Jump to content

Εχουμε Γεννητουρια Αλλα..

dikaios

Recommended Posts

Το θεμα μας ειναι ομως οτι παιζει το ζευγαρι κλωτσοπατιναδα με ενα golden naget και δεν ξερω αν εχω θεμα...

Ετσι ειναι οταν εχουν γεννες! Αν εχουν κρυψωνες δεν θα εχεις θεμα! Αλλα ετσι κι αλλιως πολυ δυσκολα να επιβιωσει ο γονος οποτε σε 2-3 μερες θα εχουν ηρεμησει τα πραγματα!

Γιατι δυσκολα θα επιβιωσει;Δεν γνωριζω καθολου απο γεννες.οποτε γεννουσε το θυληκο παντα τα ετρωγε τα αυγα το αρσενικο.Αυτη τη φορα επειδη εχω διαχωρισει το ζευγαρι δεν τα εχουν φαει.Και δεν ξερω αν πρεπει να βαλω και τους αλλους δισκους στο κοινοβιο...

Εφόσον τα έχεις χώρια άστα όπως είναι και θα δεις. Μην βγάλεις τους γονείς.

Μισο! Ολοι μαζι δεν ειναι στο κεντρικο ενυδρειο;

Δηλαδη; Το ζευγαρι ειναι σε γεννηστρα;

Τι μου θυμίζει ???? Βρε τι μου θυμίζει :)

Οχι αντίθετα και δεν ξερω ποτε μπορω να τα ξαναβαλω

Εννοω ολα μαζι.τα αυγα βρισκονται στο κεντρικο Ενυδρειο και ολως περιεργως δεν εχουν φαγωθει τα αυγα.Γνωρίζει κανεις την πιθανη καταληξη;;Υπαρχει περιπτωση να σκασουν τα αυγα;

Αγαπητέ φίλε.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να περιγράψεις με λεπτομέρεια το ενυδρείο σου, τις συνθήκες και το καλύτερο να βάλεις και κάποια φωτό.

Άν τα ψάρια τα έχεις σε 'κοινωνικό' ενυδρείο τότε είναι δύσκολο να έχεις επιτυχημένη αναπαραγωγή και μεγάλωμα των μικρών.

Ο Golden Nugget που έχεις (η ποιό σωστά Baryancistrus Xanthellus ) έτσι και αλλιώς δέν ταιριάζει με τους δίσκους μιά και ζεί στον Rio Xingu με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΡΕΥΜΑ και οξυγόνωση πράγμα που πιστεύω δέν συμβαίνει στο ενυδρείο σου.

Άν τώρα σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή θα σου πρότεινα να διαβάσεις αντίστοιχα άρθρα που υπάρχουν στο φόρουμ και να απομονώσεις τα ψάρια σε ενυδρείο γεννίστρα.

Προλαβαινω να τα αλλαξω τωρα;;Σημερα σκασανε ουριτσες..τι να κανω;;

Τιποτα! Οτι και να κανεις θα στρεσσαρει τα ψαρια!

Να μια φωτο με ουριτσες :bigemo_harabe_net-146:

post-48266-0-59891700-1386689050_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - dikaios

Άσε να δείς πώς θα πάει αυτή η γέννα και τα χωρίζεις σε γεννίστρα την επόμενη...αφού ξεκίνησαν θα συνεχίσουν....

Απλα το θεμα μου ειναι οτι οι αλλοι δυο -ειναι σε ενυδρειο καραντινα και θελω να τους επιστρεψω στο κυριως .Για ποτε το υπολογιζεται?

Απλα το θεμα μου ειναι οτι οι αλλοι δυο -ειναι σε ενυδρειο καραντινα και θελω να τους επιστρεψω στο κυριως .Για ποτε το υπολογιζεται?

Δέν έχω καταλάβει, αυτη'η την στιγμή τί υπάρχει στο ενυδρείο εκτός από το ζευγάρι?

Ενας πλακωστομος- ροδοστομοι -τετρα-καρδιναλιοι....

Oι αλλοι δυο γιατι ειναι στην καραντινα; Για να μην φανε τα μωρα;

Ενας πλακωστομος- ροδοστομοι -τετρα-καρδιναλιοι....

Στο δικό μου πριν χωρίσω το ζευγάρι οι Καρδινάλιοι κάνανε τσιμπούσι με τις ουρίτσες που βγήκαν.

Οι καρδινάλιοι δεν πλησιάζουν καθολου.Αντιθετως οι ουριτσες μεγαλωνουνε.Τους αλλου τους ειχα βγαλει για να τους κανω καραντινα για εντερικα ωστε να ανεβασω θερμοκρασία. Τωρα δεν ξερω ποτε να του επαναφερω...

Οι καρδινάλιοι δεν πλησιάζουν καθολου.Αντιθετως οι ουριτσες μεγαλωνουνε.Τους αλλου τους ειχα βγαλει για να τους κανω καραντινα για εντερικα ωστε να ανεβασω θερμοκρασία. Τωρα δεν ξερω ποτε να του επαναφερω...

Όσο είναι εκεί δεν κινδυνεύουν. Όταν όμως αρχίσουν να κολυμπούν τα πράγματα θα είναι σκούρα. Μακάρι να κάνω λάθος.

Τα πηρα τα εβαλα σε αλλο ενυδρειο χθες και σημερα ειδα ολα τα αυγα κατβ..Τι εγιν ε;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...