kostaskappa 14 Δεκεμβρίου 2013 #76 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Οι αλμυροί πάντως δώσαν "βροντερό" παρών.....πανάθεμα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 14 Δεκεμβρίου 2013 #77 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ στις 6 Θα ειμαι εκει Κι εγώ Υ.Γ. rastafarian κάνε ένα μπάνιο για μισή ώρα με διπλή δόση beer-opur και θα γίνεις περδίκι Την επόμενη φορά θα φάω μεγάλη μπουκιά και θα πάρω ένα χάρτη Χάρηκα που σας είδα έστω και για λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Δεκεμβρίου 2013 #78 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Οι αλμυροί πάντως δώσαν "βροντερό" παρών.....πανάθεμα μας!κωστα εισουν και εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Δεκεμβρίου 2013 #79 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Ναι Νικόλα μου!Ο Ikarus μου έδωσε τρομερές ιδέες για τον κύβο....!12 led 3w και δύο dimmable ballast για τις Τ5 πάνω σε controller...για να δούμε!Θα τον επισκεφθώ σύντομα για να δω την υφαλάρα του (ή μάλλον και τις δύο υφαλάρες εκεί),να πιούμε καφέ και να σχεδιάσουμε το φωτιστικό!Τα frags εννοούνται ε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 15 Δεκεμβρίου 2013 #80 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Οι αλμυροί πάντως δώσαν "βροντερό" παρών.....πανάθεμα μας! Ναι αλλά . . . Πάλι εγώ σφουγγάρισα. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Δεκεμβρίου 2013 #81 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλά . . . Πάλι εγώ σφουγγάρισα. . . Τι να σε κάνω...έπρεπε να φύγω νωρίς!Μην μασάς εσύ!Τουλάχιστον όχι μέχρι να φτιάξουμε την βάση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Δεκεμβρίου 2013 #82 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Χάλια περάσαμε κι απόψε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #83 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Και λίγα λές........ Φωτό από τα "χάλια" μας, αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Δεκεμβρίου 2013 #84 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Και λίγα λές........ Φωτό από τα "χάλια" μας, αύριοΕ ναι...είναι και προχώ η ώρα πλέον...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Δεκεμβρίου 2013 #85 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Και λίγα λές........ Φωτό από τα "χάλια" μας, αύριο γιωργο............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Δεκεμβρίου 2013 #86 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Χωρίς σχόλιο! http://www.youtube.com/watch?v=6sZ1-MVGH_A&feature=youtu.be 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 15 Δεκεμβρίου 2013 #87 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Χωρίς σχόλιο! http://www.youtube.com/watch?v=6sZ1-MVGH_A&feature=youtu.be Αν μ΄ αξιώσει ο Θεός να έρθω κι εγώ σε καμιά συνάντηση, θα κάτσω δίπλα στον ΖΟΟ και όταν έρθει το φαγητό, ούτε το πιάτο του δε θα προλάβει να δεί που είναι!....εγώ τα club sadwitch τα σκοτώνω πριν φτάσουν στο τραπέζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 15 Δεκεμβρίου 2013 #88 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Χωρίς σχόλιο! http://www.youtube.com/watch?v=6sZ1-MVGH_A&feature=youtu.be :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Δεκεμβρίου 2013 #89 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Μπραβο ΓΙΩΡΓΟ εχω την εντυπωση οτι δεν πειναγες πολυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #90 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Μήτσο, κρύφτηκα από τον Δία, αλλά από εσένα και τον Φώτη δεν γλίτωσα... Χωρίς σχόλιο! http://www.youtube.com/watch?v=6sZ1-MVGH_A&feature=youtu.be Αν μ΄ αξιώσει ο Θεός να έρθω κι εγώ σε καμιά συνάντηση, θα κάτσω δίπλα στον ΖΟΟ και όταν έρθει το φαγητό, ούτε το πιάτο του δε θα προλάβει να δεί που είναι!....εγώ τα club sadwitch τα σκοτώνω πριν φτάσουν στο τραπέζι! Απλά στην κάμερα είμαστε λίγο σεμνοί.... Μετά εγώ πήγα για πιτόγυρα στο off the record....Στο φαΐ δεν με πιάνει κανείς... Μπραβο ΓΙΩΡΓΟ εχω την εντυπωση οτι δεν πειναγες πολυ.... Ήταν αργά, και ώς γνωστόν αργά το βράδυ τρώμε ελαφριά.....είχε γαλοπούλα μέσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Δεκεμβρίου 2013 #91 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Γιωργο απλα ζηλευουν! Που ειναι οι φωτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #92 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Δείτε και ζηλέψτε όσοι δεν ήρθατε.... Και το μεγάλο γεγονός της βραδιάς, η απονομή του βραβείου στον νικητή του διαγωνισμού "Ενυδρείο του μηνός Δεκεμβρίου 2013". Η απονομή and the Astronotus ocellatus goes to.......(βασικά για τον συγκεκριμένο όχι oscar/ Astronotus ocellatus, αλλά montipora digitata έπρεπε να το πούμε) IKARUS..... Και έτσι κλείνουν οι συναντίσεις του 2013...... Του χρόνου πάλι..... Στις 11-1-14, stay tunned για τα σχετικά!!!!!! Έγινε επεξεργασία 15 Δεκεμβρίου 2013 - Mr_Zoo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Δεκεμβρίου 2013 #93 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Ωραια ηταν, αντε και τον επομενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Δεκεμβρίου 2013 #94 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Αλλη μια πολυ ωραια βραδια!!! Ηδη ανυπομονω για την επομενη! Σας ευχαριστω για την ωραια παρεα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Δεκεμβρίου 2013 #95 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 μπραβο στο aquazone μπραβο στον ikarus ,και του χρονου με υγεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #96 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Αλλη μια πολυ ωραια βραδια!!! Ηδη ανυπομονω για την επομενη! Σας ευχαριστω για την ωραια παρεα!!! εσύ μου άρεε που ήθελες να φύγεις από τις 12, και τελικά το αποφάσισες μετά μια ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Δεκεμβρίου 2013 #97 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Ολα τα καλα παιδια εκει βλεπω,παλι μια χαρα τα περαστε πουλακια μου! Αντε και του χρονου τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Δεκεμβρίου 2013 #98 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 εσύ μου άρεε που ήθελες να φύγεις από τις 12, και τελικά το αποφάσισες μετά μια ώρα χαχαχαχα!!!! Δεν μπορουσα να αντισταθω σε τοσο ωραια παρεα και σε τοσες ωραιες μπυρες!!!!!!!!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 15 Δεκεμβρίου 2013 #99 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίες μπύρες ακούω, καλά φαγητά (για τα γούστα μου) βλέπω, η καλη παρέα ειναι δεδομένη ούτως ή άλλως, ο ΖΟΟ θέλει να με παει κόντρα στο φαί,,,...τι με κρατάει και δεν έχω έρθει ακόμα δε ξέρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Δεκεμβρίου 2013 #100 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 χαχαχαχα!!!! Δεν μπορουσα να αντισταθω σε τοσο ωραια παρεα και σε τοσες ωραιες μπυρες!!!!!!!!!!! :) Να μας πουν τη συνταγη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος