NikolasB 7 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά σκέφτομαι να παρω το γνωστό 15λιτρο ενυδρειο απο τα jumbo. Θα βάλω μέσα Μονομάχο κα θέλω να πάρω και ενα πλεκο. Τι προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 7 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Προτείνω να αναθεωρήσεις μια και το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το θέμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Προτείνω να αναθεωρήσεις μια και το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το θέμα Αυτοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 7 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Αλλά μια και ρωτάς θα ήταν αγένεια εκ μέρους μου να μην απαντήσω . Σε δεκαπέντε λίτρα μόνο μονομάχο ! Αν θές να δείς ή να μάθεις ή να φρεσκάρεις την μνήμη σου στο τί εστί μονομάχος και τι χρειάζεται , πήγαινε στο Λαβυρινθόψαρα --------> αναλυτικό προφίλ μονομάχου . Επίσης θα σε παρακαλούσα ( ούτε διαχειριστής είμαι , ούτε τίποτα , είμαι απλά ένα από τα πολλά μέλη ) , να μην επαναφέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος και θέματα που έχεις πάρει απαντήσεις . Με το να τα επαναφέρεις ξανά και ξανά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι . Οι απαντήσεις θα είναι ίδιες όσες φορές και να ρωτήσεις . Αυτά Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2013 - Juwell - Guppy 60 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 7 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Τα λίτρα που αναφέρεις είναι απαγορευτικά για πλεκοειδή, το μόνο που μπορεί να φιλοξενήσει είναι ένα μονομάχο ή γαρίδες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #6 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Συγγνώμη μην με μαλωνεται. Οκ δεν παιρνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 7 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Κανείς δεν σε μαλώνει , προσωπικά δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις . Αλλά αν θυμάμαι καλά δεν πάει καιρός που ρώτησες πάλι το ίδιο και η απάντηση μας ήταν η ίδια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Δεκεμβρίου 2013 #8 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Όπως λέει και ο Βαγγέλης από πάνω , κανείς δε σε μαλώνει. Το ενυδρείο που θα πάρεις , μπορεί να φιλοξενήσει μόνο έναν μονομάχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 8 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχώς Νικόλα δεν μπορείς όπως σου ειπαν και τα παιδιά απο πανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος