xrys24 11 Δεκεμβρίου 2013 Author #51 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 αυτη ειναι Καφέ Διατομικη άλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Δεκεμβρίου 2013 #52 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Διαβασε και ακολουθησε τις οδηγιες του αρθρου. Πιστευω οτι το προβλημα ερχετε απο τις αρεες αλλαγες νερου που κανεις αλλα και επειδη δεν προετοιμαζεις το νερο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 4 Ιανουαρίου 2014 Author #53 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Σιγα,σιγα την στρωνω την κατασταση με το προβλημα της καφε αλγης που ειχα.!τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 4 Ιανουαρίου 2014 #54 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Η διαφορά είναι ολοκάθαρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Ιανουαρίου 2014 #55 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Σιγα,σιγα την στρωνω την κατασταση με το προβλημα της καφε αλγης που ειχα.!τι λετε? Aν θέλεις γράψε και τον τρόπο που "στρώνεις" την κατάσταση για να μπορεί κάποιος που θα κάνει αναζήτηση και θα βρει το πρόβλημα να βρει και την λύση του ή τον τρόπο που του έλυσες εσύ . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 5 Ιανουαρίου 2014 Author #56 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα παιδια!Δεν εχω καποιο δικο μου τροπο,οτι μου ειπατε..αλλαγες νερου πιο τακτικα,εκοψα τα λυπασματα κλαδεψα τα φυτα που την ειχαν πιο πολυ πανω πηρα 3 ψαρακια που οπως μου ειπαν απο το πετ σοπ τρωνε την αλγη,εκοψα το co2 ενα πρασινο σπρευ εχω τις τετρα γιατι μια βγαζει μια δεν βγαζει..αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος