαρτίου 2007 Καλωστον ... Καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος